selam arkadaşlar.bu sabah herzamanki gibi yine ilk iş olarak siteyi ziyarete başladım.hava da hiç fena değildi.yaklaşık 2 saat boş vaktim vardı ve bunu değerlendirmek istedim.ispire yeni yerleştik ve ilk defa bugün balığa gidebilme fırsatım oldu.öncelikle un,yumurta ve vanilya karışımından bi hamur hazırladım.onları minik toplar halinde 1-2 dk kadar kaynayan suda beklettim.yemlerim hazırdı artık.misinam 30luk iğnem de 6 numaraydı.tek iğne kullandım.yaklaşık 1 kulaç mesafeden şamandıraya bağlıydı.çoruh bize yakın oldugundan yaklaşık 10 dk sonra uygun biyere ulaştım.hemen iğneye hamuru taktım ve suya gönderdim.ardından etrafı dolaşmaya cıktım çünkü ilk defa geliyordum. [IMG] etrafın birkaç fotografını cektikten sonra oltamın yanına gittim tekrar ve yem ne durumda diye çekeyim dedim.cekerken bi agırlık hissettim ve sonunda yanılmıyorsam bu kefali yakaladım.vaktim kısıtlıydı ve orada yaklaşık 1 saat kadar daha kaldım ama hiç bi hareketlilik yoktu.umarım diğer zamanlarda daha fazla vakit geçirebilirim. [IMG] sağlıcakla kalmanız dileğimle..