selam arkadaşlar.bu sabah herzamanki gibi yine ilk iş olarak siteyi ziyarete başladım.hava da hiç fena değildi.yaklaşık 2 saat boş vaktim vardı ve bunu değerlendirmek istedim.ispire yeni yerleştik ve ilk defa bugün balığa gidebilme fırsatım oldu.öncelikle un,yumurta ve vanilya karışımından bi hamur hazırladım.onları minik toplar halinde 1-2 dk kadar kaynayan suda beklettim.yemlerim hazırdı artık.misinam 30luk iğnem de 6 numaraydı.tek iğne kullandım.yaklaşık 1 kulaç mesafeden şamandıraya bağlıydı.çoruh bize yakın oldugundan yaklaşık 10 dk sonra uygun biyere ulaştım.hemen iğneye hamuru taktım ve suya gönderdim.ardından etrafı dolaşmaya cıktım çünkü ilk defa geliyordum. etrafın birkaç fotografını cektikten sonra oltamın yanına gittim tekrar ve yem ne durumda diye çekeyim dedim.cekerken bi agırlık hissettim ve sonunda yanılmıyorsam bu kefali yakaladım.vaktim kısıtlıydı ve orada yaklaşık 1 saat kadar daha kaldım ama hiç bi hareketlilik yoktu.umarım diğer zamanlarda daha fazla vakit geçirebilirim. sağlıcakla kalmanız dileğimle..
tebrikler, sanırım iyi bi avlak bulmuşsun. güzel balık. ama bildiğim kadarıyla o balık kefal değil. o balıktan buralardada çıkıyor orjinal adını bilmiyorum ama kefali biliyorum. kefale göre çok iyi bi balık senin tuttuğun
aslında oradaki anlam düşüklüğünü ben de mesajımı yazdıktan sonra farketmiştim fakat üşendiğimden değiştirmedim.demek istediğim ömrümde ilk defa tatlısuda avlanıyorum ve tatlısu balıklarını pek tanımam.yanılmıyorsam onun bir kefal oldugunu dile getirmek istedim.
okan ellerine sağlık bencede güzel bi tatlısu kefali inşallah devamında da aynısında birkaç tane çekersin rastgele