26-27 MAYIS EŞKİNA AVLARIMIZ

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında can akgün tarafından paylaşıldı.

1. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    SHIMANO CATANA CX SPINNING 240 M 10-30gr SHIMANO BEASTMASTER CX SURF TE 4.30 200gr
    Favori Makine:
    SHIMANO ULTEGRA CI4 10000 XSA SHIMANO EXAGE 4000 FC
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Koralcım balıklar baya bir karttı anca bir senede pişirebildik:D
    Teşekkürler:thumb:

2. draco

draco Kaan

Favori Kamış:
    Vercelli Alba Surf, Yamaga Blanks EARLY 94MHR
    Favori Makine:
    JDM Shimano Stella SW8000PG, Daiwa Certate 3012H
    En İyi Avı:
    Tuttuğum ilk ispari. o olmasa burada olmazdım.
    Aret, bahsettiğin konuları tahmin ettiğim için zaten bir nevi sizi özel mesaja yönlendirmeye çalıştım yazımda :) Yarın detayıyla konuşup kısa zamanda ortak bir av yapalım derim :)

3. draco

draco Kaan

Favori Kamış:
    Vercelli Alba Surf, Yamaga Blanks EARLY 94MHR
    Favori Makine:
    JDM Shimano Stella SW8000PG, Daiwa Certate 3012H
    En İyi Avı:
    Tuttuğum ilk ispari. o olmasa burada olmazdım.
    Sevgili Can, çember iğne kısmını görmemişim evet raporunda :) Her çember iğne her balığa gitmiyor malesef, ben de bunu evvelki senelerdeki bir Bozcaada avımda tecrübe ettim. Owner mutu model çember iğneler mercan ve eşkinada çalışmasına rağmen karagözlerde (baltabaş değil de şimdiki ege karagözü olarak geçen diplodus vulgaris) çalışmadı. Çalışmadı derken, balığı yine iyi alıyor da, balık boğazına kadar yutuyor. Eşkinada ise çalışıyor ama irilerinde yine bu yutma olayı oluşuyor. Senin yaptığın tür avlarda gamakatsu nautilus circle no 1 en uygun çember iğne. Bu iğneyi hemen hiç bir eşkina yutmuyor, resmen dudağına yapışıyor. Bundan sonraki avlarda bu iğneyi bulabilirsen kullanman çok daha verimli olur. Piyasayı bir araştırın, bulamazsanız bende ek bir paket var onu veririm...

En kısa sürede görüşüp avlanmak üzere... Sevgiler. :)