Uzun zaman önce gitmiştim Çanıllı'ya Açıkçası her hafta sonu kurtboğazı monoton olmaya başlayınca bu hafta sonunu farklı değerlendirmek istedik.. Asıl amaç sazan tutmaktı. akşamdan hamurlar mısırlar küspeler hazırlandı. Takımlar yapıldı. Solucan almayı da düşündük fakat sonradan vazgeçtik Sonuç mu ?.. İlginç tespitler.. 4 adet turna.. güzel dostluklar.. ateşbaşı muhabbetler. Güzel bir gündü. Tespitler ile başlayayım : 3 kişi ile tanıştım. birinde 6 diğerinde 5 kamışlı takım ve diğerinde de 7 el oltası vardı. yan yana 3 köstekli dip takımlarına oldukça iri olan solucanlardan 3'er adet takarak attılar. kadife için olduğunu düşündüm. el oltası kullanan kadife için gelirmiş sürekli. diğerleri turna yakaladıklarını söylediler. Öyle de oldu. Turnayı solucan ile yakaladılar. Daha sonra diğer usta kadifeleri topladı zaten. Sudan bol malzeme çıktı :D Yine tırıvırı yakalamaya devam ettik tabi !!!! Yolda yaptığımız muhabbette arkadaşım bana istatistiklere göre çanıllı da kaşık iş yapıyor dedi. Bana biraz garip geldi. Ben de inatla diğer malzemeleri denedim. Rapala, mepps, sassy vs her yeş denedim.. hiç bir şey gelmedi.. gerçekten de tuttuğumuz turnaların hepsi kaşık ile yakalandı. Çevremizdekiler de %90 kaşık ile yakaladılar.. Sazan oltalarımızda hareket olmadı maalesef. Turnalardan en yakışıklı olanın resmini gönderiyorum. Herkese iyi avlar. [IMG] Bu da sudan çektiğimiz bir malzeme.. Bununla da yakaladık :) [IMG]