arkadaşlar bu pazar geceden önce kum ocaklarının oradaydık sabahın ilk ısıklarıyla açıldık suya iki saat çalıştık ama tık yok toparlandık köprünün sağındaki çeşmenin oraya gittik akşama kadar bol bol ufak turna çekip geri bıraktık bir tane sağlam gelmişti ama oda tam kayığın yanına gelince kurtuldu yiyecek balığı alamasakta balık tutma zevkine vardık bizim için güzel bir gündü
sana yakışanı yapmışsın barış tebrik ederim keşke herkes bu sekılde avlansa sularımız balıktan geçilmeyecek
Barış abi tebrikler, Her zaman ki gibi döktürmüşsün incilerini ayrıca örnek bir davranışta sergilemişsin, darısı tüm balıkçı dostlara. Rast gele.
eğitim şarrrttt arkadaşlar şaka bir yana bunları gördükçe ve yazdıklarımızı okudukça diger arakadaşlarımızda bilinçli avcılar olacaklar buna inanıyorumikazlara devam
Barış tebrikler,güzel bir av gününde örnek olacak güzel bir davranışın imajlarını paylaştığın için,ayrıca büyük turnayı kaçırtıp bana bıraktığın için ayrıca tebrikler.2 yıl sonra en az 80 cm olur bende gider yakalarım.
'' İyi yönetici, iyi örnek olmalıdır '' sözünü burada bir kez daha kanıtlayan sevgili modumuz Barış' a teşekkürler .
tebrikler barış,örnek bir davranış,keşke herkez aynısını yapsa, 27 ağustosta kurtboğazında ve 30 ağustosta kapulukaya da balığa gittim ve maalese 20-30 cm lik turnaların kıtkalara takıldığına şahit oldum.muhabbet esnasında bir kaç sefer tuttukları balıkların yasal boy sınırının altında olduğunu hatırlatmama rağmen aldırış edilmedi.hatta biri ''sen onuda tutamamışsın''demez mi! onları bu siteye davet ettim,işallah gelirler.. eğitim şart....!bu işide ancak buradan yapabiliriz.
bizede bu yakışır helal olsun abiciğim gelecek avda en güzel turnaları yakalaman dileği ile rastgelsin
slm.barış o bebekleri bırakman çok asil bir davranış seni kutlar ve balıkçılar adına teşekkür ederim.Büyüsünlerde hep beraber tutalım........... ammaaaaaa ben bu pazar orda dedelerini tutacağımmmmmm. saygı ve sevgilerle
Bu davranışını takdir ediyorum..Ayrıca.. Barış kardeş Ankara'lı bir moderatör olaraktan ne zaman bir organizasyon planlıyorsunuz? Beraber yakalayıp salsak olmaz mı?
tüm arkadaşlara teşekkürler umarım herkes bu şekilde davranır ve ileride bizler ve çocuklarımıza tutacak balıklar kalır