20/21 Ocak Adana/yumurtalik Av Raporu: Mehmet Solgun

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Mehmet Solgun tarafından paylaşıldı.

1. MİSTARVİT

MİSTARVİT Feo

Favori Kamış:
    Yabomax-Bull/Panther
    Favori Makine:
    Spro
    En İyi Avı:
    10 lu çaparide 8 palamut
    Tebrikler.Güzel balıklar.

2. salihzade_61

salihzade_61 Yılmaz

Güzel av olmuş , tebrikler, çektiiniz zahmetlr unutulur bir dinlenmeden sonra ama o ortam ve balıklar hafızaya tatlı bir anı olarak yerleşmiştir, akla geldikçe bir sonraki avın planlarını iştahla yaparsınız. Ben bu aralar boş dönüyorum avdan. İskenderunda baliklar sanki kıyıya küsmüş gibi , tabi benide küstürmüşlerdi bu yazıyı okuyana kadar. Planlar yine başladı:))

3. Mehmet Solgun

Mehmet Solgun Mehmet

Havalar bozuk gidiyor, bence tam zamanı. Hava sıcakken Adana/Karataş ve Tuzla'dan 5 kez boş döndüm. Boru kurdu tedarik et, bence boş dönmezsiniz.

4. Mehmet Solgun

Mehmet Solgun Mehmet

Sağ olunuz, teşekkür ederim.

5. Mehmet Solgun

Mehmet Solgun Mehmet

Teşekkürler Yasin.

6. salihzade_61

salihzade_61 Yılmaz

7. memolii

memolii mehmet

orada olmak vardı

dayıcım birgün beraber gidelim seninle avlanmak çok keyfli olur bu arada balıklar bir harika

8. vobler

vobler volkan demir

Favori Kamış:
    Balzer diablo3
    Favori Makine:
    Albastar dega4000
    En İyi Avı:
    gökkuşağı alabalık 1010gr
    Sayın Mehmet Solgun, gördüğüm kardarı ile benzer bölgelerde oltabalıkçılığı yapıyoruz. Beraber oltaya gittiğim iki üç arkadaşım daha var. Ortak paydamız denizin kenarında bir mini kamp ortamı oluşturmaktır. Balık olsa da olmasa da biz öyle büyük haz alıyoruz ki bu kamptan, ancak siz gibiler anlayabilir sanırım. O soğuk gecelerde küçük bir ateş yanında minicik bir çaydanlıkla ateşte demleniveren çay ile beraber dostlarla edilen sohbetin verdiği hazzı hiçbirşeyin vermeyeceği kanaatini taşıyorum. Aslında yetişkin bizlerin; hanım ve çocuklarımızdan gizli bir tür çocuk oyunu gibi gelir bana bu kamp. Sen yakacak birşeyler bul der birimiz. Bir diğeri sürprizi patlatıverir çantasından o an yiyebilmeyi hiç akıl edemeyeceğimiz bir ev işi çıkarıverir çantasından. Bir diğeri "çaylar demlendi beyler" der. Hatta bazen birimiz "senin oltaya birşeyler vuruyor" desede muhabbeti bölmek istemeyen birimiz " yengeçtir oooo, hele bir yatırsın oltayı da öyle bakarız" der. Denizin sesi kulağımızda yanımızda getirdiğimiz şehir pisliği tüm sesleri siler atar. Ciğerler denizi içer gibi içine çeker. Evet eller taş kesilir bazen soğuktan, ama biliriz ki buralarda deniz hep sıcaktır karadan.

9. bora1907

bora1907 ihsan özcan

Favori Kamış:
    shakespeare + okuma
    En İyi Avı:
    Levrek 2,5 kg
    Sizin avlandığınız bölgede bizde avlanıyoruz bazen diyorum bu kadar eziyete bu kadar para harcamaya zamanıma değer mi diyorum ki haftaya gene aynı deniz kenarında aynı şeyleri yaparken buluyorum kendimi.Bu hafta hava kötüydü ve rahatsızlığımdan dolayı gidemedim içime uhde kaldı.Bu hafta sonu içinde yine yağmurlu gösteriyor meteorloji ama bu sefer affetmem deniz kenarında o hep beklediğim ve hiç yakalayamadığım ama her zaman ümit ettiğim trofe balığı almaya gidecem.Rast gele

10. Mehmet Solgun

Mehmet Solgun Mehmet

Sözlerinizin fazlası yok eksiği var Volkan bey.Denizi de, deniz insanlarınıda severim. Elimi bağlayan bir meşguliyetim olmasa gene bir çılgınlık yapmak üzereyim. Çaydı, yengeçti fasıllarını da çok yaşadım, ancak beraber yola çıktıklarım birer birer koptular denizden. Sizden hemen sonra yazan İhsan kardeşim mahellemizde yeni oluşturulan GBT ( Gamlı Baykuş Timi) içindeki dostlarla Orhan Avşar dostumuzun Olta Pazarı dükkanında buluşuyoruz arada. Rast gelsin, kolay gelsin diyorum

11. Mehmet Solgun

Mehmet Solgun Mehmet

Merhaba İhsan bey, Sağlığımıza değiyorda paraya neden değmesin.Yağmur yağarken kendimi gene sahilde hayal ettim. Büyük şemsiyemi açmışım, üstünede içinde hava kabarcıkları olan naylondan örtmüş ve etrafını da kumla desteklemiş, Lüks lambasını yakmış denize bakıyorum. Ooof of.

12. vobler

vobler volkan demir

Favori Kamış:
    Balzer diablo3
    Favori Makine:
    Albastar dega4000
    En İyi Avı:
    gökkuşağı alabalık 1010gr
    Sayın Mehmet Solgun, oltaya çıkamadığım şu çok günlerde kimi zaman malzemeler inceleyerek vakit geçirmek için malzemelerin satıldığı bazı yerlere uğruyorum, bahsettiğiniz "olta pazarı" mahfesığmazda, elektrik elektronik lisesi (ismi sanki böyle birşeydi) köşesindeki kavşağa yakın bir arada gördüğüm mekan ise cumartesi bir ara uğrarım, belki karşılaşırız.

13. omertras

omertras Ömer

Favori Makine:
    Okuma PL-865
    En İyi Avı:
    1 kg Karakulak
    Tebrikler.Güzel av olmuş ama bide biz yumurtalığa gelebilsek..
    Rast gele....

14. Mehmet Solgun

Mehmet Solgun Mehmet

Evet Volkan bey, Olta Pazarı tam tarif ettiğiniz yerde. Buyrun sizide bekleriz.