8.500 gr aynalı ^^volgym^^

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında volgym tarafından paylaşıldı.

1. volgym

volgym Volkan CANSEVER

hüseyin alp abi av güzel amma velakin senin anlatım tarzın 10 gr lık tekeyi bile şahane bir canlıya çeviriyor ;) özel ders veriyorsan yada vereceksen öğrencin hazır abicim ;)

2. volgym

volgym Volkan CANSEVER

umarım bu sezon tüm gerçek balıkçıların avları mutlu ve bereketli geçer ;)

3. akif

akif AKİF

Favori Kamış:
    SADECE DİP OLTASI
    En İyi Avı:
    SAZAN 7.5 KG
    Eline Sağlik Kardeş Güzel Balik

4. BendekiBirBalıkSevdası

BendekiBirBalıkSevdası Suat Ergin

Favori Kamış:
    Alba star
    En İyi Avı:
    Eflanıde okullu barajda Sazan 7.250 g
    ooo

abi o nasıl bır sazan ya helal olsun valla

5. sokolna

sokolna günay

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    sazan
    tebrik ederim güzel av olmuş

6. Huseyin Alp Arslan

Huseyin Alp Arslan Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    olta ve oltadan baska hic bir sey
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Kacirmisim bu mesajini Volkan kusura bakma. Kismet buguneymis diyelim.

Herseyden evel tesekkur ederim. Ozel ders istemissin.Haddime dusmez ders vermek ama bir-iki sey soylemek istiyorum.

10 gr tekeler, istavritler, hatta horozbina ve kayabaliklari bile gercekten sahane canlilardir. Bu evrende zerrenin kendisi sahane birak onun molekullesmesini, cana ete burunmesi elbette muhtesem olacak.

Yani demek istedigim bu bakisi gercekten sindirip, her seye bu gozle bakabildigimiz zaman yasanan duygusal coskunluktan anlatabilmektir eger bir sirri varsa bu isin.

Baliklarin muhtesem.Don geriye.Bir bir o anlari yasa.Yuzundeki gulumsemeni sorgula. Oltandakini baliginin senin icin ne oldugunu sorgula.Onu kaldirip bu resimlerde ki gibi gosterdiginde aslinda ne dedigini bul. Ve anlat.Diline zincir koymadan, kim ne dusunur demeden, kendin olarak anlat. Ne soylersen soyle , sadece sana ait olacaktir ve inan bana cok da guzel olacaktir.

Bence amator balikcilik balikla, dogayla kendini ifade edebilme sanatidir. Bu dunyanin en buyuk amator balikcilari yakaladiklari baliklarin buyuklukleriyle degil, o baliklarla neyi ifade ettilerse onunla buyumuslerdir ve hatta tam tersi cok buyuk baliklarla cok kuculen amator balikcilar da vardir...

o yuzden baligin buyuklugune cok takilmamak lazim...Kucucuk veya dev bir balikla gonlunu nekadar buyuttugune konsantre olup o degisimi anlatmak lazim.

Umarim iyi ifade edebilmisimdir.

Rastgelsin degerli dostum.