Merhaba arkadaşlar öncelikle uzun zamandır aranıza pek katılamıyordum ve gecenler de cıktıgım tatilde Artvin/arhavi liman bölgesin de saat 10.30 sıralarında 20 numara misine ile kokmus istarvit takarak yuzey oltası atmaktaydım ansızın bi ufak vurus oldu ve ben de tepki olarak aniden misineyi cektim ve misine gerildi sanki yunus balıgı vardı ucunda anlatması zor baya heyecanlıydı misine kopmasın diye bayagı ugrastım neyse ve yuzeye dogru yavas yavas cektim ve bu kuzu gördündü limandaki teknelerin birinden arkadasım kepce aldı ve dısarı cıkardım gercekten guzel bi balık sarı kulak kefal sizlere gururla sunuyorum
Teskkürler Balık işte hic beklemedigim anda yakaladım cok garibime gitti valla sans denen bu olsa gerek izmarit istarvit pesinde kosarken sarı kulak yakaladık
Hepinize böyleleri nasip olsun Arkadaslar ciddi sans önemli denk geldi böyle buyuk sarı kulak kefaller sabah erken saatler de oltaya vururlar ama ben erken olmayan 10.30 civarlarında yakaladım hemde ince misine ve ince kursunlu istarvit ve dibe inerken de izmarit için yaptıgım takımla yakalamam cok garip oldu bu arada fazla yuzey de degildi yani balıgı görmedim yakalarken orta derinlik civarıydı sanırım