Yanlışlık rakamlardaysa örnek olarak verildi yönteme bakın abi. Sınıfı geçelim yeter abi dereceye girmeye gerek yokhihi
Mehmet abi senin dediğin en garanti yöntem tam milimetrik olur valla ben göz kararı sardım gitti.. ama yılların ustalarının bu tarz işler için mutlaka bir çözümü vardır en azından bizde öğreniriz diye düşünmüştüm hihi
Kantarcılarda vardı hassas terazi; hesap makinası gibi birşey; ya 40; ya da 60 lira gibi bir fiyatı vardı; en iyi çözüm gibi görünüyor...
Hakan selam sen sorununu atlatmışsın ama bir dahaki sefere uygularsın yedek kafaya sararken kolu kaç tur çevirdiğini sayarsın.sonra diğer kafaya yarısı kadar turu sararsın tam ikiye bölmüşsündür kolay gelsin
köyün birinde öküz kafasını küpün içine geçirmiş tüm köylü uğraşmış öküzün kafasını küpten kurtaramamış sonra demişler bu köyün en akıllısını çağırın sözde köyün en akıllısı gelmiş durumu anlatmışlar bu noktadan sonra ne yapalım demişler akıllı demiş öküzü kesin kafası çıkar neyse öküzü kesmişler kafa ile gövde ayrılmış kafası yine küpün içinde kalmış şimdi bu kesik kafayı nasıl çıkartalım bari bir akıl verde küpü kurtaralım demiş köylüler akıllı demişki küpü kırın bu misinayıda hafta sonu bir toplantı yapalımda bölelim artık