2012 - 2 buçuk aylık turna raporu.

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında Yavuz AYDOĞDU tarafından paylaşıldı.

1. İsa, bu rapor 2,5 ay öncenin değil, son 2,5 ayın tamamının :D

İnşallah haftalık raporlar da vereceğim ilerde...

2. ozkan79

ozkan79 özkan

abi zarganalar geldi zargana raporlarımı görmeye başlarsın artık :D

zargana için daha erken pek randıman vermeyebilir ama şu anda benim gittiğim merada zargana olduğunun haberini aldım ki her sene haziran sonunda kendini gösteriyor bu balık;temmuz 15 den sonrada daha verimli olarak av vermeye başlıyor..
    denize gideceğim ama turna defterini daha kapatmadım turna için en verimli dönemin ağustos eylül olduğu kaanatindeyim reeling

av daha yeni başlıyor :D

3. ozkan79

ozkan79 özkan

ki haziran 19 oldu daha denize girmedim turna sevdasından...bu pazar denize girip sezonu açacağım abi :)

4. Turna'ya hırslanıp, istavrite gittim. Hırsım geçmedi. Ama zargana başka tabii. İnşallah zargana senin moralini yükseltir. Rasgele.

5. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Yavuz son zamanlarda forumda turna raporlarına bakıyorum eskisi gibi en azından yaklaşık 5 sene diyebilirim trofe sayılabilecek turnalar bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar avlandığınız yeri iyi biliyorum orada çok güzel avlar gerçekleştirmişimdir şöyle düşünüyorum geçtiğimiz senelerde İstanbul ve çevresinde geçen aşırı kurak yazların buna mukabil çok iyi avlar çıkardığımız yerlerde kurbağalara dahi su kalmayacak kadar kuruyan su yatakları şimdi yine su içindeki canlı popülasyonu tekrar mı toparlanmaya çalışıyor belkide yanılıyor olabilirim paylaşım için teşekkürler selamlar

6. Ertan, civardaki derin göllerden trofe haberleri alıyorum. Benim bu yıl şahit olduğum 92 cm.lik bir av oldu. Lakin sanırım derin göllerdeki turnalar yeni yeni kıyılayacak. Mayısta dahi havyarlı balıklar görüldü. Küçük ve sığ göletlerde ise söylediğiniz yüksek ihtimaldir. Zira olan da limit altı geliyor.