6.Marmara Organizasyonu İstanbulda yapıldı...

Konu, 'Gerçekleştirilen Organizasyonlar' kısmında hamdi tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. hakanozden

hakanozden hakan

Favori Kamış:
    420 3 parça dam black panter //390 linefea tuornement surf
    Favori Makine:
    banax sx3000
    En İyi Avı:
    3,5 kg kalkan
    Cumartesi ihtiyacım olabilecek malzemeleri listelemiş ve bu liste doğrultusunda çantamı hazırlamış olarak heyecanla uyumaya çalıştım . Sabah her ne kadarda telefonumun saati çalmamış olmasa da (nedenini hala çözemedim acaba evde balığa gitmemi istemeyen birimi var) :) 07,35 de kalktım. Ufak bir aperatiften sonra yola çıktım. İstinyeye indiğimde tayfun ve kardeşi bekliyorlardı doğrusu kral oraya varmıştır diye düşünüyordum ama adam uyuyakalmış. ve yaprak dökümü başladı ilk önce kral mustafa ve arkadaşları arkasından muharrem aliler grubu peşinden de gökhan birol ve çiçek geldi bir süre bekledikten sonra arif abimizinde ulaşması ile istinye tayfası tamamdı. herkes heyecanla teknenin gelişi bekleniyor ve kritikler yapılıyordu. Beklerken halis amcanın rahatsızladığı haberini alınca üzüldük sonrasında iyi haberi gelene kadar istavritin yokluğu canımızı sıkmıştı istanbul boğazı cimrilik yapıyordu bu güneşli pazar gününde ya nasip oltalar salindı istavrit çaparisi deniyorduk yavuz abimizle ki takım takıldı verdik denize derken yapraklar gözükünce ortaya karışık çinekop oltasını saldım neşe ile yapraklar orda ise abileri neden orda olmasın ki.. ama nafile abileri kıllanıp gelmediler oltaya istavritte kıraça olunca (ah sevil abla nerdesin) balık yok muhabbeti yakalamaya içeri girdim ki oo ortalık yıkılıyor ali haydar zodi muharrem coşmuşlar. anadolu sinop ege derken yurdun her yerini gezdik türkülerle..sirkülere uygun bir balık olduğu için onuda balıktan saymamak gerektiğini söyleyen serdar abimizde çekiliş yapımasına ses etmedi çekiliş yapıldı gürkanın eşine çıktı o ara bir kaç şike var sesi geldi baktım diyafram hem şike var diye bağırıyor hemde gülüyor.
    Hamdi - Şike olsaydı oğluma çıkardı :D :D :D

Çok güzel bir gün geçirdik. Hüseyin abi hamdi şennur emeklerinize sağlık ..
    katılan herkese teşekkürler..

2. John Dory

John Dory Emre

En İyi Avı:
    Büyük beyaz 70 cl, İstanbul Boğazı
    Ertesi gün finalim olması nedeniyle organizasyona katılamadım. Şu anda kısmen kurtulmuş durumdayım finallerden. 3 günde 6 saat uyku uyudum. Başım ağrıdan çatlıyor. Peki ben ne yapacağım? Yatıp uyuyacak mıyım? Hayır, balığa çıkacağım. :D
    Arkadaşlar harika bir organizasyon daha olmuş. Herkesi gönülden kutluyorum.

3. ist balıkcısı

ist balıkcısı

Favori Kamış:
    şeyan olta -surf kamış
    En İyi Avı:
    daha öğrenecek çok şey var
    gerçekten çok güzel bir organizasyon olmuş. orada olmayı tanışamadığım arkadaşlarla tanışmayı,o ortama katılımcı olmayı cok isterdim ama kısmet değilmiş umarım bir dahaki organizasyonda aranızda olabilirim. emeği geçen tüm arkadaşları kutlarım.

4. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Çatladııımmm

Bensiz de fena olmamış hani :rolleyes: Olsun buna da şükür :D:D:D İnşallah daha iyilerini görürsünüz ;) Tabii ki benim ile :D :D :D

5. morrigan

morrigan

Favori Kamış:
    olta,çapari,kaşık,rapala,silikonlu yem vsvs..
    En İyi Avı:
    zargana-levrek-uskumru bide kaya balığı:)
    Çok güzeldi, acaip eğlendik ve çok ta rahat olta sallayabildik :)başka söze ne gerek:):)

6. HorNET

HorNET

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Eşi ;)
    Bu arada birşey eşimin dikkatini çekti. Çekilişte çıkan numara yanlış hatırlamıyorsam 17 idi. (Yanlış mı hatırlıyorum?)
    http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=6026&page=71 bakın bakalım 17. sırada kim varmış? :D:D Deniz alkol duvarını aştığı için ya yanlış okudu, ya da elindeki listede bir sıralama farklılığı vardı eheheh

And the Oscar goes to...

:D:D:D

7. erdemyılmaz

erdemyılmaz ERDEM YILMAZ

Favori Kamış:
    DURUMA GORE BİLDİGİM HER TÜRLÜ YASAL MALZEME
    En İyi Avı:
    EŞKİNE 1,5 KG.,56 CM. TURNA
    abi yok daha sonra tekrar sıra yapmışlardı herkesi aynı listede yanlış hatırmaıyorsam

8. Bizde bayanlara öncelik var;)

Hem yenge onu senden daha iyi kullanıyor,yeni makine nede olsa, sana versek kurcalayıp bozardın..Şimdi emin ellerde:D :D

9. HorNET

HorNET

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Eşi ;)
    Abi her seferinde şunu yüzüme vurmasanız?
    Banane kardeşim Ankara'da doğup büyüdüysem suç benim mi? Gerçi 8 yaşımdan itibaren İzmir'deydim ama.. olsun..Balçova kıyıya uzaktı..Yerim dardı..vs..vs..
    Hem gördük haftasonu tutamadık işte balık malık.. :D:D

10. Gürkan onun sebebi Halis abi gelemeyince listeden 1 kişi çıktı onun için sıralama 1 yukarı kaydı ;)

11. HorNET

HorNET

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Eşi ;)
    haaaaağğğ.. Anlaşıldı :)

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.