27-05-2012 Baskentli1...

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında baskentli1 tarafından paylaşıldı.

1. baskentli1

baskentli1 İsmaiL

Favori Kamış:
    En ucuzu :)
    Favori Makine:
    Honda CBR 600F :)
    En İyi Avı:
    Turna 9,5 KG
    Ankara'da nerde turna var nerde çok vurur uzmanı oldum artık :)
    Nasip diyelim

İnşallah göl canavarınızı görürüz ;)

Abim kurban olduğum zevkü sefada sorun yok ama gidiyoruz gidiyoruz çay içip geliyoruz çay içmeye 300km yolmu gidilir yav :D
    Ama sen dedin ya bir sonraki sefer kocaman yazacağım sana itafen ;)

Valla haklısın kalem kadar turnayı ne yapacaksa millet :mad: Neyse edebimi bozmayım

2. baskentli1

baskentli1 İsmaiL

Favori Kamış:
    En ucuzu :)
    Favori Makine:
    Honda CBR 600F :)
    En İyi Avı:
    Turna 9,5 KG
    İnşallah Fatih kardeşim ;)

Değerli üstadım okuduğunuz için ve iyi dilekleriniz teşekkür ederim,bizim gibi miçolar sizi keyiflendirecek kadar rapor yazabildiysek ne mutlu,Saygı ve hürmetlerimle ;)

Volkan pes etmek yokda yine kısmet kapısı kapandı diye korktum :)

3. atçekgökhan

atçekgökhan GOKHAN

balık kurudu bu kardeşimiz çok doğru yazmış çanıllıdan kimse ümit artık beklemesin kaçak ağcılar geceleyin bundan bir ay öncesine kadar avlanıp tonlarca turnayı yumurtlamadan yumurtlatamadan büyük küçük silip süpürdüler bu sene bununla ilgili duyumları ve ihbarları çok aldık ankarada sadece çok az turna kurt boğazında var oda kimseyi tatmin edecek miktarda değil kısaca artık turnaları belgeselerde daha önce yakaladığımız anılarımızla hatırlayacağız bu olayı geçen senede istanbul çatalcada yapmadılarmı israil sazanının dahi kökü kurudu kapakları açtılar bütün balıkları tuzlusuda ölüme terk ettiler halbuki balık bantı var avrupa öyle yapıyor kapak açılacağı zaman perde gibi öne yetkililer tarafından seriliyor balıklarda denize karışıp telef olmuyorlar onuda geçtik dinamit ve elektrikle avlananları duyduk bu göllerde kimin umrunda balık bayıltan otları geceden atıp su üstünde binlerce balığı toplayanlara nedemeli.çanıllı ve çatalcada bunları yaptılar işde sizde burda balık yakalarmıyımın telaşına düşersiniz tabi.balık bitti kurudu arkadaşlar hiç heveslenip masraf edip ümidinizi kırmaya gerek yok oturun eski günlerde yakalanan balık videolarını izleyin eski avlarınızı hatırlayıp avunun bize müstahak bunlar saygılarımlaidk

4. avcı50

avcı50 Emre Ünlü

En İyi Avı:
    Sazan 14 KG
    2 sene önce akşama kadar at çek yaptım kollarım koptu artık. Neyse 2 metre yanıma 12 13 yaşlarında bir çocuk belli ki eline oyalasın diye öylesine verilmiş bir olta kafası olmayan silikon yem. 3. atışında 4 kiloluk turnayı yakaladı. hem benim sabahtan beri yüzlerce kez attığım yerden