26-27 MAYIS EŞKİNA AVLARIMIZ

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında can akgün tarafından paylaşıldı.

1. fthstorm

fthstorm fatih

Favori Kamış:
    Shımano Vengeance Shad 2.70 Cormoran Bull Fighter 2.70 DAİWA Crossfire 2.70
    Favori Makine:
    Shimano Exage 2500 FC Okuma Travertine TR40
    En İyi Avı:
    3.5 kg. Levrek
    Tebrikler.Çok güzel eşkinalar asker gibi dizmişsin valla yanyana :)
    Şu sıralar eşkina raporları ardı ardına gelmesi çok sevindirici.Umarım bundan sonraki avlarınız her daim bereketli ve daim olur.

2. hasan_BASRİ

hasan_BASRİ Hasan Basri

Favori Kamış:
    ıtalyan surf 3.90cm banax makına
    En İyi Avı:
    Av olsun bana yeter
    dedımya abı kısmet :D ıyıkı gelmemısım kemer burgaza göle gıttık aynalı sazan a ısraıl yok orda ordan tayakadın ( catalca ) ya gecdık delı turna vardı ufak sısme bot sart :) ordan kaya bası samlar ordanda yayın cıkdı ya artık evın balkonundan atsam lufer gelır:)

3. melikşah

melikşah ........................

Tebrik ederim hepsi harika görünüyor:)

4. prozack

prozack serhat

tebrikler abi cok güzel bır av olmus ama cumartesı bızım ıcın okadar kotu degıldı güzel gectı

5. NaSTiEsT

NaSTiEsT Batuhan

En İyi Avı:
    Balık
    Tebrikler Can abi süper bi av

6. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    SHIMANO CATANA CX SPINNING 240 M 10-30gr SHIMANO BEASTMASTER CX SURF TE 4.30 200gr
    Favori Makine:
    SHIMANO ULTEGRA CI4 10000 XSA SHIMANO EXAGE 4000 FC
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Fatihçim daha iyileri sana denk gelsin ayrıca tebriklerin için çok teşekkürler
    Abim çok teşekkürler
    Serhatçım dostlarla beraber olmak yeter. Ben sadece Atilla kaptanın yaptığı hareketten dolayı uyuz oldum.Yoksa her çıktığımızda balık yakalayacaz diye bir kuralda yok zaten.Tebriklerin için çok sağolasın.
    Batuhancım daha iyileri daha güzelleri senin olsun kardeşim çok sağolasın.

7. DURAN KAPTAN

DURAN KAPTAN DURAN ARIKAN

En İyi Avı:
    LAMBUKA , 7&8 KİLO
    Eline sağlık balıklar güzel , Fırında da güzel olmuştur afiyet olsun
    kal sağlıcakla

8. Turna dışında herşey vardı...
    Turna da vardı ama biz alamadık.
    (Şimdiden özledim ortamı.)
    Bir dahakine takılmak istermisin? Yanlız çok yorucu ve dinlendirici oluyor söyliim.

9. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    SHIMANO CATANA CX SPINNING 240 M 10-30gr SHIMANO BEASTMASTER CX SURF TE 4.30 200gr
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Duran kaptan çok teşekkürler

10. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Yavuz abi senin olduğun her organizasyona katılmak isterimde bu hafta sonu müsait değilim galiba ama telefonlaşırız.

11. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Bu güzel eşkinalarını tebrik ederim Can kardeşim.:) :) :)
    Fırında da da ne güzel olmuştur,:) valla aç gözlü değilim ama ne yapayım dayanamıyorum,:) afiyet olsun,:) Benim de çocukluğum Menekşe de Florya da geçti oraları çok özledim, selamlar sevgiler hoşça kalın.:) :) :)

12. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Orhan abi sizin gibi bu işin ustadı olmuş kişilerden tebrik almak beni çok mutlu etti çok teşekkür ederim.Vallahi balığın her türlüsü güzel olurda benim favorim lüfer ve kalkandır abim:D

13. eserli83

eserli83 Eser Yazıcı

Favori Kamış:
    shimano speedcast 4 30 200 gr
    Favori Makine:
    SHIMANO ULTEGRA CI4 5500 XSA
    eşkina avı

beyler hepinizi teker teker tebrik ederim cok guzel balıklar iyi bir av gecırmıssınız hepinize afiyet olsun:)

14. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Sağolasın Eser senin avlağa da geleceğiz, Özkan tatlısu sevdasından vazgeçip denizlere dönüş yaparsa sabahlayalım bir haftasonu :)

15. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Sevgili Can, seni can'dan tebrik ediyorum:)

Maşallah balıkları içtimaya dizmişsin, sonrada fırına vermişsin:hungry:

Belki bir dahaki eşkina avına bizede haber verirsin:p

16. Arda BAYSAL

Arda BAYSAL Arda BAYSAL

En İyi Avı:
    LAMBUKA 1,5 kg
    Çok keyifli bir av geçirmişsiniz.

