31 Ekim Gömeç Raporu (ya da Hayallerim Aşkım ve Çipuram)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında diren tarafından paylaşıldı.

1. Cadayl

Cadayl Aylin Özyurt

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    lepistes..
    Vay, Direnim, çatal karam, çingenem..

Neler yapmışsın sen öyle:)..

Tebrik ederim arkadaşım.. Her ne kadar şu sıralar balık avlamanın ve yemenin çok anlamsız olduğuna inanıyor olsamda senin adına mutlu oldum:) Başarılarının artarak devamını dilerim:D..

2. Huseyin Alp Arslan

Huseyin Alp Arslan Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    olta ve oltadan baska hic bir sey
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Sevgili Diren Hanim

Her balikciliginizda bir bir hayallerinizi gercege donusturuyor, bir birinden guzel baliklar yakaliyorsunuz.Bunu essiz samimiyet, mutevazilik ve duru bir dille anlatmaniz da bana ayrica bir mutluluk veriyor. Balikciliginiz icin sadece tebrik etmiyorum.Bu oznel ve ozel kisiliginizle bizlere her gecen gun boylesi degerli bir balikciyi hediye ettiginiz icin de sizi tebrik ediyorum. Bulent Beye saygilar sunar,
    boylesi guzel raporlarinizda bulusmayi hasretle beklerim.

Saygi ve sevgiyle , saglicakla kalin.

Not:Kizil Kadirgayi bitirdim. Oldukca ilginc bir romandi. Bana bu firsati verdiginiz icin size tekrar tesekkuru borc bilirim.Balik turlarinizin guzergahini Pasifike cevirirseniz, esim ve ben sizi agirlamaktan buyuk onur duyariz.Daha yakalanacak cok balik var. Her birisi bir baska mutluluk. Umarim marlini birlikte yakalariz.:)

3. diren

diren Diren

Favori Kamış:
    şeker kamışı
    En İyi Avı:
    Hayallerim, aşkım ve çipuram.
    Yücel arkadaşım, kısıtlı sürede rapora baksan da özünü anlamışsın. ;) Yakalamayı çok arzu ettiğim bir balıktı, sevincimi paylaştığın için teşekkür ederim. :)

Aylin'im, torpağım :D

Bu sayfalara girip o pullu şeylere bakmak senin için ne kadar güç biliyorum... Güzel sözlerin ve hislerin için teşekkür ederim.
    Anlamsız şeylerin anlamlı olacağı günlerde, o anları birlikte anlamdırmayı dilerim ;) :)

Hüseyin Alp Bey,

Değerli bir balıkçı olabilmek de benim hayallerimden biri... Umarım birgün, gerçek anlamda değerli bir balıkçı olabilirim. Güzel düşünceleriniz için teşekkür eder, Bülent beye de selamlarınızı en kısa zamanda ileteceğimi bilmenizi isterim.

Kızıl Kadırga'yı keyifle okumanıza çok sevindim. Henüz tamamını okumadım ama oldukça sıra dışı bir roman olduğu konusunda sizinle hem fikirim...
    Dediğiniz gibi umarım birgün rotamız pasifiği gösterir ve umarım birgün marlin'in peşine birlikte düşeriz. :)
    Hayallerime hayaller katan bu güzel davetiniz için sağ olun. Eşinize sonsuz saygılarımla...

İyi kalın...

4. simendifer

simendifer Sennur

Kardeşim sen süper bir balıkçı oldun artık. :) Agisialaas'dan beri Gömeç'in gördüğü en büyük avcı sensin belki de. Neden mi ? Çünkü fotoğraf çekmek için aranıza katıldım dedin ama kalktın bizden çok daha iyi bir balıkçı oldun. Hem de bu işi kurallarına göre yaptın her zaman. Daha fazla bir şey söylemeye gerek duymuyorum, sen biliyorsun neler düşündüğümü. :p Balık oltana takıldığı zamanki o ses tonun bile yeter senin ne kadar meraklı ve bu işe sevdalı bir balıkçı olduğunu anlamaya. Sosisim kardeşim benim, daha da güzellerini tutacaksın biliyorum. :) Hatta, yakın zamanda birlikte tutacağız belki de. :p Sürpriz olsun sitedekilere. :p

5. diren

diren Diren

Favori Kamış:
    şeker kamışı
    En İyi Avı:
    Hayallerim, aşkım ve çipuram.
    Teşekkür ederim Yücel, elimden geldiğince öğrenmeye ve öğrendiklerimi de bilmeye çalışıyorum. :)
    Bana yeniden bu avı yaptığım günü anımsattın... Özlemişim tekneden balık avını. Umarım en yakın zamanda yine oralarda olur, yine Bülent hocamın küçük ve çürük miçosu olarak ava giderim... :rolleyes: :)