cumartesi öğleden sonra saat 16:30 gibi ankaradan çıktık.saat 18 e doğru tekneyi suya indirdik ve hava kararana kadar boğaz mevkiinde turnaya çalıştık fakat olmadı.dönüp kampımızı kurduk.çadırda yatıp saat 05:00 da tekrar çıktık dip oltası ve ayrıeten solucan takarak 1 sazan 7 kadife aldık.dönüş yolunda suyun üsrtünde ağ farkettik ve ağa baktık.takıulan balıkların hepsi kokmuş yani ağ atılalı en az 1 ay olmus.en az 45-50 iri kadife,sazan ve 4-5 tanede su kaplumbağası vardı.başka balık ziyan olmasın diye ağı tutup kıyıya çektik attık ama kokudan bayılacaktık.bi tyane canlı kadife vardı onu aldık.bu ağ atanlara dahada illet olmaya başladım.o kadar hayvan telef olmuştu. bidahaki seferi iple çekiyorum .inşallah turna yakalarız... hem tuttuğumuz balıklar hemde kesikköprü fotoğrafları buyrun
Ağ ile avcılığa karşıyım Ellerinize sağlık, keşke o ağ'ı parçalayıp kullanılamaz halede getirseyniz. ülkemizde yeterince denetimin olmamasından kaynaklanıyor bunlar. buradan ağ, dinamit, balık otu vb gibi araçlar kulanan tüm canavarları kınıyorum. Bunlar ekosisteme ne kadar zarar verdiklerinin farkında bile değiller.
Av güzel olmuş inşallah bi dahaki sefere turna yakalarsınız ağ olayınıda iyi yapmışsınız yazık o kadar balık telef oldu şimdi bizim bu türk milleti ne zaman akıllanacak anlamıyorum
tebrikler bu zamanda tatlı suda balık tutmak gerçekten zor. yine iyi yakalamışsınız. ağ mevzuuna gelince bilemiyorum ne yapmalı. benzer bi olaya rasgeldik arkadaşlarla fakat ağ o kadar büyükti ki 90 lık misinası olan üç oltayla çekemedik. yüzerek çekmek istedik yine olmadı. üstelik yeri derindi ve üzerinde onlarca ölü balık vardı. aklımız başımıza ne zaman gelir bilmem
elleriniz dert görmesin o agı atanları bulup kokan agı kafalarına gecirmek lazım aslında. ne kadar düşüncesiz insanlar var gercekten çok sinirleniyorum ve denk geliyorum bi gün şalterlerim atacak denk geleni agın içine sokup bi güzel dövmek istiyorum
keşke yaksaydınız... Bir başka yaratık onu suya atabilir... Bu arada bir not eklemek isterim: Gördüğüm kadarı ile akaryakıtla çalışan bir motor kullanıyorsunuz. Tebliğe göre yasak değil çünkü Kesikköprü sulama ve enerji barajı. Ancak bildiğim kadarıyla yakında Ankara'nın içme suyunu oradan getirecekler. DSİ barajın amacını değiştirmezse (içme suyu temini olarak değiştirmezse) burada yasal olarak çatışma çıkabilir. Yani DSİ ye göre içme suyu temini için olmayan bir barajdan içme suyu temin edilecek. Tebliğe göre DSİ nin belirlediği durum geçerli ancak içme suyu da temin edilecek. DSİ gerekli değişikliği yapmazsa önümüzdeki zamanlarda epey karmaşa olacak gibi Kesikköprüde...
tebrik ederim duyarlı davranışınızdan ordaki balıklar ve bizler sana minnettarız bir çok balığı kurtarmışsınız bence en güzel avınızı yapmışsınız agı çıkararak balıkların yaşama alanlarınıda temizlemek en güzel av demektir..
Tebrıkler balıklar cok guzel.Ag ıcın tesekkurler.O ınsanlar o agın hesabını verecekler yha bu dunyada yha dıger tarafta.Hıc bır sey karsılıksız kalmaz.Insalh bı dahakı sefere turnayıda eklersınız bunların yanına
avınız çok güzel geçmiş tebrik ederim ağıda keşke yaksaydınız o ağcılar mahvetti göllerimizi barajlarımızı