Tebrikler.. :thumb:

17. draco

draco Kaan

Favori Kamış:
    Vercelli Alba Surf, Yamaga Blanks EARLY 94MHR
    Favori Makine:
    JDM Shimano Stella SW8000PG, Daiwa Certate 3012H
    En İyi Avı:
    Tuttuğum ilk ispari. o olmasa burada olmazdım.
    Sevgili Can, demişsin ya bunlar benim dün akşamki bebeklerim diye; hakkaten bebekler... :)

Beni forumda saçmasapan yazıp avları kıskananlarla vicdani sirkülerden dem vuranlarla lütfen karıştırma... Bu eşkinalar hakkaten bebek henüz, keşke bu kadar avlamayaymışsınız... Gittiğiniz yerlerde iri eşkina pek olmuyor, eşkina avı için boğazın Anadolu tarafına yönelmeniz daha iyi olur... Sizin gittiğiniz yerlerin civarlarında iri karagöz yapmakta, ona yönelmeniz daha zevkli olur. İri kaya kurdu kullanmanız boru kurduna göre fark edecektir. Çember iğne kullanımı da ufak balığın iğneyi yutmaması ve geri salınabilmesi için güzel bir seçenek olacaktır.

İlişikte öğrencim ve dostum Sevgili Ali'nin bir balığını paylaşıyorum... Sevgiler saygılar...

Not: Profesyonel avcılar çökmesin diye paint terk bir çalışma yaptım :)

18. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Sevgili Kaan,

Can kıyı balıkçılığına çok yeni başlamış ve her türlü kuralı büyük ciddiyetle öğrenip uygulayan bir arkadaşımız. Bu sayede de hızla yol alıyor. Eminim eşkina balığı için bir limit olsa buna harfiyen uyardı. Tabii böyle bir limit olmayınca gittiğimiz avlaklarda çıkan balıklarla yetinmek durumunda kalabiliyoruz. Boğazın Anadolu yakası için önereceğin noktaları özelden bildirebilirsen çok memnun olurum, daha iri balık çıkan bir yer bilsek mutlaka tercihimiz orası olur.

Karagöz konusuna gelince, gerçekten geçen avımızda gece dalanların zıpkınla bu boyda balıklar vurduğunu gördük. Ama özellikle ben iri kaya kurdu kullanmama rağmen karagöz alamadık. Bu arada 0,26-0,28 takımlarımızı kopartan iki balık oldu, bunlar karagöz olabilir mi bilemiyorum. Sonuçta karagöz için hangi takımı ve yöntemi tavsiye edersin? Örneğin şamandıralı takım ile çok yakında beklemek yerine şamandıralı veya dip oltası ile açıkta mı bekleyelim?

Teşekkürler

19. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Tebrikleriniz için teşekkür ederim.
    Sevgili İsa abi balık bahane dostluk şahane tadında geçen avlar bunlar .Ben her zaman organizasyonlara açığım yeterki zamanı uysun.O akşam biraz şanslıydım galiba :D Tebriğin için teşekkür ederim daha güzel avlar sizlere denk gelsin sevgilerimle.
    Evet çok keyifli bir av oldu daha iyisi daha irisi sizlere denk gelsin.
    Teşekkürler
    Sevgili arkadaşım senin nasıl bir insan olduğunu forumdaki yazılarından tahmin edebiliyorum.Tabi meslekten dolayı gelen sezilerimden ötürü.Ve kesinlikle kıskançlık veya başka duygular içinde olmadığınıda biliyorum.Ama paylaştığım malzemeleri incelememişsin galiba ben bu avda fudonun mutsu çember iğnesini kullandım.Balıkların boyu konusundada kimseye yalan söyleyip aldatacak insan değilim en ufağı bir yada iki tane için geçerli 22cm gelmiştir.Onlarda iğnelerin çember olmasına karşın hepsini yutup ameliyatla dahi ağzından çıkarmak çok zor olmuştur.Sonuçta ben bu işi sadece zevk için yapıyorum sende beni et avcısı olarak tanıma.Ama yinede uyarın için teşekkürler.

20. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    tebrikler.:)yalnız balığı fırına 2008 de atmışsın..D:D 2009 dada almışın vallahi ben foto makinanın tarihi yalancısıyım.:D: