20/21 Ocak Adana/yumurtalik Av Raporu: Mehmet Solgun

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Mehmet Solgun tarafından paylaşıldı.

1. vodıl

vodıl Zafer NİZAMOĞLU

Favori Kamış:
    Okuma V sistem 3 mt. 10-40
    Favori Makine:
    Okuma Ceymar FD CY-40
    En İyi Avı:
    LEVREK (2.750 gr.)
    Sağolasın Mehmet abi,rapor güzel,balıklar güzel herşey güzel :rolleyes: ama senin av maceralı geçmişe benziyor :)

2. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Vay Mehmet Abime bak beee!
    Abicim ellerinden operim.En sonunda senden raporu gordumya gozum acik gitmez gayri :D

Dahasina rastgele insallah...

3. Mehmet Solgun

Mehmet Solgun Mehmet

Sağ olasın kardeşim,diline sağlık.

4. Mehmet Solgun

Mehmet Solgun Mehmet

Teşekkür ederim Hüseyin'ciğim sağ ol.

5. Mehmet Solgun

Mehmet Solgun Mehmet

Emrah nasılsın,raporda belirttiğim gibi aslında bu rapor sana ithaf edilmiştir.Sağlıkla kal,gözlerinden öpüyorum.

6. Mehmet Solgun

Mehmet Solgun Mehmet

Evet Zafer'ciğim,biraz sıradışı bir av oldu diyebilirim. oğlum sabahın beşine kadar saat başı arayıp durdu. Donmamdan korktu herhalde.

7. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Mehmet Abiciğim, tebrikler ve afiyet olsun :) Biz de eşimle ve bazı arkadaşlarımla sık sık böyle bir ton yük ve otobüs-metro-dolmuş vs. ile avlanmaya ve/ya kampa gidiyoruz; gerçekten çok zor oluyor, insan bazen "Ulen bu böyle olmaz, bir daha nah giderim!" falan diyor, ama gene de duramıyor, üç-beş gün, hafta veya ay sonra yine aynını yapıyor :) En iyi dileklerle ve rast gele..

8. Mehmet Solgun

Mehmet Solgun Mehmet

Vayy sevgili Aykut, sanıyorum birinci sayfada İzmir'li bir kardeşime, tanışıyorsanız Aykut'a selam götür demiştim,ama sen geldin. Hoş geldin. Evet doğrudur kaç kere tövbemi bozdum, sayısını bile unuttum. Bu da öylesine "nah giderimlerden" bir tanesi işte. Çok selamlar.

9. fish founder

fish founder Özgür

dünya tatlısı,samimi gerçek insan Mehmet abiden gerçek ve zorluklar dolu bir av güncesi,
    av evvelsi lojistik ve avlak konusunda yaşadığı sorunları çok yakından bilen biri olarak bu avı canı gönülden kutlarım,
    içinde,uzun hazırlanma dönemi,uzaklardan yem tedariği ve çok uzun aktarmalı yolcuk olan ama tüm bu zorlukları hobinin bir gereği gibi yumuşak dille süper bir aktarım,

nice nice güzel yeni raporlara Mehmet abi,

10. Mehmet Solgun

Mehmet Solgun Mehmet

Sevgili Özgür, uzaklarda bile olsa senin gibi dostlarımın olduğunu bilmem dünyanın en şanslı insanlarından biri yapar beni. Güzel söz ve değerlendirmelerin için teşekkür ederim. Ayrıca dalgaya düştüm ve unuttum,evlilik yıldönümünüzde buradan sağlık ve mutluluk dileklerimi gönderiyorum.

11. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Benim guzel Abim.
    Raporuna baktigim siralar internetimde olan problemlerden dolayi okuyamadan (aksam okuyacaktim iyice) cevap yazmistim.
    Simdi iyice baktim.
    Beni cok onure ettin.Seni bir kez daha tebrik eder ellerinden operim.
    Otobus ile baliga gitmenin ne denli sikintili oldugunu bilirim.Ozellikle donuste insan diger yolculara mahcup oluyor (kokudan dolayi :p )
    Hem oyle samimi yazmissinki ... :) Ellerin,yuregin dert gormesin.
    Insallah daha sonraki yapacagin avlar seni daha cok mutlu eder ve senin icin cok daha rahat gecer.Simdi onlari afiyet ile taze taze mideye indirmek var :)
    Can-i gonulden rastgelsin Abicim...Saygilar...

12. ceranımoo_ist

ceranımoo_ist Yakup BULUT

Favori Kamış:
    okuma,linelife,remixon
    Favori Makine:
    Favorim Shimano Sahara 3000FD , Okuma İmpact 65,Okuma Eclipz ez 65
    En İyi Avı:
    levrek,çupra,yazılı orkinos, ceylan .....
    Mehmet Abi, zorluklar içerisinde güzel bir av çıkarmışsın tebrikler, nice güzel avlara...

13. Mehmet Solgun

Mehmet Solgun Mehmet

Lafımı olur Emrah'cığım, sen bu sitenin pozitif enerji kaynaklarından birisin.Bu raporu sana ithaf etmekle doğru yaptığıma inanıyorum. Çok selamlar.

14. Mehmet Solgun

Mehmet Solgun Mehmet

Sağolasın Yakup kardeşim, teşekkür ederim. Birşey dikkatimi çekti,balıklar resimlerde çok küçük görünüyor;keşke yanına balık ölçüm cetvelini koysaydım diye düşünüyorum.

15. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Mehmet abi merhaba,

ilk sayfadaki ifadelerine istinaden; Karagöz balığı için avlanılabilir boy limiti 21 cm ve günlük 5 kg.

Tebliğin güncel hali için http://www.kkgm.gov.tr/teblig/2008-49.html bakılabilir.

Şahsi görüşüm: Hedef av olmadığı halde kazara oltaya gelen ve fakat iade edilemeyecek derecede hırpalanmış/yaralanmış balıklar alıkonulsa bile, resimleri yayınlanmamalı.
    .

16. orhan1969

orhan1969 Orhan

Favori Kamış:
    İtalcanna Kombat
    Favori Makine:
    Daiwa Saltiga Surf,Daiwa Tournamnet Entoh
    En İyi Avı:
    1,5 mt Sapan ( Kemane )
    Abim :) Gitmeyi düşündüğünden bu yana,sürekli vazgeçirmeye çalıştım ama sen kafaya koymuştun,illa gidecektin :)

İnşallah ilk fırsatta deniz kıyısında oluruz Abim :)Tebrikler daha iyileri rastgelsin.

Sevgiler,saygılar.

17. Mehmet Solgun

Mehmet Solgun Mehmet

Nuri bey, tebliğin güncel halini gördüğüm iyi oldu. Bu konularda bir uyarı alamayacak kadar dikkatliyim, duyarlıyım. Siteye konan resimlerin kötü örnek olacağı düşüncesine de, saygı duymakla beraber katılmıyorum. Ben orada ölçü ve ağırlık verdiğime göre bir titizlenmem var demektir. Siteye üye olduğumda Nuri Akkaya açtığım yardım konularına ilk yanıt veren biriydi; O'nun uyarılarda samimiyetine inanıyor esenlikler diliyorum.

18. Mehmet Solgun

Mehmet Solgun Mehmet

Orhan bey, gece avlakta seni sık-sık aradım ama dönüşte uyuyorsun diyerek aramadım. Neler olduğunu şimdi telefonla öğreneceğim senden.Teşekkürler.

19. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Mehmet Abi tekrar tesekkurler guzel sozlerin icin.
    Rastgele insallah...

20. yasin18

yasin18 yasin

tbrkler

süper av olmuş devamı dilerim:d