alabalık avım

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında okyar5 tarafından paylaşıldı.

1. point.shot

point.shot rıfat kayar

Favori Kamış:
    Spro Precision Hot Spin 210 cm 5-15 gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic 3000FI
    En İyi Avı:
    Anadolu Alası Gökkuşağı 63cm
    Sevgili Okyar,

Şu güzellikte olabilmek o sessizlikte yalnızca alabalıkları düşünerek birkaç saat geçriebilmek için neler vermezdim şuan.

Gittiğim heryerde plastik atıklarını, kırılmış ya da bütün bira şişelerini, çevreye saçılmış poşetleri, sudan başını çıkarmış ağaçların dallarından sarkan tırıvırıları görmekten, adım adım o kalabalıkların arasında yer kapışmaktan yorulmuşum, resimlere bakınca farkediyorum.

Yeni sezonda memleketinizin yine böyle en güzel yerlerinden bizlerle paylaşacağın bahar raporlarını bekliyorum.

Selamlar..

2. okyar5

okyar5 okyar kahraman

Favori Kamış:
    D.A.M ve Remixon kamış
    En İyi Avı:
    120 cm yayın ve 45 cm dağ alabalığı
    Çok teşekkür ederim Balli...Aslında her hafta sizinle gelmeyi istiyorum ama hafta sonları kursum olduğu için bir türlü gelemiyorum.en sonunda dayanamadım pazar günü ektim kursu..

3. okyar5

okyar5 okyar kahraman

Favori Kamış:
    D.A.M ve Remixon kamış
    En İyi Avı:
    sevgili rıfat,
    Tortum gölüne 2. kez gidiyorum.Fakat hem sana hem sitedeki arkadaşlara şunu belirtmek isterim.Gittiğim yere Balli ve ekibi her hafta gidiyorlar.bu Hafta ise onlar cumartesi ben pazar günü gittim.Avlandığım bölgede bir tane dahi çöp göremedim .ne poşet,ne şişe,ne kağıt vs.inanki herkes bu ekip kadar çevre temizliğine önem verse bütün göllerimizin etrafı tertemiz olur.Burdan balli ve ekibini kutluyorum ...
    ini

4. MALAKES

MALAKES selim

Favori Kamış:
    makaralı olta
    En İyi Avı:
    Aynalı sazan 2.80 kg
    teşekkürler okyar kardeş sevgine layık olmaya çalışırız inşallah çevre temizliğine gelince gittiğimiz yeri temiz bırakmayı boş ver birde etraftan balli çüp toplayarak yakar bizi uyarır bu yönden başımızda bir büyük olarak sizin nezninizde ono doğaya bukadar sahip çıktığı için teşekkür ederim sağlıçakla kalın herkese slm

5. alikemal

alikemal Ali Kemal GÖKTÜRK

Offf hari ka manzara süper fotoğraflar. Okyar ağbey hiç balık alamamış olsanda, ki almışsın bence sadece manzarayı seyretmek bile süper bir huzur verir. Alalar da süper tebrik ederim.

6. okyar5

okyar5 okyar kahraman

Favori Kamış:
    D.A.M ve Remixon kamış
    En İyi Avı:
    çok saol..