26 eylül 2008 olta avı SAMSUN zargana ,çinekop, kefal

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında berkcan tarafından paylaşıldı.

1. güroloflu

güroloflu Gürol Ofluoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.5 kg lık kofana
    Ne olacak,o sarganlar geçemediğine göre 1 cm.nin altındadır.Zaman zaman profesyonel balıkcıları korumak isterler ama ben senelerce balık halinde kaldığım için çok iyi bilirim,balıkcıya deniz suyu para ediyor diye ağzından kaçırsan 10 gün sonra denizi bile kuruturlar.:(

2. ahmetcem

ahmetcem Cem

Favori Kamış:
    el,parmak,diş :)
    En İyi Avı:
    Ben ne yakalamıştım ya ?
    Gürol amcam mesajını görmemişim kusuruma bakma ;)

Ben de seninle aynı fikirdeyim çuvalın üzerine balık sermek falan ağ işi var gibi görünüyor ama yargısızda infazda yapmak istemiyorum :) Ne bileyim ama bölge olarak kesinlikle aynı yeri düşünüyoruz onda eminim

3. crazy_fısher

crazy_fısher burak sökmen

Favori Kamış:
    zıpkın,olta,
    En İyi Avı:
    5kg levrek:)3,5 kilo beyaz laos(kum gridası)
    Ne bileyim.Bu boylarla pek uğraşmıyorum.Uğraşmamda.Bende var bi tuhaflık sanırım:(

4. berkcan

berkcan mertcan

Favori Kamış:
    -
    En İyi Avı:
    -
    GÜROL ABİ benim evim deniz kenarında ve evimin önünde her saat olta atarım sen bana çinekopa kefale olta atamaz diyip te bööle ispatsız laflarla bişe hiç gerçekçi deilsin ben sargandan gelince neden evimin önünde olta niye atamim ve bizim kayığı çektiğimiz yerde deniz kenarı ayrıca burası samsun un merkezi de deil sen bi yere benzettin galiba ..sen bana bunları ispatla beni samsunun kanalizasyonun aktığı yere götür ben bilmiyorum orayı ve ağla olduğunu nerden biliyosun neye dayanarak söylüyosun bunu ben ağla yakalamış olsam bunları bu siteye verirmiydim.kimseye bişe ispatlamak zorunda deilim inanan inanır ben paylaşmak istedim ve beni pişman ettiniz o çuvala bakıpta ağ resmi diyemezsin o çuval sahilde ağcılardan kalma bir çuvaldır ve balıkları yıkamak için onun üzerine dökmüştüm sen bana bunları ispat

5. güroloflu

güroloflu Gürol Ofluoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.5 kg lık kofana
    Olurmu öyle şey sende tuhaflık yok ama sizin oaralarda balık bol olduğu için uğraşmıyorsun.Mesela geçen sene pek balık tutamadık ve bu sene mayıs ayını iple çektik,istavrit yakalamak için.Tabiki şimdi lüfer bol olsa bu sarganlarla kim uğraşır ama,bunları tutmakda çok zevkli oluyor,helede biraz daha iri olursa.
    Allah kısmetini arttırsın.

6. berkcan

berkcan mertcan

Favori Kamış:
    -
    En İyi Avı:
    -
    inanmayanları da ben bizzat kendim balığa çıkarıp oltayla yakalatcam ispatsız konuşmayın lütfen.. hvyarlı mavruşlara yaz sezonunda kimse ses çıkarmadı.şimdi ispatsız konuşuluyor .hayatınızda bu kadar zarganayı bir arada görmek mi ilgi çekti

7. berkcan

berkcan mertcan

Favori Kamış:
    -
    En İyi Avı:
    -
    ayrıca olta,ağ ,zıpkın işine gelince ben ağlarla da avcılık yapıyorum ve ağ ile yapsam ağ avı derim ve her forumdada ağ ile yaptığım avlar mevcut.eğer ağ ile yapmış olsaydım ağ ile yaptım derdim.bir de beni gürol abi oraya yalandan olta koymuşsun lafı ile suçluyor..ispatsız bi şekilde ...ağ ile avcılık yaptığım doğru ayrıca trol teknemiz bile var ama bu balıklar olta ile yakalandı ister inanın ister inanmayın ben artık çekiliyorum size forumda bundan sonra iyi paylaşımlar beni resim verdiğime pişman eden bir foruma ilk defa rastladım..samsunlu diğer arkadaslarımada bu forumda aynı şekilde yapıldı..

