7 Ocak Çeşme Organizasyonu

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında yalcinicli tarafından paylaşıldı.

1. Arkadaşlar çok güzel gün geçirmişsiniz gittikçe daha güzel organizasyonlara

imza atıyoruz ve büyüyoruz muhabbetimiz hiç bozulmasın ve nice

organizasyonlara..:)

Türkiye organizasyonu yaptığımızda dahada mükemmel olacaktır...:)

Kıskananlar çatlasın...:D

2. Iskarmoz

Iskarmoz

Favori Kamış:
    Her cins Olta
    En İyi Avı:
    1988 Dalyanköy Levrek 4.7 kg
    Haklısın Onur.. Yazılanların yanlış yorumlanmasından kaynaklanan bir durum oldu bu sanıyorum.. Tüm arkadaşlar hassasiyetimi affetsinler..
    Hepiniz benim can dostlarım, kardeşlerim hatta bir kısmınız da çocuklarımsınız..
    Gözlerinizden öpüyorum..:)

3. beta izmir

beta izmir

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Kolyoz,Gopez,Mercan ve DOSTLUK
    Kim kıskandı?Kesin SUAT kıskanmışıtr...:D :D :D

4. Anladın sen onu..;)

5. AKIN74

AKIN74

Yine çok neşeli ve yine çok muhabbetli ve yine bol yemekli bir organizasyon oldu...:D

Ben yazı yazıncaya kadar akşam olmuş, 175 mesaj atılmış, daha ne demeli ki herkeze buradan çok çok teşekkür ediyorum böyle güzel bir organizasyona imza attıkları için...:)

Yanlız dayanamadım yine yattım ve uyudum arkadaşlar, siz olsaydınız ne yapardınız, Hüseyin Abi'min dediği gibi 5 kilo limitini doldurmuş:D ve önünde salıncak gibi sallanan mükemmel bir hamak görüntüsünde döşek olsa siz ne yapardınız...:)

İyi ki varsınız Dostlarım,Abilerim ve kardeşlerim...;)

6. beta izmir

beta izmir

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:

(ve önünde salıncak gibi sallanan mükemmel bir hamak görüntüsünde döşek olsa siz ne yapardınız...:) Senin uyuman için bunlara gerenk yok AKIN kardeşim....:D :D

7. simendifer

simendifer Sennur

Arkadaşlar harika bir organizasyon yaptığınızı biliyorum ve bu konuya ayrıca mesaj yazacağım. Ne olur beni mazur görün ama sanırım yazacaklarım yarına kaldı... Organizasyonunuzdan aklımda kalan, telefon ettiğimde seslerinizin harika bir biçimde bana ulaştığı... İşlerimden dolayı İstanbul için de ancak şimdi yazabildim. Yarın İzmir için ayrıca yazacağım... Ama hepinizi bu harika birlikteliğiniz için kutlarım... Bizleri şenlendirdiğiniz için size de ayrıca teşekkürler... Çok daha güzel organiasyonlarınız olacak biliyorum, inşallah aranızda olabilirim... Şimdilik hoşçakalın, hepinize sevgiler :)

8. izmirli35

izmirli35

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    KIZIM ŞU ANDA 17 KİLO
    Cihangir ağbi ben kendi adıma sana ve emeği geçen herkese çok çok teşekkür ediyorum, herkesin eline koluna sağlık .;) ;)

Benim gibi bir sürü kişi bütün günü sadece ayakta durarak geçirmelerine, bacaklarına ağrılar girmesine rağmen akşam olduğunda bütün herkesin suratındaki keyifli gülümseme bu organizasyondan ne kadar keyif aldıklarının en güzel göstergesiydi.

Tekrar herkese ve balıkavı.net ailesine teşekkür ederim.;)

9. Sevgili Cihangir komutanım,sana şunu söylemek istiyorum,seni gerçekten ama gerçekten çok seviyoruz.

Zamanında yüce devletimiz için komutanlık yapmışsın,ama artık gönüllerin komutanı oldun bizim için.Gönül askerlerin olarak emir ve görüşlerinize hazırız komutanım:)

Verdiğin emeklerden ötürü yürekten teşekkürederiz:)

İYİKİ VARSIN KOMUTANIM,ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN SENİ

