Hirfanlı Avımız gerçektende detaylar hariç güzel geçti. Bu resmi avdan gelir gelmez webcam ile çektim ondan biraz yorgun ve paspalım kusura bakmayın nasılsa aileyiz . Gece oraya vardık oltalarımız attık. Gece süresince herhangi bir vuruş olmadı. Sabah günün ışıması ile birlikte ilk balığımızı aldık. Sonrasında toplam 3 kişi 19 balık tuttuk. Geçen avdan daha buzlukta balık var zaten kota doldurmaya gerek kalmadı . Erken yola çıktık bir ufak tatsızlıktan sinirlerimizin biraz bozulmasından dolayı. Bu olayı ayıntılı olarak genel konular bölümünde anlatacağım. Bu elimde görünen balık 45-50 cm boyunda ama resimde çok küçük durmuş neden bende bilmiyorum. Sanırım Webcam olması ve pc daha aşşağıda kalması
Vay Numan kardeş güzel sazan ama sazana gidiyorsanız ve yatılı gidiyorsanız Kurtboğazını tek geçerim.Köylü Ali Dayının sazanları görmedin heralde
Abi bizim gittiğimiz bölgede sazan cenneti ama bu sefer yatılı gidemedik. Birde önümüzde ağ varmış Ağcılar ile sorun yaşatık sabah ağı görünce bottuda hava bozuk diye almamıştık. Ağıda kesemedik Jandarma üstüne tuzu biberi genel konularda anlattım.
merhaba numan kardeşim güzel bir balık bundan sonraki avlarında daha başarılı sonuçlar dilerim saygılar
nedemek ufak kalmış elinde dahada bir büyük görünüyor harika av olmuş ellerinize salık daha ne olsunki tebrikler ....
numan buzlukda saklamaya devam edersen ''uğur derin dondurucu'' alman gerekecek. şaka bi tarafa güzel balık tebrik ediyorum numan rastgele.
Numan .... Bende kıskançlık fobisi var böyle resimler ekleme siteye... Ondan sonrada bende balığa gitme sendurumu başlıyor... Gidemeyince saldıracak yer arıyorum... Tebrikler
Gel abicim Ankara'ya beraber balığa gidelim. Ben güzel yerler biliyorum sen avlanmada çok şey biliyorsun. Sazan rekoru kıralım.
Numan sen yapma bari , niye uymuyorsun sirkülere kardeşim O kadar küçük balık tutulur mu , görünmüyor bile..elektron mikroskobuyla mı bakacağız
evet abicim ya bende diyorum o kadar zoom yaptık halen neden kimse görmüyor sirkülerde sazanın boyu 0,03 cm değilmi Valla bizim balıkta kral çıplak olayına döndü. Kimisi görüyor kimisi göremiyor.