25.09.2010 KONYA ALTINAPA Av Raporum

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında sehzadem82 tarafından paylaşıldı.

1. fixahmet

fixahmet AHMET

Favori Kamış:
    Daiwa msp 270
    Favori Makine:
    Ryobi ecusima 4000vi
    En İyi Avı:
    sazan 5150 gr
    vallahi kusura bakmayın da, resimdeki balıkların hepsi sazan. çapak felan yok ortada... büyük çoğunluğu da limit altı balıklar görebildiğim kadarı ile. tebrik edemeyeceğim. kusura bakmayın.

2. sehzadem82

sehzadem82 H Barış KEDELEŞ

Favori Kamış:
    AlbaStar
    En İyi Avı:
    4 Kg Sazan
    tebrik beklemiyorum zaten. En başta uyardım Limitlere Takılan Yazmasın diye. İlk defa kendi ailemle bir av geçirdim , sanal ailemle sonucunu bilerek , ve birdaha olmayacağının ALTINI çizerek Paylaştım. Bilmem Anlatabildimmi?:mad: Limitlere uymuyor diye yazmak yerine Sehzadenin bir daha böyle bir av yapmayacağını biliyoruz yazmak daha dostça bir yaklaşım olacaktır.
    Farz edin şöyle Yazsaydım ne olurdu. Bir Balık çekiyordum oda ne adam tırıvırı atmış 1.5 metre sazan dolu ve hepsi ölmüştü alıp götürdüm eve! Ne yazardın o zaman?

3. sehzadem82

Favori Kamış:
    AlbaStar
    En İyi Avı:
    4 Kg Sazan
    Benim asıl anlamadığım konu nedir biliyormusunuz?

Ben diyorumki Limitlere Bakmadım , Ama birdaha Olmayacak !
    Sazanla Çapağı ayırt edemiyorum! Bana göre balığın pulları hemen dökülüyor ise çapaktır! Bana böyle öğretildi.

Arkadaşlar yazıya yorum yapıyor , limitlere uyulmamış , bunlar çapak değil sazan vs Yapmayın dostlarım benim itiraf etmediğim bir şey söyleyin bana
    Mesela şöyle dersiniz aslanım hani şu sağdan 4. Balık var ya Ha o Çapak Onun yanındaki Sazan Haberin olsun Öğrenmiş oldun. Yorumlar böyle olmalı insanı paylaştığına pişman etmemeli. Yalnışmıyım!
    Ben şöyle bir rapor yazsam , 18 balık tuttum benden iyisi yok vs vs . O zaman vurun yere ama benim çaldığım minareye kılıf ARAMAYINIZ!

4. ybingol

ybingol Yasin

Favori Kamış:
    alamadığım shımano bx 240 kamış
    En İyi Avı:
    balikavi.net dostluğu
    hemşerim tamam uzatmayalım konuyu ve kırıcı olmayalım burda birşeyler paylaşıp bilgilerimizi paylaşıyoruz tabiki hatamız olabilir mühim olan o hataların farkına varıp tekrar yapmayalım.Bazı arkadaşlar olayın üzerine gidiyorlar ama zaten sen açıklamışsın bilmediğini bundan daha doğal ne olabilirki uyarıların tozunu iyi ayarlamalıyız ki kimsenin kalbi kırılıp darılmasın
    sanırım açıklayabildim
    saygılarımla

5. fixahmet

fixahmet AHMET

Favori Kamış:
    Daiwa msp 270
    Favori Makine:
    Ryobi ecusima 4000vi
    En İyi Avı:
    sazan 5150 gr
    bakın değerli arkadaşım. yaptığınız av yasadışı olmuş. yanınızda eşiniz olması, doğacak çocuğunuz olması ki şimdiden Allah bağışlasın diyorum, bir tırıvırıcıyı ihbar edip tırıvırılarını yakmış olmanız, limitlere bu av için dikkat etmedim itirafınız...vs.. gibi nedenler avınızı yasal hale getirmez. lütfen insanlara kızmayın. forumlara 224 ileti yollayacak kadar bu işin içindeyseniz, sazanı çapağı ayıramamak ve bu avda limit gözetmedim gibi şeyler mazeret olamaz, olmamalı. madem sazanı çapağı ayıramıyordunuz, yaa belki de bu balık çapak değildir de yavru bir sazan deyip salabilirdiniz.

rica ederim insanlara kızmayın. böyle bir av raporu yayınlıyor olmanız, bu eleştirileri göze alıyor olmanız demektir. haa bu eleştiriler de sizi kötü bir avcı veya kötü bir insan yapmaz. ben şahsen inanıyorum duyarlı bir avcı olduğunuza. bu arada tırıvırıcıyı ihbar ettiğiniz için teşekkür ederim. sağlıcakla kalın. bu son olsun, bir daha da bişey paylaşırsam gibisinden tepkilerinizin anlık olduğunu düşünüyorum. benimde sitedeki ilk raporum bayağı bir eleştiri almıştı fakat şimdi arkama dönüp baktığımda o eleştirilerin beni ne kadar değiştirdiğini, ne kadar düzene soktuğunu görebiliyorum.

çok uzattım, sağlıcakla kalın efendim.

6. sehzadem82

Favori Kamış:
    AlbaStar
    En İyi Avı:
    4 Kg Sazan

Samsunun kızları güzel mi gerçekten :D ;)
    Sorun yok bozmayalım dostluğumuzu sen az övmedin beni zamanında bu gunde vur yerlere ne olmuş :)

7. sehzadem82

Favori Kamış:
    AlbaStar
    En İyi Avı:
    4 Kg Sazan
    Güzel açıklama :)

8. zafer42

zafer42 zafer semih

Favori Kamış:
    alba star
    Favori Makine:
    remixson
    En İyi Avı:
    sazan 2 kğ
    valla kardeş bereketli bir av olmuş yukarıda arkadaşımın dediği gibi trıvırı hikaye önce ağlarla ilgilensin canım kardeşim gerçi elleri içinde ama günahlarına da girmek istemiyorum şimdiden allah analı babalı büyütsün saygılarımla

9. sehzadem82

Favori Kamış:
    AlbaStar
    En İyi Avı:
    4 Kg Sazan
    ağ konusunda gereği yapıldı merak etmeyin. Yakında denetimler sıklaşacak Şu yeni tekne gelsin hele:eek:

10. nevzat42

nevzat42

Hemşerim limit üstü sazanlar için tebrikler.Çim sazanı yada senin söylediğin çapağa gelince sazanla çapağı bıyıklarına bakarak ayırdedebilirsin.Sazan bıyıklı olur çapak bıyıksız olur.Ağ denetimleri sıklaşacak yeni tekne gelecek demişsin.Ben bir şey söyleyeyim.Ağ atanlardan birisi de koskiciler.Gözümle gördüm.Yani kendimizi kandırmayalım.Oltalar boş kalmasın.

11. sehzadem82

Favori Kamış:
    AlbaStar
    En İyi Avı:
    4 Kg Sazan
    Abicim bu balıkların bıyığı yoktu sanki :) bıyıklarını kesmişler :)
    Abiicim Koskiciler bu işi yapıyor farkındayız , iletildi gerekli yerlere merak etmeyin herkez o , son anı bekliyor yani delil olunca bi çok şey kalkacak ortadan. Allah ın rahmeti sonsuz yinede bizi balıksız bırakmıyor

Yorum için teşekkürler.:p

12. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Tebrikler Sehzadem.Cok guzel bir paylasim.Merak ediyordum paylasimini.
    sahsi fikrimide belirtmem gerekirse ; kuspenin o sekilde kullanimida dogru degil.Ama sadece sen degil burada "acaba" diyen olmustur elbet.Ama bence kesinlikle o sistem de dogru olmaz.
    Ama ben senin samimiyetine kesinlikle inaniyorum.Bence kullanilmamasi gerekir ;) :)
    Rastgele.Insallah bu hafta sonu yapacagin av ile bizlere gorsel bir solen sunarsin. ;) :)

13. sehzadem82

Favori Kamış:
    AlbaStar
    En İyi Avı:
    4 Kg Sazan
    O sistemi bıraktım zaten :) şimdi yeni bir sistem geliştiriyorum suya tankla dalıp en buyuklerden 1'tanecik alıp çıkcam :)
    Bakalım kısmet kendime güvenmem lazım bu kadar boş dönebilirim ama hissediyorum bu kez başaracam...
    Saygılar:p

14. okyar5

okyar5 okyar kahraman

Favori Kamış:
    D.A.M ve Remixon kamış
    En İyi Avı:
    120 cm yayın ve 45 cm dağ alabalığı
    tebrik ederim güzel balıklar..

15. enis59

enis59 enis

Favori Kamış:
    shimano catana 2.70 mh, shimano catana ax te surf 400 mormora
    Favori Makine:
    okuma avanger av 30, okuma avanger av 45, shimano alivio 4000 fb
    tebrikler afiyet olsun

16. sehzadem82

Favori Kamış:
    AlbaStar
    En İyi Avı:
    4 Kg Sazan
    teşekkür ederim. daha iyileri senin olsun

17. yakup

yakup Yakup

Favori Kamış:
    Elime hangisi gelmişse
    Favori Makine:
    Hangisi takılmışsa
    En İyi Avı:
    Daha değil
    Barış işin şaka boyutunun farkındayım ama seni çok hırslı görüyorum. Hırs ise her zaman risklerle doludur.

Biz amatörlerin hepsinde vardır en büyük balığı yakalama hayali. Ama bu hayali hırs ile doldurursan sonu kötü biten avlar da yaşayabilirsin.

Gönlünce ve tebliğlere uygun nice avlar dilerim sana. İnşallah en kısa zamanda Mustafa'yı geçersin:eek:

18. sehzadem82

Favori Kamış:
    AlbaStar
    En İyi Avı:
    4 Kg Sazan
    Küçük yaştan beri hırsla yaşadım ben :) ama kaptırmadım ibleri şimdi ben gitmezsem olmazmaz balığa rahat edemem , ama gitmişkende o rekoru kırmaya çalışcam Allah İzin verirse...
    Allah razı olsun iyi dileklerin için..:D

19. pirana19

pirana19 Serhat ÖZER

Favori Kamış:
    OKUMA SALİNA 240 10-40
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000CFB
    Barış bey Ailenizle güzel bir gün geçirdiğinizden şüphem yok. Heyecanla yazdığınız raporda bu açıkça belli. Tırıvırıyla da mücadeleniz örnek bir davranış. Lakin Forumda 250 mesajlık bir geçmişiniz var. Çapak balığıyla sazan balığını ayırt etmeniz gerekirdi. Keşke demekle elimize pek bişey geçmiyor ama... Keşke ufak sazancıları geri bıraksaydınız. Umarım bundan sonra ailenizle çok daha eğlenceli avlar yaparsınız. Allah doğacak çocuğunuzun analı babalı büyümesini nasip etsin. Herşey gönlünüzce olsun...

20. sehzadem82

Favori Kamış:
    AlbaStar
    En İyi Avı:
    4 Kg Sazan
    Allah razı olsun yorumun için. Ama daha önce de dediğim gibi ilk ve son defa limitlere bakmadım. Bundan sonra bakacağım kesin...
    Allah cümlemizin evlatlarını bizlere bağışlasın..