4-6 Bafor-İki Güzel İspendek

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Bahadır Sarıca tarafından paylaşıldı.

1. Bahadır Sarıca

Bahadır Sarıca Bahadır Sarıca

En İyi Avı:
    Levrek, bir sonraki
    Sevgili, değerli Vedat abi,

Ne hoş sözler bunlar.:) Hele bu işin a, b, c'sini sizin gibi bu işi aşkla yapan gerçek bir amatörden öğrenmiş benim için, bu sözleri sizden duymak büyük mutluluk.

"Hayalimde hep sizler gibi amatörlerin olabildiğince çok olmasını düşledim,elimden geldiğince yaptım ve anlattım." sözlerinize mazhar olabildiysek bunda sizin emeğiniz yadsınamaz. Ve şuna da inanıyorum ki; daha bir çok amatörün yetişmesine katkınız olacaktır. Bilgisini esirgemeden her yönüyle paylaşan yapınız bunda çok büyük bir etken. Fakültede bir gün profesör bir hocamız; "az şey bilen bir tek onu bilir ve sıkı sıkıya onu tutar, paylaşmaz. Kendisinden başkasının bilmesini istemez. Çok şey bilenin ise böyle bir kaygısı yoktur. Her bildiğini anlatır, paylaşır. Bilgisiyle çoğalmak, çoğalmasıyla daha da bilmek ister." demişti. Sizin bu paylaşımlarınızda hep bu sözler aklıma gelir. Ve aynı şiarla katkısı olabilecek günceler yazma gayretindeyim. Umarım başarabilirim.

Umarım bir gün sizinle beraber güzel levrek trofeleriyle yakala&bırak avları yaparız. O karede sadece gözlerimizi çekseler... Ne güzel olur değil mi...

Sevgi, saygı ve selamlarımla...

2. Bahadır Sarıca

En İyi Avı:
    Levrek, bir sonraki
    Sevgili Halil,
    Hoşgeldin:) Bildiğin gibi levrek avı(hatta hedef balık olan avlar desek daha doğru olur) daha zor ve sabır isteyen avlar. Bu sene havaların umulanın üstünde iyi gitmesi, yağmurların geç gelecek olması levrek avını olumsuz etkilemekte. Ama elbet yağmurlar yağacak, sular şişecek;) O zaman bu güzelliklerle buluşmamız gerçekleşecek. Bunda şüphe yok.
    Avlara devam. Ne demişler "Kırk gün taban eti, bir gün av eti"
    Sana da özelden bilgilerimi gönderiyorum. Ofisime beklerim, tanışalım.
    Sevgi ve selamlarımla...

3. Bahadır Sarıca

En İyi Avı:
    Levrek, bir sonraki
    Sevgili Doğan,
    İltifatın için teşekkürler. Bizler, hepimiz gibi amatör avcılarız.
    Güzel dileklerinin tüm amatör avcılar için gerçek olmasını dilerim. Bu arada levrek soykırımı konusunda merak etme; çoğu yakala&bırak yapılır;)
    Sever, koklar, ölçer, biçer salarız.
    Son cümlene tüm kalbimle katılıyorum.
    Gönlündeki trofeyi yakalaman dileklerimle, rastgelsin.
    Sevgi ve selamlarımla...

4. bornovalı_emre

bornovalı_emre emre

En İyi Avı:
    400gr mercan

çok mutlu olurum hem tanıştığıma , hem de sizinle av yapma fırsatımız olursa...

"bu seferkiler ufak" dedim ama kriterim sizin yaptığınız avlardı...2.00lık levrek gerçekten etkileyiciydi...

umarım tanışma şansı yakalarız...
    sevgiler ve saygılarımla...

5. demirsen8942

demirsen8942 timur

Favori Kamış:
    cormoran-black star-40-80gr
    Favori Makine:
    okuma sanina
    En İyi Avı:
    5415gr levrek-7kg aynalı sazan
    tbrkler bahadır bey anlatım çok güzel daha büyüklerine rastgele...