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 8 Ocak 2007
  10. lombardo

lombardo TOLGA

balık avı nette ilk organizasyon

Sevgili arkadaşlar
    balık avı netle ilk organizasyonuma katıldım ve fotoğrafları görünce şimdiye kadar yaptığım en doğru hareketlerden biri olduğuna karar verdim.
    keşke bu organizasyon şöyle bir kaç günlük olsaydıda doya doya eğlenseydik.
    sanırım çeşmeye en uzak noktadan katılan bendim ve benim yolculuğum diğer arkadaşlardan yaklaşık 2 saat önce başladı fakat teknedeki muhabbet bütün yorgunluğumu unutturmuş oldu. Ayrıca abilerime, yengelerime ve arkadaşlara bana gösterdikleri yakın ilgiden dolayı çok teşekkür ederim. yeni olmama rağmen hiç yabancılık hissetmedim.
    bence yemeklerde harikaydı. teknemiz çok iyiydi. klimalı televizyonlu ve çift lavabolu bir tekne ile balık avına gitmek herkese nasip olmaz.

çok güzel vakit geçirdim. Herkese teşekkür ederim.
    sadece 1 konu varki gerçekten problem oldu. oda fotoğraflar.Eşim fotoğrafları gördü ve bensiz nasıl eğlenirsin diye tefalin en son model tavasını kafamda kırdı.:)
    sanırım bir dahaki sefere benden önce eşim gelecek
    TEŞEKKÜRLER İZMİR TAKIMI.
    OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOooooooooooooooo
    yinemi mercan :)

11. steelrock

steelrock Burak

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Mercan-Ağırlığı mühim değil,ben onun gelişini sevdim...
    Cihangir abi,olgunluğunuza hayranım,teknede tüm gün yanınızdaydım ve hepimiz için iyi olanın yaşanması adına verdiğiniz uğraşıya tanığım.Bunları sadece kendi düşüncelerimi ifade etmek için yazıyorum
    Ellerinizden öperim,teşekkürler ...

Son düzenleme: 8 Ocak 2007
  12. aysep

aysep

organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkürler. sizlerle birlikte olmak çok güzeldi.

13. Bendeki resimler şimdilik bu kadar arkası geliyor...

Bizim dostluğumuz ölene kadar diyorlar Suat ve Burak...

Sancak Kısmı Yem Hazırlama Telaşında..

Oyy Mercanlar Mercanlar Mercanlar, Kırmızı Gözlü Mercanlar Mercanlar.
    Kurbandır size Cemal Mercanlar... :D

Haydeee yarım ekmek 500

14. Iskarmoz

Iskarmoz

Favori Kamış:
    Her cins Olta
    En İyi Avı:

Birsen, bir de çocuğa "Hanoscu " diyorsun.. Ayıp ayıp..!!:D :D

15. beta izmir

beta izmir

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:

Birazdan geliyor hanoslar...:D :D

16. Iskarmoz

Iskarmoz

Favori Kamış:
    Her cins Olta
    En İyi Avı:
    Ben de diğer resimleri indireyim söz verdiğim gibi..

Foça'da " Çipura Kralı" diye tanınan ve bu balık üzerinde yüksek lisans sahibi arkadaşımız Hüseyin ( Lojistik45) yine ne yaptıysa yaptı Çipura kırması devasa bir mercanı organizasyonumuza katılmaya ikna etti..:D

Yer darlığımız sebebi ile iskele tarafında " Yan duruş ile paralel avcılık " şeklinde yeni bir usul geliştiren arkadaşlarımız Okan ve Ömer'i görüyoruz burada. Yanlız Öme balık mı avlıyor, zincir mi sallıyor pek anlayamadım. :D

Reha ve KBülent, Ohhh.. Keyifler diyorum.. İyi mi? :D

Nazmi ve Cem. Nazmi az sonra sulara geri göndereceği Küçük Karagözü ile. Cem ise dalmııışşşş, uzaklara gitmiişş.. Hey arkadaş uyan !! Ahtapot salatası bitiyor..:D

Herşey gönlüzce olsun ...

17. LockMan

LockMan

Favori Kamış:
    Olta

Valla değilmi Cihangir abi Aslan parcası

18. afet

afet

İzmir takımı süpersiniz, balıklar da , muhabbet'te güzel olmuş, paylaşım için teşekkürler, nice paylaşımlara,:) herkese rastgelsin..

19. beta izmir

beta izmir

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Birazdan göreceğiz aslan parçasımı hanos parçası mı....:D :D :D

20. steelrock

steelrock Burak

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Mercan-Ağırlığı mühim değil,ben onun gelişini sevdim...
    Hadi görelim artık kalan fotoğrafları,uykumuz geldi uyuyacağız daha :rolleyes: