28.08.2007 Antalya sazan avı raporu

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında eozsoyeri tarafından paylaşıldı.

1. deepex

deepex R. Nafiz

Favori Kamış:
    diawa sweepfire3550a makina, remikson prestige 2.70
    En İyi Avı:
    henuz tutamadigim balik ;)
    yok titreyen gol olma ihtimali cok cok dusuk, nedeni ise titreyen golun cevresi tamamen otel kayniyor :D yani en azindan 1 tane otel gorunurdu resimlerde :)

bu arada guzel av icin tebrikler, sanirim alara cayina yakin bir yer ;)

2. Gercekbalikcilar

Gercekbalikcilar Eyup Ünal

Favori Makine:
    daiwa/schimano
    En İyi Avı:
    40/ 180
    Tebrikler cok güzel bir av .
    Resimlerinde ayrica cok güzel.

3. didaci

didaci Ayhan

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    aynalı sazan. 4'5 kg-levrek yaklaşık1 kilo
    güzel ve zevkli av olmuş bol şanslar.

4. hauki

hauki mustafa cecen

Favori Kamış:
    olta ve zipkin
    En İyi Avı:
    görup de tutamadigim balikti
    bu resim bana az alnayadan antalya istikametine giderken d-400 anayolu uzerinde konakli girisinde bulanan pasha bay otelin oldugu yokusa benziyor:D
    o zaman avlak kargi veya alara cayinda:rolleyes: ama oralarda agla da avlanan var tiriviricida var pompali tufek kullananda var... afiyet olsun size paylasim icin tesekkurler...guzel baliklar gercekten...:)

Son düzenleme: 2 Eylül 2007
  5. eozsoyeri

eozsoyeri Erdem Özsoyeri

Herkese teşekkür ederim umarım herkese nasip olur böyle avlar..

6. eozsoyeri

eozsoyeri Erdem Özsoyeri

Teşekkürler abilerim..

7. eozsoyeri

eozsoyeri Erdem Özsoyeri

Abilerim paylaşmayı inanın çok isterdim sonuçta burası bir paylaşım sitesi ama burası benim avlandığım biryer değil eğer yarın öbür gün "agla da avlanan var tiriviricida var pompali tufek kullananda var" bunlardan biri buraya denk gelirse sorumlusu ben olurum:eek: o yüzden sizden anlayış bekliyorum.Ne kadar yeterli olmasa da bir önlem en azından..
    Çoğunuzun bahsettiği bölgede zaten pek çok çay var hepsinde de bu balıklar çıkıyor..Eğer kendiniz araştırırsanız bulabilirsiniz ve o zaman bu güzelim yeri korumak için sizde saklarsınız belki:)O yüzden lütfen herkes fikrini ,bulursa da bilgisini en azından bu başlıkta kendisine saklasın ,teşekkürler..

8. eozsoyeri

eozsoyeri Erdem Özsoyeri

Böyle bir soruya biz orda 3 kişiydik az bile attık diye cevap verebilirdim ama dalga geçmek gibi olucak çünkü 3. kişinin avlanmadığını yazdım:)Bu kanunun nedeni balığa daha fazla şans tanımaktan geçiyor sonuçta 2 kişinin de amatör balıkçı kartı yoktu yaşımız dolayısıyla..Biz de orda el kadar balıkları toplayıp,limtileri aşmadığımıza göre jandarmaya bu cevabı rahatlıkla verirdim:)

9. OpasenCarper

OpasenCarper

En İyi Avı:
    13kg pullu sazan
    Tebrikler Erdem, umarim en kisa zamanda daha buyuk baliklar da nasip olur. Sende asagi yukari butun bilgi var, tek yapman gereken yeterli zamani bulup gerekli eforu sarf etmen. WTG ;)

10. eozsoyeri

eozsoyeri Erdem Özsoyeri

Teşekkürler Erol abi:)forumumuza hoşgeldin iyisindir inşallah..Asıl senin raporları bekliyoruz oradaki kuzulardan pek yok buralarda:)

11. OpasenCarper

OpasenCarper

En İyi Avı:
    13kg pullu sazan
    Slm Erdem, seni burada bulmak nasipmis, ben de merak ediyordum aslinda, uzun zamandir CAG forum'a girmiyordun sanirim. Ama sazan tutkunun azalmadigini gormek baska bir mutluluk.

Buradaki kuzularin daha buyugu inan orada da var, yalniz o kadar bol degil belki, ve tabi ki mantik cok farkli. Omerli Baraji'ndaki bir agciyla konustgumda eskiden 30kg'lik balik yakaladigini soylemisti, ben oradayken de agsinda rahat 20kg gelecek bir aynali vardi, gozlerim yerinden firlamisti ve bu 2004 yilindaydi. Ama dedigim gibi, burada mantik degisik, hic agci yok mesela :D

Aslinda onu da anliyorum, cunku TR'de insanlarin alim gucu farkli, ve sazan (temiz bir sudan) hala ekonomik degeri yuksek bir balik ve adamlar herseyden once hayatta kalmaya calisiyorlar, ama sinirlendigim taraf yasak avcilik..

Neyse, bu konu uzar gider. Benim baliklara gelince, burada forumdan bir amerikali'yla tanistim, son birkac defadir onunla gidiyoruz. Bugun de oyleydi, dun ben misr ve nohutla, o da boilie ile yemledik. Bugun baya bereketliydi, ayri konu acmaktansa burada birkac foto ekleyeyim. Ayrica gecen haftadan adamin yakaladigi 10kg'lik aynaliyi da koyuyorum. Hadi rastgele.
    [​IMG][/URL][/IMG]
    [​IMG][/URL][/IMG]
    [​IMG][/URL][/IMG]
    [​IMG][/URL][/IMG]

12. eozsoyeri

eozsoyeri Erdem Özsoyeri

Hay maşşallahhh!:) evet ne zamandır girmiyordum..Haklısın abi adamlar para peşinde balıklarımızı harcıyorlar..Fotoğraflar tek kelimeyle mükemmel keşke ben de yakalayabilsem böyle balıklar vallahi salmaya razıyım:D

13. OpasenCarper

OpasenCarper

En İyi Avı:
    13kg pullu sazan
    :) Salmak demisken, bu da bir sazanin suya tekrer kavusmasinin fotografi..[​IMG][/URL][/IMG]

14. KaraKurt

KaraKurt Fatih

Favori Kamış:
    Olta ve Sabırrrr
    En İyi Avı:
    Kötü av yok :)
    Güzel av olmuş tebrikler...Büyük bir ihtimal alanya tarafı...

15. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    erdem kardeşim seni canı gönülden tebrik ediyorum yani aradığın sazanı olamasada ona yakınını antalyada bulmuşsun.
    sen olta sayısını dert etme orada 3 kişi olmanız bile 12 olta atmanız için yeterliydi en azından sen vicdanını dinleyip 9 olta atmışsın biz tek başına daha fazla olta atanlarıda görüyoruz.
    kardeş seni tekrardan tebrik ediyorum daha iri sazanların bunu takip etmesini diliyorum....

16. eozsoyeri

eozsoyeri Erdem Özsoyeri

Çok teşekürler Aytekin abicim.Evet içimde ukte olucaktı bu sazansızlık yoksa:)Haklısın adamlar kişi başı 30 olta atıyo:eek: Seneye artık bir daha ki sazan raporu:)