Aile Gibi Ortam

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında CalkuT tarafından paylaşıldı.

1. AldaGeel

AldaGeel Yasin

Favori Kamış:
    Albastar
    En İyi Avı:
    Gümüş, 10 cm :)
    Ben de foruma girince, av raporlarını v.b. görünce kendimi tutamıyorum - içimdeki balığa gitme hissi ateşleniyor, balığa gitmek için sabırsızlanmaya başlıyorum, aklımda yoksa bile aklıma düşüyor, aklıma düşenide aksilik olmadıkça muhakkak yaparım,
    bakalım inşaallah yarın 2 profseyonel abimle beraber toplam 3 kişi balığa gideceğiz, öğreneceğim, inşaallah ilk büyük balığımı çekeceğim diye düşünüyorum,
    Takımlarımı ve malzemelerimin de çoğunu götürerek bilgi edineceğim
    Çok heyecanlıyım :D
    Bilgi edineceğim, dinleneceğim, stress atacağım inşaallah ;)

Herkese Selam, Sevgi ve Saygılar...

2. CalkuT

CalkuT İsmail

Favori Kamış:
    Alba Star
    En İyi Avı:
    yayın 8 kg
    İnsallah buyuk balıklar yakalarsınız yasin arkadasım.Herkesde aynı duygular var.Buraya giren raporları okuyunca fotografları gorunce birden balık tutmak icin içgüdüleri onu durtuyor ve hafta sonunu sabırsızlıkla bekliyor.
    Balık tutmak artık yaşamımızın bir parçası oldu.Ne mutlu bizim gibi insanlara avlarımız hep daim olsun bilinçli avlanalım lutfen herkese rast gele...
    sevgi ve saygılarımla

3. AldaGeel

AldaGeel Yasin

Favori Kamış:
    Albastar
    En İyi Avı:
    Güzel temennileriniz için Teşekkür ederim İsmail bey, bakalım heyecanla yarını bekliyorum, inşaallah bi aksilik olmazsa günün ilk ışıklarıyla yola koyulma niyetindeyiz, akşam görüşüp saati malzemeleri v.b. kararlaştıracağız,
    Hayırlısı...

Takımlarım arasına 1 metrelik şirin metremi iliştirdim, ayrıca oltanın sapından 40 cm ölçtüm nereye geliyor diye (metreyi bulamazsam diye)
    özellikle Pazartesi günleri bol av raporlu oluyor, o sebeple pazartesileri de iple çekiyorum forum olarak :)

Herkese rastgele

4. LapinCash

LapinCash

Aynen katılıyorum yasin abi burayı okuyunca içimde kurt canlanıyor hemen takımlarla felan uğraşıyorum biraz önce hafta sonu olsun istiyorum :D

5. CalkuT

CalkuT İsmail

Favori Kamış:
    Alba Star
    En İyi Avı:
    yayın 8 kg
    Çok guzel arkadaslar inşallah bu hafta sonu herkes güzel av ve raporlarıyla bizleri daha da mutlu eder.Sabırsız bekleyişe saatler kaldı.....:rolleyes:
    YAŞASIN HAFTA SONLARI YAŞASIN BALIK TUTMAK :)
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

6. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Hedef balık, ya sazan yahut turna, yanılıyor muyum?:rolleyes:

Selamlar, rast gelsin.:)

7. AldaGeel

AldaGeel Yasin

Favori Kamış:
    Albastar
    En İyi Avı:

Evet aynen öyle, tatlı su balıkları levrek kadife de var tabii ama genelde turna - sazan,
    Selamlar, tşk ederim;)

Bu hafta için hevesim maalesef kursağımda kaldı, balığa gideceğimiz abilerden birisi cumartesi günü çalıştı:(, cuma akşamı aldığım haber üzere epey moralim bozuldu, tek başıma da gitmek istemedim, bende cumartesi günü dağıttığım takımlarımı topladım - ayırdım, düzenledim yani onlarla avundum :(
    neyse hayırlısı dedim inşaallah gideceğiz en kısa zamanda

Rastgele herkese :)