sabaha karşı 3 4 arkadaş kesikköprünün yolunu tuttuk, 2 saat süren yavaş bir yolculuğun ardından karakeçiliye vardık.. (ben ilk defa gidiyorum, ordaki ilk denemem) eski köprünün oraya vardığımızda 7-8 kişinin at çek yaptığını ve bi kaçının geceden beri orda olup hiçbişey tutamadığını öğrendim. 2 saat denemenin ardından biz de hiçbirşey tutamadık ve karakeçiliyi geçtikten sonra baraja vardık, saat 8 gibi canlı gümüş ile şamandralı oltamızı suya bıraktık.. o sırada at çek yapmaya başladık.. ne yazık ki 2 saat boyunca hiçbirşey alamadık.. çayımızı içerken şamandralardan bitanesinin yok olduğunu arkadaşım Meriç farketti ve kasnağa doğru koşmaya başladım, ve kasnağı çektiğimde yaklaşık 55 cm olan turnayı tuttuk.. bi saat daha denemenin ardından başka bişey yakalayamayınca ve sıcak inanılmaz derecede kendisini gösterince maalesef orayı terkettik.. Fazla kalmıyacağımızı düşünerek turnayı canlı tuttum ve ayrılmadan önce serbest bıraktım.. umarım bidahaki seferde büyük büyük yakalarım (küçükler tekrar suya lütfen) Ayrıca bana olan yardımlarından dolayı 06Turna06 Turgay Abiye sonsuz teşekkür ederim...
ayrıca suya bırakılış anını da burdan izleyebilirsiniz teşekkürler http://www.youtube.com/watch?v=qliHEjTwUVw
Tebrikler Tufan En azından ikl avın sana kısmetli olmuş genede .,ama o turnayı salışın gerçektende çok güzel bir hareket bunu herkesin izlemesi gerekir seni tebrik ederim kardeşim . Kimileri balık balıkatır deyip bir olsun küçük bile olsa benim olsun derken sen ibretlik bir hareket yapmışsın bravo ..
saol abicim.. zaten benim de tek istediğim budur.. kimi gerçekten balık yemeyi sever ve yiyeceği kadar tutar, kimi ise yemeyeceği halde balıkları telef eder, yarınını düşünmez.. yazıktır günahtır diyourm.. umarım bu şekilde yapanlar bundan sonra ne yaptığının farkına varır.. saygılar..
Tebrikler tufan ilk avının güzelliğini yapmışsın aldığın avınıda serbest bırakmışsın tekrarlarını bekliyoruz senden başarılar rastgele.
Guzel yuzune yansimis, guzel ruhun kadar guzel bir is yapmissin. Ornek olmus, sevgi ve gurur olmusun. Tesekkurler kardesim. Haddini bilerek balik tutup yemeye karsi degilim. Ancak tutupta "ben bu isin tadini salarken buldum" diye bilenler var ya... Seni o engin yureklerden biri olabildigin icin kutluyorum.. Saygilar degerli dostum...
hepinize çok teşekkür ediyorum.. ben normal olanın bu olduğunu düşünüyorum, büyük bişey yapmadım fakat aksini düşünenlere karşıyım.. saygılar
selam abicim teşekkür ederim... gittiğim yerin ismini unuttum su ile başlıyodu barajdı orası.. karakeçilinin hemen üstündeki köy.. ?? allah allah kafayı yicem aklıma gelmiyo sabah keşke ilk oraya gitseydim, gittiğimde sıcak başlamıştı ve turnanın saati geçmişti, neyse başka sefere inşallah.. benim hafta sonum boş olmuyo ki hep antrenmanlar.. bugün hoca izin verdi, ben de hemen balığa
.. turgay abi, biliyosun ben bu hafta kampa gidiyorum, abi döndüğümde, ilk fırsatta sizin gittiğiniz ava ben de gelmek istiyorum.. olur di mi abicim?