31 Ekim Gömeç Raporu (ya da Hayallerim Aşkım ve Çipuram)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında diren tarafından paylaşıldı.

1. Atos

Atos Bülent ERDİK

Favori Kamış:
    OLTA + ZIPKIN
    En İyi Avı:
    47 kg önce ben tuttum sandım ama galiba o beni tutmuş hala evliyim :=)
    tebrikler güzel av olmuş

2. diren

diren Diren

Favori Kamış:
    şeker kamışı
    En İyi Avı:
    Hayallerim, aşkım ve çipuram.
    Ne kusuru Cahit bey...
    Fotoğrafları daha görünür kılmak adına harcadığınız zaman ve emek için ben size sonsuz teşekkür ederim.

Canım ablam, güzel hislerin ve sözlerin için ne diyeceğimi bilemiyorum...
    Ben sadece hayallerine inanan ve aşkının peşinden giden küçük, acemi bir balıkçı adayıyım.
    Ancak zaman ne gösterir bilinmez... Umarım birgün çoook büyük aşklara da olta atarım... :rolleyes: :)

Teşekkür ederim Barış bey. Ben de sizin raporlarınızı keyifle okuyorum ve bu nedenle Bursa org.'da birlikte olta atmayı çok istemiştim, kısmet değilmiş. Umarım en yakın zamanda bu keyfi de paylaşırız. :)

Ben teşekkür ederim...

Bence yok :D Çünkü aşkın gözü kördür :rolleyes:

Bu arada forumumuza ve ailemize hoş geldiniz. Forumdaki ilk mesajınızı raporuma yazmanız büyük incelik, çok teşekkür ederim :)

Sağ ol Nazım arkadaşım. Senin de yüzünden gülümsemen, oltandan mırmırların eksik olmasın.

Ben teşekkür ederim Ahmet Fatih arkadaşım. Daha güzellerini yaşaman dileğiyle...

Son düzenleme: 2 Kasım 2007
  3. Aramis

Aramis

oyy oyy oyy maşallah allah daim ettirsin inşallah

4. diren

diren Diren

Favori Kamış:
    şeker kamışı
    En İyi Avı:
    Turgay abi, sizin gibi kral bir balıkçıdan bu cümleleri okumak en az o balıklar kadar güzel ;) :)

Ben de körfeze ilişkin aynı hisleri taşıyorum. "Bir süre" bu pazar günü bitiyor, bayramda burada olamayacağım ama hayatın karşımıza ne tür süprizler çıkaracağı belli değil. Belki çok yakın bir zamanda "çooook uzun bir süreliğine" buraya yerleşebilirim, belli mi olur :rolleyes:

Teşekkür ederim.

Amiiiin :) Oltanız boş, livarınız çipurasız kalmasın...

Sağ olun Bülent bey, darısı sizin ve tüm Bursa ekibinin başına. Organizasyon fotoğraflarını sabırsızlıkla bekliyorum :)

Cümlemizinkini :)

5. mehmetozbodur

mehmetozbodur mehmet

Favori Kamış:
    olta, bot
    En İyi Avı:
    700gr çupra. 1 kg levrek
    Tebrikler diren hayallerinin balığına kavuştuğun için sevindim. şimdi alışkanlık olacak ve her ava çıktığında o balığı daha çok isteyecek ve bekleyeceksin. inşallah benimkiler kadar nazlıları denk gelmezde sinir olmazsın:D çupra hakikatten güzelmiş afiyet bal şeker olsun. daha nicelerine inşallah...

6. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    karagöz (1,500gr)Kırlangıç (2kg) Minekop(3kg) Levrek (2kg)
    aynı türk filminin sonu gibi olmuş :) sevenler birbirine kavuşmuş ne diyelim artık allah ayırmasın;) tebrikler diren ;) tutacağım diye diye tuttun işte sonunda bundan sonrada bereketli avlar dilerim;)

7. diren

diren Diren

Favori Kamış:
    şeker kamışı
    En İyi Avı:

Sevincimi paylaştığını çok iyi biliyorum Müjdat. Bu raporun yayınlanmasında benden heyecanlı olman, bunun için fotoğrafları onca iş-güç arasında yüklemen, hadi nerede kaldı rapor diye zorlaman, buraya yazacağın nice cümleden çok daha değerli. :)

Herşey için tekrar tekrar teşekkür ederim. Senin de livarın boş kalmasın arkadaşım :)

En yakın zamanda da şu hanımlar-beyler balık turnuvasını yapalım diyorum :rolleyes:

Son düzenleme: 2 Kasım 2007
  8. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Tebrik ederim.:( Kıskandım. Benim daha yakalıyamadığım balık sıralamasında bulunuyor çupra , sanki çok balık çeşidi varmış gibi yakaladığım balık listesinde bir çipura eksik :p :D:D:D

1-Baracüda
    2-Mercan
    3-Hanos
    4-Gopez
    5-İstavrit (ama eşek istavriti ha :D)

Listemde çok uzundur oku oku bitmez :D:D

Neyse Allah içinize sindirsin ve bütün sevdalarınıza kavuşmanız dileğimle ;):D

9. carpe

carpe

Favori Kamış:
    olta, zıpkın
    En İyi Avı:
    3.7kg levrek 8kg sazan
    :eek: Diren cigim cok tebrik ediyorum.İnan kendim tutmus kadar sevindim..:cool:

Tam yazlık donusunun yaklastıgı gunlerde av raporların cosmaya basladı.Bu sana gecmek bilmeyen bir kış olarak donecek..:eek:

Cipura tutmayı ne kadar cok istedigini biliyorum..Sonunda bu amacına da ulastın..

Hayatta ki tum isteklerine kavusman dilegiyle..:)

10. hakan28

hakan28 hakan

Favori Kamış:
    kamışlar, el oltaları
    En İyi Avı:
    Levrek, çipura
    Vay vayy vayy Diren kardeş. Seni tebrik ediyorum. Çok güzel iş çıkartmışsın. Tuttuklarına diyecek yok doğrusu. Aşkına kavuşmanada sevindim ayrıca. Ne diyelim yeni yeni aşklara ve sevdalara o zman:)

11. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.

Kendi kendime de bir cevap vereyim bari;
    Listeyi okurken gözlerim yoruldu ve ''Nazar etme ne olur , öğren tutmasını seninde olur'' :D:D

12. ihtiyarBalıkçı

ihtiyarBalıkçı

Favori Kamış:
    1.80m kamış,3 lü dip oltası
    En İyi Avı:
    Kırlangıç , 1.3kg
    bi gün gelicek o aşık olunası egenin aşık olunası çipuraları marmarada yüzümüze gülümseyecekler...bekliyorum...
    çok keyifli bi anlatim olmuş...tebrikler

13. güroloflu

güroloflu Gürol Ofluoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.5 kg lık kofana
    Çok sık siteye giremediğim için raporunu şimdi görebildim.Herkes o kadar güzel şeyler yazmışki benim ilave edebileceğim pek fazla bir şey kalmadı galiba.Herzamanki gibi edebiyatını döktürmüşsün ama bunun yanında iskele,sancak diyerek kırk yıllık denizci gibi (hemen o kadar yaşlımıyım deme lafın gelişi) terimler kullanmaya başlamışsın.Aşkın ve yandaşları çok güzel tabi anlatımın bir harika ama resimlerin berbat.Senin gibi uzman bir fotoğrafcıya hiç yakışmadı,üstelik senin resmini ilk görende amannnnnn bu kızda hiç güzel değilmiş diyecekler,tabi buda benim canımı sıkar.:mad: Bir daha böyle resim görmeyim.:mad:
    Seni tekrar tebrik ediyor ve tüm ömrünün o balığı çektiğin an gibi mutlu ve neşeli geçmesini diliyorum.:)

