20.12 2009 kurtboğazı

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında sazancıı tarafından paylaşıldı.

1. karizma_genc06

karizma_genc06 mustafa

Babamın anLattıgına Göre Yabancı Biri Baraja Levrek YavruLarı Bırakmıs BunLarda ZamanLa ÇoğaLmıs.. Ayrıyeten Benim BiLdigim Levrek SazanLarı yok ediyor Ben Kurtbogazında En son 5 Sene önce yakaLamıstım Sazanı CocukLugum Bu barajda Gecti KıyıLarda Hep Sazan avLardık Ama Maalesef Simdi araki buLasın.. Bu arada Arkadaslar tepki gösterecek ama o zamanLar ağ iLe avlardık.. o zamanki sartlarda ne yasak ne yasak degiL biLemezdik Simdiki gibi eLimizin aLtında böyLe bir TeknoLoji yoktu..

2. m-a-v-i

m-a-v-i Yasin

Mustafa bey, aramıza hoşgeldiniz. Tanışma bölümümüze kendinizi tanıttığınız bir başlık açarsanız, diğer üyelerimizde hem sizi tanımış olur, hem de hoşgeldin deme fırsatı bululurlar. Birde sizden ricam yazı karakterinizi "arial" ya da en azından daha okunaklı bir karaktere ayarlamanız, zira yazdıklarınızı okurken gözlerim oldukça yoruldu.:)

3. sazancıı

sazancıı gökhan batu

Favori Kamış:
    Daiwa mini spin 180
    Favori Makine:
    Shimano catana 2500 FB (Fener Bahçe:)))
    En İyi Avı:
    55 CM. TURNA, 52 CM. SUDAK, 6,5 KG. AYNALI,5 KG YAYIN
    evet dediğin gibi olmuştur muhtemelen bazı kendini bilmezler,yasak olmasına rağmen bu tür balıklar gölden göle taşınıyor.benim duyduğum kadarıyla bunu BALIK MALZEMELERİ satıcıları atmış diyorlar.nedenide daha çok malzeme satmakmış.örneğin sazan avlarken bir dip oltası yetiyordu(50 m.misina 1 kurşun 3 iğneydi)ama turna ve levrek olunca İP MİSİNA SAHTE YEM SİLOKON YEM RAPALA KAŞIK kazanan kim? bence doğru olabilir.

4. birTIK

birTIK ATİLA

En İyi Avı:
    74 cm turna
    Kurtboğazına bende balığa giderim velakin kurtboğazında balık kalmadı sadece

kızılkanat var şuan eskiden kiloluk pullu sazan ve turna vardı şimdi sadece bu kaldı

Son düzenleme: 19 Ocak 2010
  5. egemennil

egemennil egemen

En İyi Avı:
    2 kg 60 cm turna
    artık bu havada levrek bile gelmiyor.11 ocakta havayı güzel bulduk atladık gittik kurtboğazına güzelbir avlak yerine. bolca solucanımız vardı ama kullanamadık tek vuruş bile alamadık.Dip denedik olmadı sahte ile at çek yine yok çapari hiç vuruş dahi yok.. bu havada boşuna gidip canınız sıkılmasın..