Limon suyu içmeye devam edin, bence faydası olacaktır, eşkina taşını erittiği söylenen sonuçta limon suyudur, böbrek taşınıda onun erittiğini düşünüyorum, ayrıca, maydanozu salata gibi güzelce doğrayıp, halis sızma zeytin yağı döküp yemeninde faydası olacaktır. Acil şifalar, geçmiş olsun...
fatih abi çok sağolasın taşlar bu gün elime geçti.....inşallah faydasını görürüm.9 mm lik taş için çok umut vermiyorlar ama yinede umutluyum. en azından denemiş olurum....
Arakadaşlar banada lazım elinizde fazla var ve göndermek isterseniz Allah razı olsun şimdiden taş aşağıda olduğu için lazerle kıramıyorlar sadece kanaldan girebiliriz dedi doktor bu yüzden eşkina taşı kullanmak gerekir. Gönderdiğiniz eşkina taşı karşılıksız kalmaz mutlaka geri dönüşümü olur Abdullah Polat Adres ; Barbaros Mahallesi, Şebboy Sokak No:4 Batı Ataşehir-İstanbul / Halkbank Genel Müdürlüğü
Arkadaşlar konu yeniden hortlamış sanırım. Daha önceden bu konu çok tartışıldı. Lütfen sağlığınızla oynamayın. Son mesajda yazdım tecrübelerimi, lütfen yeniden okuyalım. Doktor tavsiyesi olmadan bu işlere girişmeyelim. Yazık Eşkina soyunu kurutacağız 1-2 gr taş uğruna. Eğer gerçekten faydası olsaydı Eşkina balığı Dünyanın en pahallı balığı olurdu. İlaç firmaları keşfetmedi de biz mi bulduk bu olayı. Lütfen en son mesajımı okuyunuz. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=48494&page=4
öncelikle herkese selamlar. Fatih abi nasılsınız? sizden benimde bir ricam olacak anneminde böbrek taşlarıyla ilgili bir sorunu var yaklaşık 1 yıldır böbreğindeki taşları düşüremiyor ve zaman zaman sancılanıyor. eğer elinizde hala eşkina taşı mevcut ise gönderebilir misiniz? özel mesaj gönderemediğim için adresi buradan gönderiyorum abi ilgin için şimdiden çok teşekkür ederim.Allah'a emanet olun. adres: İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü MUĞLA (Mehmet Yiğit)
arkadaşlar herkeze çok selam..bildiğiniz üzere böbrek taşından şikayetçi ve eşkina ve minekop balık taşı arıyordum..kendisi çok sağ olsun ( beni hiç tanımıyor olmasına rağmen )fatih abi 10 adet taş gönderdi. 16 adet ben istanbuldan buldum.toplam 26 adet taşı kullandım..4 gün önce spiral tomografi çektirdim.ne yazık ki taşlar düşmemiş.taş büyümeye devam ediyor... YANİ SÖZÜN ÖZÜ TAŞLARI YÜZÜNDEN BALIKLARI BOŞUNA ARAMAYIN.TAŞLARADA BOŞUNA YÜKSEK PARALAR ÖDEMEYİN....BALIĞI YEMEK İÇİN ALIYORSANIZ EŞKİNAYI BİLMİYORUM AMA MİNEKOP ÇOK LEZZETLİ BİR BALIK