Cumartesi günü babamın yoğun olan işlerinden dolayı Alt komşumuz ve 7,8 yaşlarında oğulları ile dikilitaş göletine gitmeye karar verdik. Sabah 6:00 gibi yola çıkarak saat 7:30 gibi göle varıp oltalarımızı atmaya başladık mevkimiz kayalık bölgelerin tam karşısında oluşmuş burun bölgeydi. Önce konserve mısır ile yemeledikten sonra 8 tane dip oltamıza solucan takıp salladık ve zillerimizi taktık. Saat 8:00 gibi derken göletin sığ böllerinde ben at-çek yapıyordum turna için bir anda oltamda ağırlık oludu 45 cm lik turnayı kıyıya çektim çevreden herkes çok şaşırdı duyduğuma göre uzun zamandır turna çıkmıyormuş tabi buda bana biraz moral oldu derken ilk zilimiz çaldı ve alt komşumuz pek anlamadğından oltayı bana verdi gerçekten oltada iri bi balık vardı bir süre balığı yordum ve ardından yavaş tempoda kıyıya doğru çektim ve hasan amca kepçeyle aldı. Saat 10:00 civarında 2. bir zil sesi duyar gibi olduk ama zil sustu ardından küçük arkdaşımız emre furkan abi zil çalıyor dedi ve hemen koştum bu oltayı sığ bölgeye atmıştım ve balığı yaklaştırınca görebiliyordum yalnız balığın karın bölgesi yere sürtüodu kurtulmak üzereydiki yine yenik düştü ve akşam üstüne doğru 1 kadife 2 tanede ufak sazan alıp avımızı sonuçladık. Malesef fotoraf makinemiz digital olmadığından anca evimizin bahçesinde çekebildim saygılar [IMG] [IMG] [IMG] [IMG]