20 Haziran Kurtbogazi.. ::)))

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında alikemalmetin tarafından paylaşıldı.

1. BendekiBirBalıkSevdası

BendekiBirBalıkSevdası Suat Ergin

Favori Kamış:
    Alba star
    En İyi Avı:
    Eflanıde okullu barajda Sazan 7.250 g
    çok teşekkur ederim alı abı cümlemize salık ve mutluluklar

2. KANAKLI

KANAKLI BEKİR ÖZDEMİR

Ali kardeşim avın için tebrikler, oltan hep dolu olsun. KENE olayına aynen katılıyorum, bugün oradayıdım tedirgin vaziyette avlandım. Avcı arkadaşlardan ricam aşırı derecede TIRIVIRI kullanımı var lütfen müdahele ederek uyarsınlar, TURNA AVINA GELİNCE PEK NADİR ÇIKIYOR. Sabah 08 akşam 19 00 kadar 2 adet limit ölçülerinde aldım. GÖRÜNTÜLÜYEMEDİGİM İÇİN KUSURA BAKMAYIN. HEPİNİZİN OLTASI DOLU OLSUNNNN.

3. fubo

fubo

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    5 kilo turna
    bende ayın 11 inden sonra kısmetse Ankarada olacaktım geçen sene yaptığım gibi kurt boğzı yapmayı planlıyorduk kene dedin ve şu anda kurt boğazını bitirdim be abicim geçen sene oradaydık Allah tan kene felan görmedik

4. PACO

PACO Umut DEMİR

Sevgili Davut,kenenin olmadığı biryer maalesef yok,çok güvendiğim,insan yada evcil hayvanın nadir geldiği kendi turna avlağımda bile(sonuçta orda da yabani hayvanlar var) bu hafta kene gördüm.:( daha az olarak düşünürsen,turna için, kızılırmak üzeri barajları dene derim.Kızılcaham-karabük bölgesi resmen şuan kene kaynıyor,koloni şeklinde ... :)

5. cakir61

cakir61 Davut Cakir

En İyi Avı:
    48 cm derealası (kırmızı pullu) - 60 cm Turna 2 kg
    abi bilgilerin için tesekkur ederim. dikkatte deger bılgıler ben daha cok kızılcahamam tarafına gıdıyordum. daha dıkkatlı olmak lazım... herkese bol sans...

6. TOSKACI

TOSKACI TUNAHAN

Fakirin tavuğu tek tek yumurtlarmış Ali abi.