28-29.09.2013 tarihli avımız, Tuggin-Zucchero-Stanlyy...

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında stanlyy tarafından paylaşıldı.

1. zucchero

zucchero Bora

Favori Kamış:
    Cormoran Bull Fighter 2,10mt 10-40gr, Shimano Alivio CX 2,10 7-21gr
    Favori Makine:
    Shimano Exage 3000SFC, Daiwa Sweepfire 2500
    Seni unutur muyuz kardeşim... Seni anmadan bir av dahi geçirmedik inan...

Ben havaların karışmasından mütevellit alaya niyet ettim ama gerisini bilmiyorum. Bir de şu bronşiti olmasaydım iyiydi banghead banghead

Kasnaya ise zaten sen bizi götüreceksin :D

2. erdemutuk

erdemutuk Armağan

Favori Kamış:
    Penn regiment,ShakespeareUglyStikCustom
    Favori Makine:
    Penn Conflict,DAMQickRetro,SproZALTARCXS
    Geçmiş olsun kardeşim, hastalandığını şimdi duydum Fatih'ten. Antibiyotik tedavine ilave olarak "Andız pekmezi" ni dene. Çok faydasını görürsün. Ala benimde aklımda. Hayırlısı bakalım, sen iyileş de gerisi kolay. Herkese selamlar.
    Allah'a emanet ol.
    Saygılarımla.

3. erdemutuk

erdemutuk Armağan

Favori Kamış:
    Penn regiment,ShakespeareUglyStikCustom
    Favori Makine:
    Penn Conflict,DAMQickRetro,SproZALTARCXS
    Abi bulunduğun yer küçük (Bora biliyordur) bir tane av mağazası buldum ve dumura uğradım. En dandik rapalalar 15-30 Euro arasında. Meppsler 3 eurodan başlıyor. Fırsat bulursam önümüzdeki hafta diğer yerlere geçeceğim, oralardaki av mağazalarını bir yoklayacağım. Uygun bir şey bulursam aklımdasınız, ayıp ediyorsun. Uzun hattaki msjlar bana ulaşmadı:) Fatih kardeşim sağolsun, haberlerinizi veriyor bana. Dönünce senin ofisteyiz inşallah çekirdek+çay+av muhabbeti, işte herzaman özlemini duyduğum büyülü karışım:) Abime saygılarımla. Sağlık ve muhabbetle kalman dileklerimle.
    NOT: Bebişi öp benim yerime.

4. zucchero

zucchero Bora

Favori Kamış:
    Cormoran Bull Fighter 2,10mt 10-40gr, Shimano Alivio CX 2,10 7-21gr
    Favori Makine:
    Shimano Exage 3000SFC, Daiwa Sweepfire 2500
    Armağan doktor yatıcan dinlenicen dedi ama nerdeeee. Kurt var bende kurt :D
    Sana da gönderdim resimlerini, bugün bahçeden solucanları topladım. 1-2 sefer daha yapsam bütün sezon yetecek kadar çıkartırım. Artık senin dönüşünü bekliyoruz.

Armağan Avrupa'nın genelinde sahte fiyatları öyle. 15 Avrodan kapı açıyorlar ve 40-50 ye doğru çıkıyor fiyatlar. Hele makine ve kamışların yanına dahi yanaşılmıyor. En güzeli Türkiye'de bulunmayan mepps falan almak. UV boyalı, long cast, fly spinner falan tarzı orijinal birşeyler varsa kaçırma...