Sevgili Arkadaşlar Cumartesi Sabah Saat 3.30 Ali Abim Fatih Abi,irfan Abi Ile Erkenden Akyara Dogru Yola çiktik Saat 5.00 Baraja Vardik Dik Ve Telikeli Bir Yokuştan Yayan Olarak Inerek Avlak Yerimize Vardik Hazirliklari Yapip şuya Gümüş Baligi Takip şamandiralari Suya Birakip Atçek Yapmaya Başladik Saat Lerce Uğraşmamiza Ramen Hiç Balik Yoktu Havada çok Sicak Olmaya Başlamişti.saat 12 Ye Dogru Resimdeki Baliği Uzun Uğraşlar Sonucu atçekle Aldim .balik çok Müçadele Edti Hele Kiyiya Yaklaştiginda Havada Parendeler Atmaya Başladi Allahtan Igne çenesine Iyi Oturduğundan Kurtulanadi.neyse Fazla Sicaga Ve Sinege Dayanamayip Tek Balikla Saat 2.00 Dönmek Zorunda Kaldik .bu Yakaladiğim Turna Benim Em Iyi Baligim.herkeze Rast Gele.
Tebrikler Zafer, tek balık olsun, mücadeleci olsun, senin olsun... Devamında da bereketli avlar dilerim, rast gelsin...
[/QUOTE] Mukemmel bir resim... Gururunuzu ve baligin muhtesemligini o sicak gunde oylesine yuzunuze yansitmis ki, sanki orada sizin gozlerinize bakiyormus gibi hissettim kendimi.Sahane bir turna. Dahasinda bulusmak uzere,dahasina rastgele Zafer dostum...
tebrikler akyar bu sefer size bonkör davranmış standart on turnaya değişmem ben bu trofeyi... dahasına inşallah...
güzel av olmuş o sicakta parka ile ne yapiyordunuz sicaklamaniz normal gittiğinize fazlasiyla değmiştir .