9/3/2013 team ile avimiz.

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında roy tarafından paylaşıldı.

1. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Fury Caster ,L.Effe SeaMaster 4,20 Surf,ProCatch CS Ultra-2.40;Protackle FW-TS 3.60
    Favori Makine:
    Penn Affinty 7000, Okuma Avanger 30b
    Evet amacını anlamamıştım abi zaten, yayın gibi uzun balık varsa onun içindir diye düşündüydüm :)

2. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Yayini buna sokmaya sokarsin da sabitlemesi dert Fatih. Toprak olmadan kazik çakamiyorum ben. Gaçirir gider livari da sen üf be ne balik duttum diye düsünürken :D

3. selahattin123

selahattin123 Selahattin Babaoğlu

av baya bereketli olmus raporların devamını dilerim

4. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    sezonun ilk avi için fena degildi. havalarin isinmasi ile daha iyi avlar yapacagimizi umuyorum.

5. 4443

4443

Sabah sabah keyfle okudum Roy abi harika sunum harika anlatım ve harika kareler gönülden tebrik eder devamını dilerim abim sevgiler:p

6. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Sagol Hüseyin :)
    Sunuma, paragraflamaya ve anlatima okuyan dostlara saygidan özen göstermeye gayret ediyorum.