22-23 Mayis 2010 Ankara/Canili

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında baskentli1 tarafından paylaşıldı.

1. bilgilimurat1906

bilgilimurat1906 murat bilgili

En İyi Avı:
    aynalı sazan 1 kg
    kötü zaman seçimi çok aşırı yağmur var :S keşke hava durumunu öğrenip gitseydiniz :S

2. oguzhanyildirimoglu

oguzhanyildirimoglu oğuzhan

Favori Kamış:
    okuma salina
    Favori Makine:
    Ryobi 4000 vi
    En İyi Avı:
    turna 3kg
    Ben 15 mayıs geceden gittim gece 2 civarı girdik yer bulduk 4 kişiydik panayır yeri gibiydi kampcılardan yer bulmak imkansız sabah gün ağarmasıyla atçeke başladık 6 ile 6.30 arası 4 kişiden sadece ben 2 adet tuttum akşam vakitlerine kadar çalışmaya durmaksızın (öğle yemeği hariç) devam ettik ancak nafile 1 tane daha alamadık Çanılıda O kadar ağ atan var ki balık saklandığı yerden çıkmıyor desem doğrudur... Bu yüzden Çanılı artık favori yerlerimden çıkardım bence kesikköprü - dikilitaş - köprüköy çok daha verimli yerler

3. baskentli1

baskentli1 İsmaiL

Favori Kamış:
    En ucuzu :)
    Favori Makine:
    Honda CBR 600F :)
    En İyi Avı:
    Turna 9,5 KG
    Gece sorunsuz gecti diyebilirim,sabaha karsi her yer hareketlendi 3 bot at cek yapiyordu girmedik yer birakmadilar at cekler canli yemler vs... Ama kimsede birsey yoktu. Bende biraz at cek yaptim birakmalarim vardi kontrol ettim sanirim birazda yoruldum sonra kalabaliklasti baya bende ciktim geldim.
    Ilk raporumuzu fiyaskoyla yazdik biraz canli yayin tadinda oldu ama bi kusurumuz olduysa affola...
    Rastgele ;)

4. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Tebliğe göre bir kusur var abici. Hadi ben affedeyim de sen yine de doğrusunu yapıver.:p:D

Bundan sonraki avlarımızda at-çek ve bırakma dahil en fazla 4 olta takımı kullanıyoruz.

Rastgelsin şimdiden, tutuyoruz en güzel balıkları ve gelip paylaşıyoruz inşallah.;) :)

5. baskentli1

baskentli1 İsmaiL

Favori Kamış:
    En ucuzu :)
    Favori Makine:
    Honda CBR 600F :)
    En İyi Avı:
    Turna 9,5 KG
    Gözden kaçmış diyelim abi :)
    Tekrarının olmayacağını garanti ederim ;)