Volkan senden de levrek bekliyoruz vaktidir ufaktan davran gari . Firin boy Baski öyle olmaz böyle olur
Volkancım aynı ununu elemiş, eleği asmışlar gibi. Bende bekliyorum hadi artık yeter gayri tutacağın levrek benim levrekten daha büyük olur inşallah inan herkesten çok istiyorum benım hayvanın bir kere 10 kg dı gelen bir tane ispendekte 13,8 kg dı. sen 15 yapıştıracaksın iinşallah hadi bakalım..... Levrek balığını sevsem herhalde hergün tutarım 1 adet. (Mera sormayınız rica edeceğim.)
Yarın sabah eve gelir gelmez ilk işim rapor olacak. Üzerimdeki baskı çok arttı ir an önce sahaya çıkıp gölümü atmak istiyorum
Allah rızası için biride benim elimden tutsun forumu okuyorum, öğrenmeye çalışıyorum ama teori bi yere kadar ben pratikte bişeyler öğrenmek istiyorum. Nasıl kendinize takım yapıyorsunuz, nasıl yem takıyorsunuz vs vs görmek seyretmek. Acayip duacınız olurum
Roy sen gelene kadar lüfer kalmaz kardeşim.Ali abiyle beraber hepsini alırız tekneye Ne yapalım sende buzluktaki istiflerden sebeplenirsin...
Can onu şu aşağıdaki linkteki yere götüreceğim bak. hep beraber gündüz zokalı yemliye daha güzeli varsa var desinler. motor yok hiçbirşey yok masa ortada mangal arkada offf diyorum http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=17875
Alico abi, Serdar abi'nin teorik öğretileri lüfer üzerine 6 ay sürer. Arkadaşların o kadar zamanı yok gibi. Zannımca şöyle gelişir? - Serdar abi şakşak mı yapıyoruz istavriti? S.K - Sakın sakın, daha etkili yöntem var. Önce istavritin içini boşaltın, içinden teli geçirin................................................................................ - Eyvaaaahhh, nasıl yapacaz biz bunları. ************************************** Ben yazarken Serdar abi yoktu, ne zaman geldi? Hoşgeldin abi.
Bence sen hepsinden fazla bile tutarsın. Benim üzerimdeki baskıyı Naim Süleymanoğlu bile kaldıramaz Roy. Avlakta bile baskı yapıyorlar. Vücut nereye kadar dayanacak bilmiyorum.
Abi sen yılların balıkçısısın, ben senle aşık atabilirmiyim? Bana öyle bir ispendek gelse, kamış makinayı da alır götürür. Kendi çapımda levreklere inşaallah.
Sözünü unutma, yarın Bergama'dayım, Allah izin verirse, cepten bakacam sonuca. Hadi inşaallah hayatınızın avını yaparsınız.
Esasında Bu hafta boşverecez balığı hep beraber buluşucaz 1 kasa barbun alacağız sabah kasası 120 idi. bir güzel bol yağlı tavada kızartacağız. yorulmadan üzülmeden nasıl bence esasında bu saatte mantıklı geliyor ama bilmemki. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Yok göreceksin bak bu sene forum rekoru senden gelecek inanıyorum ben buna Şu ümite bi nazire niyetinde yapıştır şunuda kurtulalım bu adamdan hergün hergün yazı yazmaktan susar belki
Tam Ümit'le çarpıştıracak adamı bulmuşsun abi. Adamın kılıç tutması eli kulağında, bugün yarın açar raporu? Sağ kolu bitmek üzere, o kadar atçek yapmış yani. Bense bu sezon 2 kez denedim. Biri bir saat bile sürmedi. Kurban bayramına kadar yağmur yağarsa belki sezonun ilk balığını denk getirebilirim. O da belki Durum içler acısı abi. Nuri abiden korkuma dua da isteyemiyorum. Ne olacak bilmiyorum.
Olmaz olur mu abi, şu barbunların tavası bence her balığı sollar. Bizans imparatorları o kadar balığın içinde en fazla barbunu tercih ederlermiş. Bir bildikleri olmalı...
Olsun hayal etmek demek işi bitirmek demektir. Biz Ümidin ataklarına karşı Ronaldoyu çıkardık yerine sabriyi koyduk. dakika 89 sol ayağına oturan ilk top gol oldu. Vay be ben bile şimdi tırstım ha hayale bak....