2012 TURNAYA MERHABA DEDİK

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında mhakanbasar tarafından paylaşıldı.

1. haakaan

haakaan Hakan Çetinkaya

Favori Kamış:
    LİNEAEFFE
    Favori Makine:
    OKUMA
    En İyi Avı:
    Can Dostum
    Hakan bey çok güzel bereketli harika bir sezon açılışı olmuş . Tabiki peşindende harika görüntülerle süslenmiş bir rapor . Bundan sonraki avlarınızda daha bereketli kazasız belasız olması dileğiyle . . . Rastgele ;)

2. fixahmet

fixahmet AHMET

Favori Kamış:
    Daiwa msp 270
    Favori Makine:
    Ryobi ecusima 4000vi
    En İyi Avı:
    sazan 5150 gr
    tebrik ederim hakan abi. ekibiniz her zamanki gibi turnaların kabusu olmuş. daha iyi avlar dilerim.

3. mhakanbasar

mhakanbasar Mustafa Hakan BAŞAR

Favori Kamış:
    SHIMANO VENGEANCE SPIN 2,10
    Favori Makine:
    Spro Red Arc Tuff Bady
    En İyi Avı:
    turna 102 cm 8,5 kg
    Caner bey teşekkürler.Sizlerede başarılı avlar diliyorum.

Aydın bey teşekkürler evet beklediğimdende bereketli bir av oldu.
    Mert inşallah diyelim.Bol trofel avlar diliyorum.
    İlhan bey canlı yemle turna avcılığını oldum olası sevmem tutanlarada tabii saygı duyarım; canlı yemle turna avında sanki balık avcıyı tutuyor gibi geliyor bana :)) Yapay yemle avcılıkta biraz emek vermek gerekiyor aynı avlakta avlanmışız o gün .Mesela bulanık suda turna nasıl avlanır biraz beyin fırtınası yaptınızmı koyu fluo renkli yemleri denedinizmi zira benim avlandığım bölgelerde de su bulanıklığı olan yerler vardı firetiger renkli yapay yemlerle balık aldık

4. mhakanbasar

mhakanbasar Mustafa Hakan BAŞAR

Favori Kamış:
    SHIMANO VENGEANCE SPIN 2,10
    Favori Makine:
    Spro Red Arc Tuff Bady
    En İyi Avı:
    turna 102 cm 8,5 kg
    Sevgili Şennur çok teşekkür ederim.Balıkavi net ailesinde uzun yıllardır tanıdığım ve arada sırada da olsa görüşebilme fırsatı yakaladığım sevdiğim bir dostumdan kardeşimden böyle güzel sözler duymaktan mutlu olduğumu belirtmek isterim.Senin doğa aşkın bir başka eğer istersen en iyi avları yapabileceğini biliyorum kesin orda bir çiçek yada bir sincap görüp bütün ilgini ona veriyorsundur yoksa Nuri abi neylesin :))
    Gökhan bey teşekkürler...

Çok teşekkür ederim.Daha güzel avlarda görüşmek dileğiyle..

Erkancığım çok teşekkür ederim.Beraber avlanmak dileğiyle selamlar..
    Sevgili Murat emin ol bizde diğer amatör arkadaşlarımızda avlayıp bıraksın diye bıraktık zira bırakılanların çoğu limitler dahilindeydi.İyi dileklerin vede ilgin için çok teşekkür ediyorum sevgiyle kal...

Fuat bey yılmak yok bir gün mutlaka zafer senin olacak buna eminim.
    Hakan bey iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Sizede nitelikli ve keyifli avlar diliyorum.
    Ahmetçiğim bizi bilirsin kabus olmak için gitmedik ama kısmetimiz iyiydi teşekkürler..

5. fatih_dogan01

fatih_dogan01 FATİH

Favori Kamış:
    alba star2,70, remixon 3,00
    Favori Makine:
    Albastar dega 5000 ve şeytan oltası :)
    En İyi Avı:
    levrek 2.085 gr... Akya 10,500 gr.
    bilinçli avcılığınızdan ve mükemmel raporunuzdan ötürü teşekkür eder avlarınızın ve raporlarınızın daim olmasını temenni ederim....

6. turkuax

turkuax Okan

Favori Kamış:
    Cormoran Bullfighter 2.10 5-25 gr. Okuma V system 2.70 10-40 gr.
    Favori Makine:
    Shimano Exage 4000 FC
    En İyi Avı:
    4,5 Kg. Sinarit 72 cm 3.2 Kg. Turna
    Hakan Bey 11 saat at çek yapmak zor gelmiyor ancak botu açıp toplamak zor geliyor :) Sanırım tembelim biraz bu konuda. Botla avlanmnın farkını ispatlamışsınız adeta :)