volkan abi kerteriz derken; yasin ile çipurayamı kerteriz diyorsunuz anlamadım..benim bildiğim yasinle çipura arsındaki ilişki kertme değil görücü usulü...:laughing:
biraz daha fazla yazmaya çalışırım ...sağol iyidileklerin için.. seninle çıktığımız avda çok güzel vuruşlar almıştık ,gelirsen inşallah tekrarlarız..yasinle çıktığımız avlarda aldığım tek vuruş eve dönünce annemin kafama vuruşu...(yinemi boş döndün diye...:laughing: :laughing: )
Geç kalmış sayılmazsın, istersen o fotoyu kaldır. "İşini bilenler" yani bohçacılar, yani "üstadlar" yavru balıkları nisapsızca torbalıyorlar ya hani, bir katkı da bizden olmasın. Zaten tarumar edilen bir yer olsa da bir fazlası da yine fazladır.
Teşekkür ederim Önder abi sana da rast gelsin daha güzellerinden Teşekkür ederim, aliağa tarafı değil daha güneylerden Alper abi benim 32-33 cm gelen çupra bile müthiş adrenalin yaşattıysa senin söylediklerini düşünemiyorum bile
Nuri abi valla şimdi fark ettim büyük hata etmişim ortağım özkandan ve abim volkandan senin nezdinde özür diliyorum birazcık balık yoksa foto da yok muhabbeti olmuş fark etmemiştim
Uleyyyyynnnn arkamdan ne dedikodular yapmışsınız arkadaş ya, hayır özkandan beklerim volkan abi ama sende mi dedikodumu yaptın avlakta gizli gizli. Madem benden habersiz hakkımda konuşuyosunuz bari forumda kendinizi ele vermeyin Özkan yarın iş yerinde çok pis hesaplaşacaz seninle, tüm kızlarını papazlarını dürtüp aslara yem yapacam görürsün sen
Bak yaa... Volkan bu kış es kaza bir paşa alayım, rapordan önce seni arayıp uyarıcam, saklanıcak delik ara diye!
Tüm ekibi kutlarım, balık açısından çok verimli olmasada (ki çupralar gayet güzel görünüyor.) dostlukların pekiştiği keyifli bir av olmuş, devamınıda dilerim. :thumb: Bu arada Volkanın çayının güzelliği ve misafirperverliğide meşhurmuş diyorlar.
İsa abim tüm ekip adına teşekkür ederim çupralar güzeldi ama çay ve muhabbet daha güzeldi (bi debenim haberim olmayan muhabbetler varmış bende şimdi öğrendim arkamdan dedikodu yapmışlar ) Volkan abinin çayı ve misafirperverliği 10 numaradır abi, bu taraflara yolun düşerse İnşallah sana da nasip olur
Sağ tarafta avlandık. Avlağa gel, sağa doğru 10 metre yürü hemen orası. Yok abi, kim demişse seni kandırmış. Doğrusu, sevgili Yasin ve Özkan beni misafir ettiler.
Arkadaşlar neşeniz, dostluğunuz daim olsun. Bu sayfaya kadar tüm mesajları okudum neredeyse Allah muhabbetinizi arttırsın. Hemşom o çipura ne kafa atmıştır be
Teşekkür ederiz hemşom valla ilk defa ucunda böyle bi balık varken kalama sesi duydum, kamışa takır takır vuruyordu, bi ara baktım geri geri yürümeye başlamışım denizden 15-20 metre uzaklaşmışım sonra durup napıyorum ben ya dedim makinayı sarınca balık geliyo ben niye geri geri gidiyorum ki diye kendime sordum sonra bekledim ama cevap vermedim kendi soruma
arkadaşlar Ümit yüzbaşı nerelerde gözükmüyor geçen sezon kırdı geçirdi levreği,bilmem sargozu,bilmem çuprayı,sinariti..sonra birden kayboldu ortalıktan tayini çıktıda sazan peşinemi düştü yosam