Sevgili Volkan, Avını çok güzel hikayelemişsin. Tebrikler. Hedef avlı avlarda maalesef durum bu. Hele kısıtlı zamanlarda yapılan avlar avsız geçebiliyor. Ama levrek yakalamanın en önemli şartlarından biri de "sabır". Gene de avdaşların balık alması çok güzel olmuş. Afiyetle... Avlarınızın devamı dileklerimle. Sevgi ve selamlar...
Tebrik ederim volkan güzel mekan güzel balık full action ve yorgunluğu da cabası avların artarak devam etsin inşallaaaah
Volkan abi kesinlikle haklısın burada av raporlarını okudukça içim kıpır kıpır oluyor sanki o anı ben yaşıyormuşum gibi yani... hele birde bizim oralardan olunca daha bir başka oluyor...
bu sitede gezinmemi sağlayan anlatımlardan bir tanesi daha elinize sağlık inş daha güzellerini yakalarsınız horoz u eklemeniz çok hoştu o saatte levrekleremi mı sesleniyordu sahte balık gezdiriyorlar bişey yemeyin diye
Volkan kardeşim, bu azimle muhakkak yakalıyacaksın paşaları, mümkünse 0,25 mm misina kullan; daha uzak atış ve sahteye daha net aksiyon verebilirsin.
Tebrikler güzel av ama levrek avlamadım bu güne dek çünkü hiç uğraşmadımm . ama neden yakalayamadığınızı buldum levrekler koylarda değil burununlarda atçek yapılarak avlanır. mera kayalık olmalıdır .vede denizde çok azda olsa köpürme olmalıdır yani dalgalıı deniz dümdüz olursa levrek avlanmaz aksine saklanır diye biliyorum eğer yalnışım varsa düzelttin ben büyüklerimlee ava gittiğimde hep böyle gördüm onlar levrekleri böyle yakalıyordu benimde hayatımda yakaladığım tek levrek yani ispendek (denize iade) bu anlattığım biçimdi . önemli hususlardan biri isede mera sığ ıse sahteyi yavaş ve ritmik sarmak lazım eğer derinse aksiyon yapın .çünkü takılma ihtimali 30 tllik sahtelerin gitmesine ve dizn dövülmesine neden oluyor .. tebrik ederim rastgelsin iyi günler...
Bilgiler için teşekkür ederim. Köpüren çoşmuş deniz daha iyidir tabi ama iş gereği denizi takip edecek zamana sahip değilim. Bilgilerin geneline katılıyorum lakin körfezde de durgun suda da levrek yakalanabilir. Belki kandırmadı daha zordur. Belli ki teorik bilgin iyi, zamanla bunu pratiğe dökersin umarım. Rastgelsin...