8. crazy_fısher

Favori Kamış:
    zıpkın,olta,
    En İyi Avı:
    Sıva.İyice sıva:D

9. güroloflu

güroloflu Gürol Ofluoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.5 kg lık kofana
    Tamam yiğenim,ben tecrübelerime dayanarak öyle gördüm,yanılmışsam özür dilerim.Mademki sen bu balıkları tekne ile yakaladın,o çektiğin ikinci resmi niye karaladınki.Sen balıkları açık denizdemi tuttun kayalıklardamı tuttun.Avlağın anlaşılsa ne olurki.Sanki oralar çokmu bakir yerler,kimselermi bilmiyor.Neyse tekrar özür dilerim ama ben hala inanmadım.Ayrıca beni inandırmak zorundada değilsin.Boşver.:p

10. berkcan

berkcan mertcan

Favori Kamış:
    -
    En İyi Avı:
    -
    ayrıca bu sözün de benle dalga geçmek gibi birşey algıladım ben ...kendinize başka eğlence bulun..ayrıca trolle akdenize geldğimde senle yakından da görüşmek isterim namık bey.. daslga geçmenin nasıl birşey olduğunu bana da öğretmen için ,)

11. berkcan

berkcan mertcan

Favori Kamış:
    -
    En İyi Avı:
    -
    inanmak zorunda deilsin..ama illa merak ediosan tanışalım ben kendimden eminim

12. güroloflu

güroloflu Gürol Ofluoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.5 kg lık kofana
    Sinirlenme yeğenim,bizde balıkları para ile alıp öyle olta ile resim çekip çok arkadaşları işlettik.Kızıp gitmene gerek yok,her sitede böyle şeyler olur.Bakarsın bir gün benide teknene alıp nasıl sargan tutulduğunu öğretirsin.Her zaman el elden üstündür.Hadi kolay gelsin,ha şunuda söyleyim ben seni suçlamadım,sadece hissettiklerimi yazdım.:)

13. crazy_fısher

Favori Kamış:
    zıpkın,olta,
    En İyi Avı:
    ............yorumsuz:mad: :mad: :mad:

14. crazy_fısher

Favori Kamış:
    zıpkın,olta,
    En İyi Avı:
    Nezaman istersen tanışabiliriz.Bana öğretirsin bu av işini.Antalyaya trollegeldiğinde benimde haberim olsun;)

15. berkcan

berkcan mertcan

Favori Kamış:
    -
    En İyi Avı:
    -
    olta kıyıdan çinekopa atılmış vaziyetteyken çekildi zarganalarla oltanın bir alakası yok.zarganalar tekneyle 0.30 misinaya 1 er kulaç arayla 3 zargana ipeği (kösteksiz olarak) bağlanarak tekneyle rolantide çekilmek suretiyle yakalandı.avdan döndüğümüzde evimiz deniz kenarında olduğundan çinekopa olta attım.resimde görünen olta da çinekopa atılan oltanın resmidir ...çinekop takımı ise klasik mantarlı zoka.yem olarak yaprak zargana ve istavrt kulandım

16. berkcan

berkcan mertcan

Favori Kamış:
    -
    En İyi Avı:
    -
    tamam abim sen iste şubatta oralardayım tanışırız

17. güroloflu

güroloflu Gürol Ofluoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.5 kg lık kofana
    Yok yeğenim,Namığın yaşam tarzı bu.:p Hem oda bizim hemşerimiz,tek kusuru 50 cm.nin altında balık tutana gıcık olur,ona derler kuzucu Namık.Daha evvel siteyi takip ettiysen tanımışsındır.Ama şunda mutabık kalabiliriz,sitenin en gıcık adamıdır.:D :D
    Bak hemen kızma,başlığa bakınca aha bir hemşerim balık tutmuş diye heyecanlandım ama raporu yayınlarken bazı hatalar yaptığın için bu tür eleştiriler alman normaldir.:)

18. crazy_fısher

Favori Kamış:
    zıpkın,olta,
    En İyi Avı:
    Olmadı işte.Tanışamayacaz o zaman.:( Ben askerde olacam.Ama dönüşte balık tutarız abi;)Belkide bi ara askerden kaçar gelirim;)Bu arada senin yaş kaçtı abi:confused: :confused:

19. ferhatgunay

ferhatgunay Ferhat

Favori Makine:
    Shimano Stella 10000,8000,4000
    9983547894375 bukadar kişi berkcanın üstüne gidiyorsunuz gözünüzle görmediğiniz hiç bir şeyi ispat edemezsiniz.Bence herkez sussun inanmayanlarda inanmış gibi yapsın ama kesinlikle ön yargı yapılmasın!

20. güroloflu

güroloflu Gürol Ofluoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.5 kg lık kofana
    Af edersiniz siz yöneticimisiniz yoksa avukatmı?
    Yani bizim davranma şeklimizi öğretecek kimse kalmadı da sizmi kaldınız.