14. diren

diren Diren

Favori Kamış:
    şeker kamışı
    En İyi Avı:
    Çok teşekkür ederim Mehmet. Yazdıklarında haklısın, bundan sonraki avlarda çipurayı gözlerim arayacak ama Marmara Denizinde buluşur muyuz bilinmez...:eek:

Sağ olun Mustafa abi.
    Türk filmi gibi olduğu için başlığı "Hayallerim Aşkım ve Sen" filminden esinlenerek bu şekilde yazdım :)

Sağ ol aşkın. Senin liste de fena değilmiş hani... Bende de baracuda yok :( Onun yerine çipura, zargana, mırmır, dil balığı, uskumru ve izmarit var :D

15. diren

diren Diren

Favori Kamış:
    şeker kamışı
    En İyi Avı:
    Güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim Hakan. Evet haklısın, kış geçmek bilmeyecek, aşkımla ayrı kalacağız bir süre ama İstanbul'da, boğazın o doyumsuz güzelliğinde istavrit çekmek de ayrı bir keyiftir. ;)

Teşekkürler Hakan...
    Hepimizin içinde aynı aşk var zaten. Kimimiz bir mırmıra, kimimiz bir çipuraya, kimimiz de bir kılıca vurgun değil miyiz?
    Amatör olmak biraz da bu bence içinde bitmeyen bir aşkı yaşamak :)

Teşekkür ederim. Çipuralara Marmara'ya doğru yüzmeleri konuşunda uzun bir konuşma yaptım ama ne kadar ikna oldular bilemiyorum. :p

Gürol abicim, fotoğraflar konusunda haklısınız. Benim külüstür makine ile de bir kaç poz çektik ama hala 36 poz tamamlanmadığı için tab ettiremedim. Yakında her iki av raporuna da bu fotoğrafları ekleyeceğim.
    Ayrıca canınızı sıkmayın, güzellik görecelidir ;)

16. passion

passion

Favori Kamış:
    olta
    bak kızım dellendirme beni zaten sana kızgınım hani sen istanbula gidiyordun....hani geç kalmıştın...bir gömeç e sattın bizi...sana tebrik falan yok...ne var yani oltaya yemi takıyon ne gelirse gelsin...denk gelmiş sana bence...fazla sevinme....acemi seni...:D :D :D :D

17. pratik

pratik Volkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    980 gr Levrek
    Tebrikler.Allah içinize sindirsin.Şansınız daim olsun.

18. ufukkula

ufukkula ufuk

En İyi Avı:
    Henüz yakalamamış olduğum
    Ablacım tebrikler,şeytanın bacağı kırılmış sonunda:D

19. diren

diren Diren

Favori Kamış:
    şeker kamışı
    En İyi Avı:
    Acemi olduğumu asla inkar etmedim, aksini de iddia etmedim ;)
    Doğrudur denk gelmiştir ama niyeyse kimileri çipuraların çiftliğinin içinden bile atsa denk gelmiyor. Bu arada belirteyim, bizim buralarda çiftlik yoktur, şans eseri oltama denk gelen öz be öz deniz çipurasıdır. ;) :)

Ayrıca, ne balıkavı ailesinden, ne de özel yaşamımdan herhangi biri çıkıp da bana "bak kızım" şeklinde hitap edemez. Çünkü ne ben böyle hitap edilecek biriyim, ne de birine bu şekilde hitap hakkı veririm. Samimiyetin de bir sınırı ve kendi içinde saygısı vardır. Bu nedenle forum içinde ve de dışında birbirimize hitaplarımıza dikkat edersek sevinirim.

Çok teşekkür ederim. Livarınız boş kalmasın.

Sağ ol Ufuk, gerçekten güzel bir final oldu benim için. :) Daha büyüklerini tutmam ve bizimle paylaşman dileğiyle (raporu değil, balıkları :D)...

Son düzenleme: 3 Kasım 2007
  20. passion

passion

Favori Kamış:
    olta