hımm o zaman iş değişir. sonuçta kullanıcısı tavsiye etmiş. gerçi fazla açıklama yok sayfalarında ama arkadaşın dediği gibi 0-3 gr atarlıysa oda düşük gelecektir diye düşünüyorum. bakalım shimano nun kullanıcısı çıkacakmı?
Shimano Alivio 165 cm'lik 1-11 atarlı, Mitchell ise 150 cm 0-3 atarlı. Ben 2 gün önce Mitchelli sipariş verecektim ama forumda tekrardan sorunca yine kafam karıştı. Şimdi ise Shimano Alivio'yu almayı düşünüyorum, çünkü hem alabalık, kefal hem de turnada filan kullanırım diye düşünüyorum. Yalnız alivionun sap kısmı pek iyi değil, gerçi mitchell de mantar sap ama onu bilemiyorum.
kardeşim sana bir link daha vereyim iyice kafan karışsın http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=32588 buradada dendiği gibi shimanonun alt sınıf kamışları hiç mi hiç tavsiye edilmiyor. hatta buradaki av bayii bile shimano kamış alacağına çin malı al diyor. lakin Vedat Abayoğlu gibi bir üstad sanırım ul kamış kullanıyor kasna avında. bu halkalar çıkıyorsa ilk adığımızda oralara az yapıştırıcı süreriz bizde
O linkten değil de ''shimano'nun alt modellerini önermiyorlar'' dediğiniz için kafam karıştı . Yeni takım kurmak beni deli ediyor .
o konuyu bende anlamıyorum. anlamakta istemiyorum bütçe 50 tl ve sanırım tek seçenek var. 0-3 gr atar bana çok düşükmüş gibi geliyor. biraz daha araştıralım acele etmeyelim. bir şeyler bulursan buraya yazıp bizleri bilgilendirirsen sevinirim
Benim de bütçem en fazla 60 TL. Bu fiyata Shimano alivio ideal gibi duruyor. Pazartesi günü sanırım siparişi vereceğim.