20-21 Haziran Bahçecik Barajı

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında point.shot tarafından paylaşıldı.

1. fixahmet

fixahmet AHMET

Favori Kamış:
    Daiwa msp 270
    Favori Makine:
    Ryobi ecusima 4000vi
    En İyi Avı:
    sazan 5150 gr
    tebrik ederim rıfat abi. güzel bir ortam yapmışsınız. balıklarda güzel görünüyolar. bol şansınızın devamını dilerim...

2. avcı38

avcı38 MUSTAFA ÖZTÜRK

Favori Kamış:
    D.A.M FİGHTER PRO
    Favori Makine:
    OKUMA REVENGER PRO
    En İyi Avı:
    1 KİLO TURNA.
    abiciğim bahceciğin tam olarak neresine gittiniz köy ismi falan varmı yeri söylerseniz çok sevindirik olurum:) :)

3. point.shot

point.shot rıfat kayar

Favori Kamış:
    Spro Precision Hot Spin 210 cm 5-15 gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic 3000FI
    En İyi Avı:
    Anadolu Alası Gökkuşağı 63cm
    Sevgili Uğur,

Rapalaya ve özellikle rapalayla yapılan alabalık avına hastayım. Gerçekten beklediğimin üzerinde bir gün oldu. Eğer sen de alabalık avına gideceksen emin ol bu sahteyi edinirsen çok eğleneceksin dostum,bol şanslar..

Bak şimdiden kulaklarım kaşınmaya başladı bile:D

Nuri abi inşallah birgün o ekmekten beraber yemek bize de nasip olur..

Kardeşim balık hergün aynı yeri beklemiyor malesef, birgün çok balık yapan yerden bir daha uzun müddet balık alamadığım da olmuştır ama sana yine de söyleyim, barajın kapakların olduğu kısma yakın meşeliklerin alt tarafından..

Saolasın Ahmet, inan şu muhabetti bir ay sonra çok arayacağıma eminim..Mustafa abimizin tayini çıktı ve yakın bir zaman sonra yanımızdan ayrılacak malesef.. Dostlar varsa balığın tadı var..

4. hakankarahan

hakankarahan Hakan Karahan

Favori Kamış:
    Okuma v system
    Favori Makine:
    Daiwa Regal ,Shimano Exage, Okuma Safina Noir
    En İyi Avı:
    Yazılı Orkinos 3 kg.
    Tebrikler güzel av olmuş.Demek ki, yozuri slavko bug'dan çantamızda bulundurmamız farz olmuş.;) Saygılar...

5. point.shot

point.shot rıfat kayar

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano Stradic 3000FI
    En İyi Avı:
    Hakan abi şimdiye kadar rapalalarımda hep balık şeklini kullanıyordum. Bunda tabiki hem bilgi, bilginin oluşması için öncülük edecek bir tecrübe (Vedat abi:D) ve satıcınızdaki çeşitlerin çokluğu etken. Açıkçası Yozuriyi bulundurmak bir farziyet değil ama amatör balıkçı olarak bizlerin daima kendimizi geliştirip yeni şeylerin peşinde olması farz. Şundan eminim, yeni bir şeyi denemenin ve onunla başarmanın tadı harika..

Selamlar..

