Akarsuda kefale başladık

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında asenol tarafından paylaşıldı.

1. SERCAN

SERCAN Sercan

Abi merhaba, çok güzel bi av olmuş, tebrik ederim.

Şu fotoğraftaki semaver değil mi, altında yanan odun ateşi midir, yani siz ateşin üstüne mi koyuyorsunuz semaveri yoksa altında ateş için ayrı bir bölmesi mi var?

2. asenol

asenol ahmet şenol

Favori Kamış:
    fly
    Favori Makine:
    fly
    Semaverin altta bölmesi var kardeşim. Odunları küçük küçük doğrayıp semaverin içinde yakıyoruz. Ayrı bölme yok yani.

Not: Odun ateşinde çaya doyum olmuyor :) Bazen sırf çay içmek için gideriz balık avına :D

3. SERCAN

SERCAN Sercan

İnternette buldum, çok güzel bi şeymiş. Bakalım ben de alıcam büyük ihtimalle bundan bir tane.

4. asenol

asenol ahmet şenol

Favori Kamış:
    fly
    Favori Makine:
    fly
    Çayı semaverde içeceksin. Tavuk yada eti de avlaktan topladığın kuru odunları köz ederek pişireceksin. Bakalım evde ki çayı ve mangal kömüründeki eti bir daha beğenecekmisin :)

5. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    vaybe, öncelikle size teşekkür ediyorum. böylesine zor, meşakketli meralara ulaşmak hem zaman hem emek gerektiriyor. bakir bir yer olduğu belli, karacayı görmek ise herşeye bedel,

avlarınız, muhabbetiniz daim ve bereketli olsun.

6. asenol

asenol ahmet şenol

Favori Kamış:
    fly
    Favori Makine:
    fly
    Teşekkür ederim. Ama kalabalık meralar bana keyif vermiyor. Balığa zaten et gözüyle bakmıyorum. Maksadımız kafa dinlemek ve doğayla iç içe olmak. Bu aralar yine keşif peşindeyim. Yeni meralara bakıyorum. İnşallah daha güzel fotolarla yeni bir rapor açacağım.

Saygılarımla.