Merhaba, bugün çıktığımız alabalık avından 2 resim paylaşmak istedim. Herkese iyi avlar dilerim, hoşçakalın...
hakan ; merhaba aksu çayı karaöz mevkii. vmc 9142ni 6-7 no düz iğne , asso double strength .30 misina, yem olarak teke ile. sabah 5:30 ile 7:30 arası balık vardı sonra kesti. eh nasibimizi de almıştık, daha fazla durmadık. güzel av oldu.
Tebrikler, iki olsun bizim olsun Güzel balıklar gerçekten... Gidip de o doğayı bir iki saatliğine yaşamak, balık heyecanını hissetmek yeter de artar bile... Bereketli avlar dilerim, rast gelsin
Doğayı yaşamak demişken, avlağın da resimlerini paylaşmadan geçmeyeyim. 3 kişi sıralandık akarsuya; suyun ortasından bir resim çekeyim dedim, derinliği belimi geçiyor , buz gibi bir akarsu , debisine de maşallah demek lazım;
Kaçan balık büyük olurmuş ya, çok doğru. Bacağım kadar birşey suyun üstüne çıktı. Bir yandan su beni itiyor aşağıya, bir yandan balık çekiyor. Savaşı o kazandı iğneyi çuvaldıza çevirdi dümdüz etti, ve dünyasına geri döndü. Olsun rövanşı yakında
Kutup balikcisi Kacan balik buyukten cok guzel olur,salicaksin gidecek ozaman inanki daha zevkli olur,C&R Rastgele
Mehmet tebeik ediyorum seni. Balıklarda gerçekten güzel eline koluna sağlık. Doğa da çok güzel görünüyör