2012 zargana avı part_2

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında ozkan79 tarafından paylaşıldı.

1. ozkan79

ozkan79 özkan

tamam nuri abi :thumb:

2. andac41

andac41 andaç

En İyi Avı:
    istavrit :D
    merhaba

merhaba sevgili abilerim. özkan abi yarın gösterdiğin takımla kumkapıda zarganaya atmayı düşünüyorum yapamazsam düz toplu sistem 1 metre altına 2 tane 8 numara igneyle deniycem bide ipekle bakmayı düşünüyorum eminonü hariç kumkapıya yakın veya fatihte aksaray yusufpaşa taraflarında av malzemesini uygun alabileceğim akıl danışabilecegim bir yer varmı diyede bir sorayım?

3. ozkan79

ozkan79 özkan

merhaba bildiğim kadarı ile kumkapı fatih aksaray civarında olta malzemesi satan bir yer yok,enazından ben hiç görmedim. idk

4. andac41

andac41 andaç

En İyi Avı:
    cevap için sağol özkan abi eminönü yolu gözüktü artık ne yapalım. Bu arada senin önereceğin avrupa yakasında bir yer varmı bir dahakine oraya ugrarım. Kısmetse birazdan gidiyorum kumkapıya bakalım zargana gelecek mi?

5. ozkan79

ozkan79 özkan

kumkapı yenikapı balık hali o sahil şeridinden şaşama.

6. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    O merada zarganaları rahat bırakın bakalım alooo Kime diyorum ben lazım onlar bize:D

7. andac41

andac41 andaç

En İyi Avı:
    Evet abi oraya gideceğim evim yusufpaşada kumkapıya yakın aslında kayalık olması benim gibi amatörler için zorluk ama bazı balıklarda orda güzel çıkıyor senin takımı inşallah yapabilirsem deniycem bugün başarabilirsem rapor veririm verdiğin bilgiler için saol abi.

8. Midnight

Midnight Erhan

Favori Kamış:
    Shimano Speedmaster
    Favori Makine:
    Okuma Distance surf
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Sanırım birisi Özkan abinin bahsettiği FUDO iğnelerden arıyordu burada. Üsküdar Cengiz Balıkçılıkta dün gördüm her boyda vardı.

9. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Fury Caster ,L.Effe SeaMaster 4,20 Surf,ProCatch CS Ultra-2.40;Protackle FW-TS 3.60
    Favori Makine:
    Penn Affinty 7000, Okuma Avanger 30b
    Ben arıyorum:) teşekkür ederim ilk fırsatta bakıcam otarafa.. Geçen gün gene başıma geldi kullandığım iğne 10numara çapariden söktüğüm iğne. tek kanca var takımda hırsız yok. zargan nasıl vurduysa takımı çektiğimde iğne bükülmüş dümdüz olmuştu :) çelik iğne şart oldu artık :)

10. andac41

andac41 andaç

En İyi Avı:
    bugün zargana için kumkapıya gittim fakat ipek veya yemli denemelerimden sonuç alamadım bunun kendı becerıksızlıgımden oldugunu dusunuyorum fakat bugun orada bulunan diger balıkçı abilerim kardeşlerimde bir kaç kefalden fazla yakalayamadı benim gördüğüm özkan abinin yaptıgı düzeneği yapmaya calıtım fakat basaramdım çapariye döndüm sadece 1 adet istavrit yakalayabildim oda denize geri döndü öyle istavrit yakalayanda yoktu önümüzden sürekli balıkçı tekneleri geçti buda neden olabilir ayrıca iki koca teknede yakına demirlemişti. velasıl kelam bugun birşey tutamadım ama sanılmasın ki pes edicem deneye yanıla başaracağım.

11. ozkan79

ozkan79 özkan

merhaba andaç sağlık olsun;aslında bugün zargana için çok iyi bir hava ve rüzgar var idi;seninde belirttiğin gibi bu balık tecrübe istiyor huyunu suyunu bilmiyor isen deniz zargana kaynasa bile yakalayamassın pazar akşamı part_4 gelicek :thumb: