175 gr gecmiceksen eger güzel bir ürün 3 sene önce almıstım atıs erimi hassasiyeti gayet güzel 2 ay'a yakın kullanmıstım
Hıımm... Bakalım diğer arkadaşlar ne yorum yapacak bununla ilgili... MITCHELL PRIVILEGE 2 T-420 SURFCASTING
OKUMA savant yada Lineaeffe fury caster seçim senin. kamışlar bölümünü tıkla orda TFT nin kamış test videolarını göreceksin ordanda aksiyonlarını görebilirsin. İşlevsel bir ürün olmasa TFT videoyu foruma koymazdı dostum. Başarılar Sevgi ve saygı dileklerimle
Evet yani o kadar fazla ağır kurşun takmıyorum. Turnuva kurşun kullandığımdan 80 Metre öteye gitse yeterli. Ama ürünün kalitesi önemli MITCHELL PRIVILEGE 2 T-420 Bu ürünün detaylı resimlerine baktım çok kaliteli bir görüntüsü var. Bizzat ürünü elime de aldım ama kullanmadım. Kaliteli bir işçiliği var gibi gözüküyor. Performans olarak da size danışayım dedim. Piyasa fiyatı da zaten 250 tl civarı..
MITCHELL PRIVILEGE 2 T-420 hakında bi bilgim yok atarı kaç gr vs ama ne okuma savant nede Lineaeffe fury olmaz 100 gr için sagır kalırlar istenilen mesafelere atmaz keyif vermez çok kel alaka madem max. 100 gr atacaksınız daha atarı düşük kamışlar balın max 150gr atarlı tabi ezbere olmaz görüp inceleyin o fiyat aralıgında bir çok işinizi görecek güzel ürünler var rast gelsin...
MITCHELL PRIVILEGE atarı 140 gram o yüzden bu ürünü belirttim arkadaşlara da pek yorum gelmedi sonra... Omuzumda sorun var pek zorlanarak sert atışlar yapamayacağım.. biraz esnek ve rahat bi kamış olsun istiyorum. Bu ürün beklentilerimi karşılar ve hatta daha fazlasını verir ise almayı düşünüyorum. Benim bilader de biraz sert kullanıyor o yüzden çıt kırıldım da olmasın o kadar yani
MITCHELL PRIVILEGE atarı 140gr ise tamda aradıgınız özelliklerde bi ürün gidin bakın inceleyin hoşunuza giderse alın ve iyi günlerde kullanın ayrıca geçmiş olsun ve rast gelsin...
Dur bi bakalım genç biz yaşlıyız bu ne hız bi bakalım diğer ustalar bu konuda bu kamışa ne yorum yapacaklar. Gerçi sundukları kamış çok hoş ama çok sertler ben o kadar ağır atamam...
Eğer 2.el olarak temiz bulabilirseniz İtalcanna Kombat da iyi bir seçenek olacaktır 100-125 gr.ağırlıkları çok güzel atar, aklınızın bir köşesinde bulunsun.
aynısını bende yazacaktım bendede boyun fıtığı var ancak kombatla sabah 6 dan akşam 6 ya boğazda atçek yaparmı insan kombat hafifliğiyle bence 4.20 boyunda spin kamış
Gönül ister ki Kombatı alalım kullanalım amma velakin sınırları zorluyor maddi olarak. İkinci elde araştırıyorum hâlâ şimdilik bir sonuç bulamadım.. Bakalım ne olacak
Adam 90-100 gram atacağım demiş; Okuma Savant falan demişler; demişler de pek alakalı olmamış; Savant hem bu ağırlıklara; hem Surf Casting'e uygun bir ürün değil; ucuz olması ve yüksek ağırlıkları atabilmesinden dolayı revaçta... Kombat önerilmiş; olabilir ama az fiyatlıcadır; ikinci el bulmanız gerekiyor; mesela bende ikinci eli mevcut... Ama mesela bu ağırlıklarda Olympus Mormora var; hem fiyatı çok daha uygun; hem mırmır, çupra gibi balıklar için ideale yakın bir ürün; üstelik atar değerleri de aranılan evsafta; dilerseniz bir inceleyin... http://www.erginbalikcilik.com/Urun/Syntec-Pro-Mormora-390cm-100-gr-Surf-pmu1937.html Tabii pekçok alternatif bulunabilir... http://www.erginbalikcilik.com/Urun/Vega-Crossover-362-Surf-pmu2652.html http://www.erginbalikcilik.com/Urun/Aqualis-Beach-420-mt-120-180-gr-pmu1218.html Gibi....
Bu kamış da uygun görünüyor; hernekadar kullanma şansım olmadı ise de; diğer önerilen ağır atarlı kamışlardan çok daha uygun atar aralığı itibariyle...
Arkadaşımız kendi başlığına sürekli yeni notlar düştüğü için son hali görüyorsunuz. Bizim gibi başından takip etseydiniz istediği ürünün 200 grama kadar atarlı kamışlar olduğunu bilirdiniz Son teklifim albastar İstanbul 200 atar yazar ama 125 in üstüne çıkılmadıkça kırılmaz ..
Baştan sona okudum ama konuyu açan maksimum 100 gram atacağını 3-4 kez ısrarla belirtmiş; gelen öneriler doğrultusunda evet 150-170 gramlar olabilir demiş; ayrıca yemli avlar için konuşmuş; bence biraz daha dikkatlice takip edin... Ama son verdiğiniz kamış uygun görünüyor bence...
Yorum ve önerileriniz için çok teşekkür ediyorum. Eğer bakma imkanınız varsa bir üst konudaki kamış hakkındaki düşüncelerinizi benimle detaylı olarak paylaşırsanız çok sevinirim..
Haluk bey, biz konuyu gerçekten dikkatlice takip ettik. ilk mesaja 100 gr eklemesi sonradan yapıldı. 250 tl civari bir üst limit konulduğunda da acizane kendi kullanmış olduğumuz kamışlarla ilgili yorum yaptık bilgi paylaşmaya çabaladık. Talep edilen kamışın 100 gr atarlı olmasının yeterli olduğunu görünce de hiç bilmediğim bir konu olduğu için bir daha topa girmedim. Bizler konuları mümkün olduğunca dikkatli okumaya gayret ediyoruz. Daha evvel yazdığım gibi konu ilk açıldığında ilk mesajda atar değeri yoktu. Bizde aynı dikkati abilerimizin eleştirilerinde de bekliyoruz. saygılar.