2013 YILININ ILK YAYIN BALIGI...

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında roy tarafından paylaşıldı.

1. aristo35

aristo35 şemsettin gerksar

Favori Kamış:
    remixon
    Favori Makine:
    okuma avenger 45
    En İyi Avı:
    yayın balığı 11kg
    madem yayın var avlandığın bölgede, amacın daha irilerini tutmaksa iri uskumru balığının sadece kafasını kes bu çapakta olabilir (çapak kullancaksan kafasını kesme olduğu gibi kullan ama balığı öldürmen şart ) 4/0 5/0 kanca kullanarak yada üçlü kanca kullanıp çelik tel ile hırsızlı gezer kurşunlu dip takımı yapmanı tavsiye ederim yalnız balığın kuyruğuna düğüm atmayı unutma yük atışta kuyruğa binsin... (hırsızlı dip takımında iki kancayı aralarında balığın uzunluğuna göre mesafe koyup aynı bedene bağlaman şart düğümlerin sağlam olsun dikkat et ip misinada kullanman avantajlı olur :) )

2. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    bu tip av yasal döneme girerse bu sistemleri zaten uyguluyorum. çapak, kizilkanat, levrek, hem canli hem parça olarak kullaniyorum. çelik telli takimlar genelde kazik gibi durur. onun yerine kevlar kullanmak daha uygun oluyor. hirsizi her daim 3lü kullanirim bu tip avda.

3. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    Hah! o benim iste!!! :D

Tutamadigimi zaten hicbir zaman inkar etmedim ama limitlere uymayanlari elestirme hakki sadece tutabilenlere mi ait, onu anlayabilmis degiliz hala. :p

Selamlar kiymetli dostum Isa.. :)

4. shatin

shatin mErt

En İyi Avı:
    :)
    Hoop maşallah tatlı suyun kralı işte tebrik ediyorum.

5. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    sagol Mert, daha krali sana rastgelsin insallah

6. ergenekon123

ergenekon123 alperen

merhaba roy burası neresi ?