6. armada42

armada42

Değerli balık avı ekibim
    Sizlerle şimdiye kadar çok balık avlarına gittik. Birçok unutulmaz avlarımızı beraber yaptık birçok maceraya beraber atıldık. Birçok heyecanlar yaşadık. En son yaşadığımız 20-21 haziran günü Bahçecik barajı balık avı hakikaten unutulmaz bir ortam oldu. Güveç ve Akşamki ocak başı muhabbetini unutacağımı sanmıyorum. Biliyorsunuz ki benim memuriyetimden dolayı tayinim Antalya Kemere çıktı. Çıktığı için hem seviniyorum. Hem de çok üzülüyorum. Çünkü sizlerle birçok anı paylaştık. İnşallah tekrar bir araya gelip tekrar balık tutmak nasip olur. Tahminen bir ay daha beraber balık avı yaparız. Bu arada sizlerin de Kemerde bir adresiniz olduğunu ve beraber balık avı yapabileceğimiz bir ortamın bulunduğunu unutmamanız gerektiğini de hatırlatırım. Değerli balık avına berber gittiğim arkadaşlarım sizleri ve muhabbetinizi yaşadığımız o hatıraları unutmam mümkün değil. Sizlerin sayesinde Kayserinin neresinde avlak var neresinde hangi balık var onu öğrendim. En çok tutmasını sevdiğim alabalığı burada doyasıya tuttum. Artık 2002 yılından bu yana yapmadığım denizde balık avına tekrar döneceğim. Şimdiden sizleri özlüyorum. Şansınız bol olsun

OLTANIZ BALIKSIZ, ORTAMINIZ MUHABBETSİZ KALMASIN ....

Gitmeden tekrar muhabbet dolu bir ortam yaratıp yaşamak isterim.

7. balık kurdu

balık kurdu ercan

En İyi Avı:
    4 kilo civarı kofana
    tebrikler rıfat:)

herşeyiyle güzel bir av olmuş,hele o göveç of ki ne off

şu sahteyi çok merak ettim, resmini eklersen sevinirim:)

ayrıca yılın trofesini kaçırmışsınız:D :D kısmet bir dahakine:D

8. ONDER38

ONDER38 ÖNDER

Rıfat hocam öncelikle tebrikler.tahminen aynı gün aynı yerdeymişiz görüşmek bir türlü nasip olmuyor.bulunduğunuz yerin sağ tarafındaki koyda (bent tarafı) biz avlandık gerçekten güzel bi gündü.umarım bi gün karşılaşırız

9. cakir61

cakir61 Davut Cakir

En İyi Avı:
    48 cm derealası (kırmızı pullu) - 60 cm Turna 2 kg
    tebrikler abicim güzel bir av olmuş... :)

10. NADİR

NADİR NADİR

Favori Kamış:
    kenardan at-çekte kullanılan tüm malzemeler
    Favori Makine:
    SHİMANO
    En İyi Avı:
    yakaladığımda heyecanlandıran balık
    Valla rıfat abi o gün akşamı konuşmamıza rağmen, yaşadığınız şeyleri yakınen takip etmeme rağmen, yaşamış olduğunuz heyecanı inan bende malum sarılarda yaşadım. Hele sabah görüştüğümüzde yeni aldığın ve şimdi aynı malzemeden benim de sahip olduğum ( :) teşekkür ediyorum bu arada) rapala ile balıkları alman beni daha çok heyecanlandırdı. Ağustos ayını ve o malzemeyi suya indirmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. İşallah o günde gelecek ve beraber alacaz alaları.Yapmış olduğunuz av için sizi tebrik ediyorum. Unutmadan güveç harika görünüyor. Bende isterim. :) Atilla abi senide unutmadım. İşallah o meşhur yamula gününde yediğimiz etten beraber gene yiyecez. Sevgili vedat ustamızında vermiş olduğu bu tercübe dolu bilgilerinede kendi adıma teşekkür ederim. Sevgiyle kalın.....ama alasız kesinlikle kalmayın.

11. pound

pound mehmet

Favori Kamış:
    Shimano stimula 1.80 cm
    Favori Makine:
    Shimano CX1000RB
    En İyi Avı:
    9 kg sazan.tatlı su kefali 1kg daha büyükleri gelecek
    balık çok iyi gerçekten

12. yamac6

yamac6 Mahmut

Favori Kamış:
    spro passion 5-25 gram atarlı
    Favori Makine:
    spro passion rd730
    En İyi Avı:
    Doğal Alabalık 40-45 cm civarı
    Mükemmel bir av ve mükemmel bir anlatım:) tebrik ederim rıfat...

13. burman

burman BURAK YILDIRIM

Favori Kamış:
    Cormoran Bullfighter 10-30gr &Yozuri crystal minow C5.Quantum 3-8gr extralite
    En İyi Avı:
    En iyi avım ,en iyi avımdan daha büyük olacak.
    Eline sağlık Rıfatcım güzel saatler yaşamışssın.Allah bize bu tatları daha sık yaşamayı nasip etsin :)

14. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Av, göveç, trofe, kısmet kısmı Rıfat'a ait. Bunları kendisi cevaplar nasılsa.:rolleyes:

İstanbul'da ne işine yarayacak bilmem ama, yine de istedim ki fazla beklemeyesin:;) :)

http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=26686

15. ÇERİ

ÇERİ Murat YENİÇERİ

En İyi Avı:
    95 CM TURNA (6 KG)
    Güzel rapor ve kareler için teşekkürler Rıfat,iyi av olmuş.Güveç de harika gözüküyo ,afiyet olsun.rastgele...

16. point.shot

point.shot rıfat kayar

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano Stradic 3000FI
    En İyi Avı:

17. point.shot

point.shot rıfat kayar

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano Stradic 3000FI
    En İyi Avı:
    Ya hakikaten aynı gün ve aynı saatlerde aynı avlakta oluyoruz ama görüşmek nasıl mümkün olmuyor ben de anlamadım gitti ama inşallah:D

Saolasın Davut kardeşim,seninkiler gibi güzelini göremesekte..:)

Kocaman bir inşallah diyorum Nadir.. Saol.

Teşekkürler..

Sevgili Mahmut abi senden umudu kestik bari oğlanı yanımıza ver artıkta bizimle balığa o gelsin, çekirdekten yetişsin :D:D:D

Sevgili Burak senin için buradan bir mermer yatağı falan mı bulsam da yolunu bu tarafa düşürsem acaba :D Görüşmek üzere inşallah..

Çok teşekkürler,inşallah sizlerde daha güzel avlar ve daha büyük balıklar yakalarsınız..

18. burman

burman BURAK YILDIRIM

Favori Kamış:
    Cormoran Bullfighter 10-30gr &Yozuri crystal minow C5.Quantum 3-8gr extralite
    En İyi Avı:
    En iyi avım ,en iyi avımdan daha büyük olacak.
    Rıfatcım inşallah düşer yolum.Mermer konusunda hiç fena değil kayseri :) Görüşmek üzere.:)

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 24 Haziran 2009
  19. Ati

Ati atilla

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Yayın 88 cm.
    Sevgili Mustafa abicim tayinin çıkmasına senin adına çok sevindim kendi adıma çok üzüldüm çünkü senin gibi bir ekip arkadaşını kaybetmek çok kötü olacak seni iki yıl gibi bir süredir tanımama rağmen sanki yıllardır tanıyormuşum gibi ısınmıştım beraber yaptığımız avların tümünü unutmayacağım kesin Vallahi ne diyeceğimi bilemiyorum ama diyim ne işin var kemerde otur oturduğun yerde :D :D kısacası gitmen koyuyor be abi :eek: .ama çare yok gelecem yanına İnşallah bizden kolay kolay kurtulamazsın.birde gitmeden tekrar bir ortam demişsin sen iste yeterki gün yer süre ne zaman ne kadar nereye dersen gidelim abi gitmeden sana tatlısu jubileni yaptıracaz inşallah...

20. unique

unique Cüneyt Eşsiz

Hey maşallah :)

Bazen diyorum kendi kendime, tatlı su avınında işte bu güzellikleri var.
    Doğa, kuşlar, börtü böcek..
    Yüzler her zamanki gibi gülüyor, gözlerinizden mutluluğun tablosu çiziliyor.

Tebrikler Rıfat ağabey. Güzel ve bereketli geçmiş avınız. Daim olsun her zaman..

Rastgele