Bende sizinle aynı fikirdeyim... Aslında Haluk abide çok dikkatlidir bu tür konuları başından itibaren okur ona göre tecrübelerini aktarır ama sanırım bu konuyu sonradan gördü (ikinci not eklenince) onun için öyle bir yorum yaptı... Yoksa benimde ve sizinde savantı ve furry'yi 100 gr. kurşun için önermiyeceğimizi tahmin etmiştir.
O kardeşimizde yanlış anlamış Haluk bey. Evet gerçekten de ilk konu halinde Atar değerini belirtmemiştim. İlginiz için teşekkür ederim.
Ben baktığımda 90-100 gram ifadesi yer alıyordu; sonradan eklendi ise bilemem; daha sonra aynı değerler 2-3 kere daha geçmiş; başlıkta da SurfCasting yazıyor zaten... Baştan sona okumadan hiçbir zaman cevaplama yapmam; gerçi gelen önerileri üstünkörü okurum; talep edenin talebi daha bir ön plandadır benim için... Eğer konu başına 90-100 gr. ifadesi eklenmemiş olsa idi tespitleriniz doğru olurdu; ama bu durumda yapabileceğim birşey yok... Önerdiğim tüm kamışlar da 200 lirayı aşmayan ürünler; yoksa yüksek fiyatlı olarak pekçok ürün mevcut... Ekonomik öneri olsun diye kendi sattığım kamışı da önermedim... Şurada var: http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-doga-sporlari-italcanna-shimano-126716317/detay
Lineaffle Aquarex 4.20 250 gram atarlı sağlam kamış tavsiye edebilirim, seyyar klavuzlu düşünürsen , hocam saglamlık konusunda testini yaptık . ve hafif 120 TL
MITCHELL PRIVILEGE atarı 140gr atarlısını yaklaşık 4 5 aydır kullanıyorum, kolumdaki problemden dolayı üstad Orhan abinin tavsiyesiyle bu kamışı aldım, bazen 90 gr bazende 110 gr turnuva kurşunla kullanıyorum bana göre gayet iyi bir kamış. diğer kamışım combata muadil olsun diye almıştım açıkcası fazla bir beklentim yoktu, lakin umduğumdan sağlam, dengeli ve uzak atışı tatmin edici geldi 390 gr ağırlığında yanlış hatırlamıyorsam combattan biraz daha sert aksiyona sahip bir kamış. benim için gayet güzel ve dengeli bir kamış.