Evet mesajı okurken bir an ben de şüpheye düştüm.Ne alaka Fatih bey hediye etmemiş miydi,ne satması falan derken birkaç saniye sonra durumu kavradım Bir büyük taş da ben düşürdüm,bilirim o lanet ağrıyı,geçmiş olsun.
fatih abi. mesaj göndermek istedim ama gönderilmiyor...eğer elinizde var ise eşkina taşı gönderebilmeniz mümkünmü 4 adet 9mm böbrek taşım var büyümeden halletmek istiyorum..istanbulda bulamadım .. kargo ile ödemeli olarak gönderebilirmisiniz.ilgilenirseniz açık adresimi yazacağım size.
fatih abi ..bana eşkina balık taşı gönderebilirmisiniz.böbreklerimde 9 mm büyüklüğünde 4 adet taş var 6 ayda bir yüzde 50 büyüyor.istanbulda bu taşı bulamadım bulamadım..ilgilenirseniz açık adresimi göndereceğim.kargo ile ödemeli olarak alabilirim
fatih bey.yeni üye olduğumdan olsa gerek size özelden mesaj gönderemedim. 9 mm lik 4 adet taş var. 6 ayda yüzde 50 büyüyor.istanbulda yaşıyorum çok yere sordum balıktaşı bulamadım.hazirandan sonra çıkar diyorlar.sizden rica etsem ödemeli olarak kurye ile 10 adet taş gönderebilirmisiniz.. yardımcı olabilecek diğer arkadaşlardanda yardım bekliyorum.
fatsalı arkadaşım kesinlikle doktora gitmenizi öneririmm bu taşların kesinlikle böbrek,safra taşları üstüne bir etkisi yoktur bilginize kimyasal yapısı kalsiyum karbonattır. şehir efsanesidir.Kesinlikle inanmayın acil şifalar dilerim
seçkin hocam .ilginize çok teşekkürler. 8 ay önce ultrason cektirdim 6 mm boyunda idi küçük olduğu için kırılması gerekmediği söylendi.hiç bir tedavi uygulanmadı sadece bol su ve hareket önerdi . geçen ay tekrar çektirdim 9 mm olmuş .birde İVP(ilaçlı film ) çektirdim.sağ böbrek mobil.fonksiyonları normal .taşların yeride saptandı.ama yine hiç bir tedavi verilmedi.bol su ve hareket önerildi.2 -3 ayrı doktora gittim biri küçük diyor. biri kendiliğinden düşmeyecek kadar büyük diyor. biride düşer ama büyük olduğu için penis ucundan çıkartamazsın diyor.....yani kısacası insanları zorla alternatif tedavilere yönlendiriyorlar
fatih abi ilgilendiğiniz için çok sağolun..az önce özelden adresimi mesaj atmak istedim ama özel mesaj iznim olmadığı uyarısı geldi...yinede çok teşekkür ederim.....istanbulda çok yerde bu taşları aradım..ama yarıdan fazlasının bu taşlardan haberi yok.olanlarda fiyatlar karışık büyüklüğüne göre değişiyormuş..oda haziranda sezon başlıyor diyorlar.....zar zor 2 adet minekop balığı buldum .yani 4 adet taş buldum. hayırlısıyla şifa olmasını bekliyorum
fatih abi merhaba. benimde babam da böbrek taşı var. eğer elinizde varsa bize de eşkina taşı ulaştırabilir misiniz.şimdiden teşekkürler
sanırım mesaj atamıyorsunuz.Mahsuru yoksa buraya kargo adresinizi yazınız,ulaştırmaya çalışayım.Geçmiş olsun
Benim doktorum 1 litre kaynamış suyun içine 6-7 iğde at termosta demlensin onu iç dedi. Denedik de döktü taşı. Eşkine taşından daha faydalı sanki. Ama bu tip yöntemler 9mm taşları dökemez sanırım. Sadece yardımcı olur.
evet yazamadım. özelden telefon numarası siz bırakabilirseniz, ordan verse babam adresi olur mu ki. olmazsa ben burdan yazarım tel ya da adres çok teşekkkürler
fatih abi 6 adet minekop taşını kulllanmaya başladım.eğer elinizde hala bu taşlardan var ise.......aras kargo adresi :gültepe ortabayır mahallesi . atalar caddesi no 7/A kağıthane /istanbul..............yurt içi kargo :çeliktepe emniyet evleri mahallesi .çelebi mehmet sokak.no 1/c kağıthane /istanbul...................ALİ ÖZDEMİR ... ADINA ÖDEMELİ KARGO GÖNDEREBİLİRMİSİNİZ..TEŞEKKÜRLER KENDİNİZE İYİ BAKIN
çok sağolasın fatih abi ..inşallah faydasını görürüp buradan paylaşırım ...en azından böbrektaşı problemi olanlar için bir umut olur inşallah.. yanılmıyorsam yurt içi ile gelecek
süper olmuş çünkü bana en yakın olan - aras kargo - .emeğinize sağlık .. şimdiden çok teşekkür ediyorum fatih abi
Sen kargo firmalarının semtindeki adresini yazdın galiba,kendi adresini yazmazsan kargo ödemeli kabul etmez sanırım.
işyeri adresim yenidoğan mahallesi .abdi ipekçi caddesi.güldallar 8.sanayi sitesi .no:2 bayrambaşa /istanbul..............siva triko a.ş .. ALİ ÖZDEMİR