23 nisan alabalık şenliği

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında ayetarantula tarafından paylaşıldı.

1. ayetarantula

ayetarantula BİROL TANGUT

Favori Kamış:
    DAM
    En İyi Avı:
    ALABALIK 2,5 kilo
    Çok teşekkürler Mustafa kardeşim

Evet şartları oldukça çetin,taşları çok kaygan. Bu kanyona genelde tek gitmiyorum ama bu defa arkadaşım müsait olmadığından tek gitmek zorunda kaldım. Yer bilgilerini çok eski bir alabalıkcı olan dayımdan aldım.

2. ayetarantula

Favori Kamış:
    DAM
    En İyi Avı:
    ALABALIK 2,5 kilo
    Avlağı bulup oraya dört kişiyle giden biri ne kadar duyarlıdır :confused: yorumlarınıza bırakıyorum...

3. UBIH

UBIH sinan

Favori Kamış:
    O an elime hangisi geçti ise
    Favori Makine:
    Oda öyle
    En İyi Avı:
    3cm lik kaya balığı :)
    Ben kırmızı benekli avına gidebilenlerden pek haz etmiyorum. :) Ne o küçücük balıklar, çilli milli tutsan ne tutmasan ne, onun için o kadar eziyete değermi, tehlikeside çok,ya koca ayak çıkarsa.
    Resimleri saymazsak ben hiç elmas görmedim, hele hele hiç dokunamadım elmasa.Bronz gördük, gümüş gördük,dokunduk ta,şimdi o kırmızı benekli efsane elmas gibi geliyor bana, şekli yetiyor aşık olmaya.
    İlk paragraf lafın çürüğü, aslolan duygum,imrenmek size, kıskanmıyorum ama deli gibi imreniyorum. Sağlığınız yerinde, botlarınız, çizmelerinizin tabanı dağ keçisi tırnağı kıvamında olsun. Meranızı kem gözlerden korusun mevlam. Tebrikler.

4. ayetarantula

Favori Kamış:
    DAM
    En İyi Avı:
    ALABALIK 2,5 kilo
    Güzel yorumların için çok teşekkür ederim Sinan kardeşim

En kısa sürede Elmaslarla karşılaşman dileğiyle diyecem ama biliyosun tehlikesi çok; kocaoğlanları göze alacan, kayıp suya düşmeyi ve sırılsıklam olmayı zaten göze alacan, birde olur olmaz biryerde kayıp sakatlanma riski var onun için seninde çizmelerinin tabanının dağ keçisi kıvamında olması dleğiyle. Sağlıcakla ama balıkla kal...