öncelikle bunu bir organizasyon daveti şeklinde yapamadığım için üzgünüm.. bu hafta biz çıkalım tekneyi tekneciyi deneyelim haftaya herkese açık bir davet yapacağım inşallah :) Pazar günü tekneyle mercana çıkacağız birçok misafirim olacak konyadan ankaradan manavgattan onlara balık avını sevdirmek, günü mümkün olduğunca keyifli hale getirmek istiyorum. Fakat çok fazla tekne tecrübem yok. En son çıktığımızda mercan üretim havuzu gibi bi alanda avlanmamıza rağmen aldığımız balık sayısı 4-5 i geçmemişti. :( Takım olarak 3lü dip karagöz takımı hazırlayacağım bu konuda yardımınıza ihtiyacım var misinayı 35 köstekleri 25 düşünüyorum 100 - 200 mt de avlanacağız iskandili 150 gr düşünüyorum iğne seçimi nasıl olmalı ? kaç yedek takımım olmalı ? Fazlasıyla makine elimde mevcut el oltası mı makine mi kullanmalıyım ? hangisinde daha az karışma riski yaşarım ? gelecek arkadaşların ilk avı olacak :) yem olarak tekneci arkadaş sübye hazırlayacak bende yarım kilo kadar tavuk götürmeyi planlıyorum bu yemler uygunmudur ? borukurdu sülünes bulmak maalesef buralarda çok zor :( yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler . tek dileğim bu basit organizasyonda arkadaşlarımın en az benim kadar keyif almalarını sağlamak hepinize iyi avlar..