Merhaba ; Bence yem için Antalyayı değilde ,Kumlucayı tercih edin. Bütün olta malzemecilerinde karides, sardalya, sübye,yaniç bulabilirsiniz...Adrasana sadece 15 km.
Hakan Abi şimdiden rastgele sana...Hazır konu açılmışken sorayım,sübye kolaylıkla bulunulabilir oralarda,hiç olmadı teknecilere söylerseniz verirler,ki ben adrasanda daha once görmüştüm teknecilerde.Ben anamur-silifke arasında kıyıdan sübye ile birçok kez akya yakaladım,bence şansını dene Hakan Abi,olmadı önce bi Namık Abi'ye soruver
Bence Akya/kuzu'ya denede, fiyatlara dikkat.......... büyük ihtimalle bos döneceksindir........ama nasip isidir tabi Kiyidan daha verimli ve ilginc sonuclar alirsiniz Kuzu Adrasini meshur etmedi............ Adrasanlilar Kuzu'yu meshur etti
Ufuk kardeşim teşekkür ederim. Sübye benimde aklımda olan bi yem. Bakalım sendeki şans bizde de olacakmı ufukcum. Bu arada Namık abinde elinden geldiğince fikir vermeye, yardımcı olmaya devam ediyor. Hala görüşmek üzere....
Daha önceden yaşanmış tecrübesi olanlar var anlaşılan. Bayağıda duyulan bir olaydır bahsettiğin şey. Tanıdık olmadığı sürece elin boş dönersin tekneden diye anlatılır hep. Bi dünyada para vermişsin ve boş dönmüşsün. Üzücü elbette ama yinede ya nasip diyeceksin. Denizin içini periskopla inceleyip, adres adres bilmiyorlar ya balığın yerini bu adamlar. Belki yolu şaşırmış biri denk gelir. Kader ne diyelim
kp kp. Ustama bak yaaa. Gönlü çok zengin bu adamın çokkkkk. Bayram sonrası sizinleyim ustam hazırlanın.
Abi bana da 300 tane yengeç, 800 paket boru kurdu, 1890 adet sülünez, 8 kilo sübye, 5 kilo kalamar, 5500 adet madya, ve benim hatırlamadıklarımdan bir çuval çeşitleme yaparmısın rica etsem