agustos tatlisu levregi ( perch ) avi

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında roy tarafından paylaşıldı.

1. night fisher

night fisher fatih

Favori Kamış:
    kendisinin dizayn ettiği muhtelif kamışlar
    Favori Makine:
    çançinçon çinişi makineler
    En İyi Avı:
    kırlangıç 8.4 kg
    Valla ROY,geçenyıl laf olsun diye denemelerle başlayıp,zamanla işin tadınada vararak bu iştede ustalaşma yolunda güzel bir ivme yakalamıştın.Güzel gruplarlada teşviki mesaiye başlayınca bu çocuk bu işte çok ilerler beklentim vardı.HAYALLERİMİ YIKMADIN DEĞİL:) SENİ SEINE 'İ FETHE GÖNDERDİĞİMİZ AKINCIBEYİ mertebesinde değerlendirmiştim:) çıta biraz yüksek olmuş galiba:)
    Fakat umudumu yitirmiş değilim,ülken arkanda HEP DESTEK ,TAMDESTEK şiarıyla bize KAL'A ANAHTARINI getireceğin günü bekliyorum:) rastgelsin kardeşim...

not:Bu gaz yeter sanırım:) :) :)

2. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    grup avlarimiz devam ediyor Fatih abi. feeder disiplinini iyice kaptim. avlandigimiz bölgelerde bu sisteme en büyük ragbeti çapak baliklari gösterdiginden raporlamiyorum artik. hep ayni hep ayni bikkinlik vermesin diyorum. 6-7 kisi toplamda 200 kiloyu gördügümüz avlarimiz oldu. yani öyleki bir müddet sonra bikip kurt yerine misir takip sazana niyetlendigimiz oluyor.

foruma açtigim raporlarda bir raporun digerine benzememesine özen gösteriyorum. mesela iki ayri avda ayni boyutta avladigim x cins bir balik varsa onu bir kez daha raporlamiyorum. sürekli ayni teknik ile ayni avi yapmak bana pek zevk vermiyor. öyleki av esnasinda alikoyma niyetim yok ise balik aldigim sahteyi degistirip baska sahteye geçiyorum.

tatlisuya basladigimda ilk hedef bir balik avlamakti, perch ile bunu gerçeklestirdim, akabinde degisik teknikler ile avlanmaya basladim, daha sonra feeder olayina giristim, yayin avi, turna avi, sudak avi derken sira ile ilerliyorum :) boyut büyütmeye basladim artik. bunun ilk meyvesini geçenlerde silikon ile sudan çikartigim turna ile aldim. sirada iri bir sudak ve yayin hevesim var.

3. erdemutuk

erdemutuk Armağan

Favori Kamış:
    Penn regiment,ShakespeareUglyStikCustom
    Favori Makine:
    Penn Conflict,DAMQickRetro,SproZALTARCXS
    Ah Tuğgin abi, ah. sen yok musun sen.
    Öldürürsün adamı:)

4. Esox

Esox Sedat Demir

Favori Kamış:
    Cormoran Bull Fighter 180 5-25 gr **Caperlan Illicium 10-30gr 240
    Favori Makine:
    Daiwa Regal 3000 5İA
    maaşallah abi güzel bir av olmuş =)

5. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    sagol Sedat. eh vasat bir av oldu iste. sonradan aldigim bir habere göre bir arkadasim baska bir merada 4cmlik bir sahte ile 85 adet kandirmis :)

6. Esox

Esox Sedat Demir

Favori Kamış:
    Cormoran Bull Fighter 180 5-25 gr **Caperlan Illicium 10-30gr 240
    Favori Makine:
    Daiwa Regal 3000 5İA
    Olsun ben 5 cm yakalayabildim abi bunlar kral benimkinin yanında... Gerçi o kralları kandıran abilerim vardı yanımda ama napalım benim kısmetimde oymuş :D

O haberde harika bir habermiş :)

7. Erhan KIZILTAŞ

Erhan KIZILTAŞ Erhan

Favori Kamış:
    Bauer 210cm 8-30gr Spinning Rod
    Favori Makine:
    SHIMANO NEXAVE 2500 FC 3XSSS+1 BB
    En İyi Avı:
    The person you have called cannot be reached at the moment
    Roy tebrikler güzel kareler ama ben bu kahrolası pislik çizgili balıkları bir türlü sevemedim ve saçma bir paradoksun içerisinde buluyorum kendimi herzaman.

En sevdiğim balık türünü bulunduğu mekanda bitiriyor diye nefret ederek bu balığı avlayanları en içten dileklerimle tebrik ederken, gidip bu balığı avlayıp sevdiğim balıkların doğal yaşam zincirinin alt sıralarından üst sıralarına taşımaya da çaba göstermiyorum.

Nasıl bir adam oldum çıktım ben beee..

Bu balık benim psikolojimi tamamiyle bozdu diyebilirim. Sen benim için bu balıkları avla ve geri suya iade etme, ben de sana kaşık, balık, misina gibi sponsorluk desteğinde bulunayım en iyisi:D